Recent Posts

16 Σεπτεμβρίου 2014

Υποδοχή της Αγγελικούλας ΜΕΡΚΕΛ




Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ ΑΓΓ. ΜΕΡΚΕΛ ΤΟΥ 4ΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΡΑΪΧ


Θεσσαλονίκη 16-9-2014

Αφορμή της αναδημοσίευσης ενός εκ των απείρων τρομοκρατικών χτυπημάτων που κάνει η πανούργα εγκληματική τους Μοσσάντ μέσω του Κ.Ι.Σ. του Βαλκανικού φεουδάτου, έγινε ένας επίσης πανέξυπνος Εβραίος, που μοστράρεται στο διαδίκτυο ως Γιαννούλα Παπαστολοπούλου! βαφτίζοντας ένα μέλος του  κινήματος των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ως μέλος της δικής τους εγκληματικής οργάνωσης ΣΕΧΤΑ, που τις προκηρύξεις τους τις δημοσιεύουν στις ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ τους! που τους υπηρετεί ο ντόπιος και ξένος τύπος.
Και μέσω μασονίας τους χρησιμοποιούν, καθώς είναι τα υποτακτικά όργανά τους, σαν τον ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ! τον ΜΑΖΙΩΤΗ! τους αφούς ΞΗΡΟΥ! τον ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ! τον ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ! και το λοιπό κακό τους συναπάντημα! Για να ληστεύουν αυτοί τράπεζες για λογαριασμό της εβραϊκής μαφίας! Να κρατάνε τσίλιες απ’ έξω οι ταγματασφαλίτες τους μέχρι να ολοκληρωθεί η ληστεία, και να δολοφονεί η εγκληματική τους Μοσσάντ  επί του ασφαλούς κόσμο και κοσμάκη, χρησιμοποιώντας αυτά τα θύματά τους ως άλλοθι από τις ΔΗΘΕΝ διάφορες οργανώσεις που εκφράζουν την αντιεξουσιαστική τους πάλη. Ευκαιρία λοιπόν να μάθετε όλοι εσείς που παρακολουθείτε μέσω διαδικτύου αλλά και οι Ιουδαίοι ΚΟΥΚΛΟΙ, πως ο μπαμπάς τους ο Θεός δεν έκανε μόνον αυτούς έξυπνους! αλλά έκανε και την υπόλοιπη ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ να μην μασά τον ιουδαϊκό τους  ΤΑΡΑΜΑ! Συνεπώς τον παρορμητισμό του δικού μας, που ήθελε να τους απαντήσει αμέσως, τον συγκρατήσαμε εμείς του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, για να βγάλουμε τώρα σε δημόσια ανάγνωση τους διαλόγους που κάναν μεταξύ τους, με σχετικό άρθρο μας για την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, καθώς τους έχουν πάρει χαμπάρι όχι μόνο οι απλοί άνθρωποι αλλά και οι πέτρες! και τα πελεκούδια!!! την Νέα τους Ακρόπολη! την ΣΕΧΤΑ τους! και όόόλο το ιουδαϊκό τους σόι!!!
Το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, αναδημοσιεύει άρθρο από το blog μας, που στις 2-5-2014 σχολιάσαμε σχετικά με την επίσκεψη της Αγγελικούλας Μέρκελ, που είναι και η επίσημη καγκελάριος του 4ου και τελευταίου ιουδαϊκού τους ΡΑΪΧ, με την σχετική ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ που κάνανε οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ έξω από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, που τελικά αυτός ο ΝΑΣΤΡΑΔΙΝ ντολμές, και ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ Εβραίος εφέντης! αποδεικνύεται πως έχει πολύ ΚΛΟΥΒΙΟ μυαλό! Αφού φρόντισε με την εγκληματική τους Μοσσάντ να στήσει ολόκληρη προβοκάτσια, που εκ των προτέρων φρόντισε να αποφυλακίσει τον Χριστόδουλο Ξηρό, και τον Νίκο Μαζιώτη, για να μπορεί να παραμυθιάζει τα ανεγκέφαλα μασόνια τους, πως τις τυχόν ανατινάξεις που θα ακολουθήσουν θα είναι των ΔΗΘΕΝ τρομοκρατών, που είναι οι καρπαζοεισπράκτορες της ιουδαϊκής μασονικής παρέας, όπως στο παρελθόν τις φορτώνανε στον Κουφοντίνα τους με την παρέα της 17ης Νοέμβρη τους, που όόόλες τις δολοφονίες τις είχε κάνει η εγκληματική τους Μοσσάντ αλλά φρόντιζε να τις φορτώνει στα άβουλα και ηλίθια μασόνια τους, μια και αυτοί οι ραδιούργοι Εβραίοι ξέρουνε να καθαρίζουν κόσμο και κοσμάκη για ψύλλου πήδημα, για να κρατάνε και τον ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟ λαό τους, που διαβάζει πολύ ΤΑΛΜΟΥΔ ψύχραιμο, και να ειρωνεύονται τους Έλληνες, που δεν έχουν μυαλό στα κεφάλια τους και πηγαίνουν ακόμη και ψηφίζουν τα μασονοειδή τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ σε όλα τα κόμματα που τα κατευθύνουν μέσω μασονικών τους στοών.
Και μια ημέρα πριν έρθει στην Αθήνα η καγκελάριος του 4ου ιουδαϊκού τους ΡΑΪΧ Αγγελικούλα Μέρκελ, οργανώσανε μια χολιγουντιανή ανατίναξη έξω από την ΔΗΘΕΝ τράπεζα της Ελλάδος, με την Ε.Υ.Π. να κρατά τσίλιες στους γύρω δρόμους, μην φάνε κάνα ανθρωπάκο τζάμπα και βερεσέ, για την ιουδαϊκή ΤΡΕΛΑ που τους δέρνει, και πιστεύουνε ακόμη πως η νοήμονα κοινωνία ΔΕΝ τους έχει πάρει χαμπάρι!
Κι αφού πέρασε ένας μήνας από την ανατίναξη για την υποδοχή της Μέρκελ, αποφάσισε το Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικής τους Βαλκανικής μπανανίας, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, να υποδείξει ως βομβιστή τον φουκαρά Νικολάκη Μαζιώτη, χρεώνοντας με προκήρυξη του ιουδαϊκού ΚΩΛΟΥ, που απευθύνεται σε κάφρους Εβραίους! και σε γκόιμ μασόνια! ξεχνώντας πως η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ τους καταγράφει νυχθημερόν όλες τις συνομιλίες τους και τις ενέργειες στο αχανές KERATISTAN τους!!!
Για να προϋπαντήσουνε κι επίσημα τον ερχομό τους ΝΟΕΡΑ στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ πως ήδη έχουν γίνει καθεστώς με το ληγμένο 666 τους και πως παράλληλα μπορούν να διασκεδάζουν και με την ΤΥΦΛΑ τους την ιουδαϊκιά, που δεν έχουν ΚΩΛΟ να μας αντιμετωπίσουν με τους ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΥΣ δήθεν εισαγγελείς τους αλλά και με τις ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ δικαστίνες τους που είναι και τα ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ του εβραϊκού τους ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ!!! και σαν την μαφιόζα κότα σηκώθηκε κι έφυγε ο μαφιόζος φεουδάρχης της Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ τους, ο Νταβίντ Σαλτιέλ στις 26-2-2013 από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, αφήνοντας ΣΥΞΥΛΟ και ακάλυπτο τον μαφιόζο και ΕΠΙΟΡΚΟ πρόεδρο Πρωτοδικών ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΥΛΙΔΗ που χάζεψε στην κυριολεξία, μη μπορώντας να αντιμετωπίσουν έναν δικό μας εκπρόσωπο που ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ να μας καταβάλλουν για τα 77 φέουδα τους ανά τον πλανήτη γη, δύο τετράκις εκατομμύρια, επτακόσια εξήντα τρισεκατομμύρια ευρώ σε σκληρό νόμισμα (ράβδους ΧΡΥΣΟΥ)  για λογαριασμό των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !!!

  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
2500 χρόνια το πολίτευμα που σφράγισε τον Δυτικό πολιτισμό
«ΔΙΑ ΤΟ ΜΗ ΕΣ ΟΛΙΓΟΥΣ, ΑΛΛ’ ΕΣ ΠΛΕΙΟΝΑΣ ΟΙΚΕΙΝ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΕΚΛΗΤΑΙ... Δείτε περισσότερα




  • Γιάννα Παπαστολοπούλου Ειναι ηπρωτη φορα που βλεπω την σελιδα σας, και ομολογω οτι σε πολλα συμφωνουμε , αλλα μου δημιουργειτε ταυτοχρονως και πολλες αμφιβολιες. Σαν υπερμαχοι της δημοκρατιας που ειστε, ειστε και υποχρεωμενοι να δεχτητε και τον αντιλογο , μιας και που απευθεινεστε σε νοημονες Ελληνες οπως λετε. Διαβαζοντας το κειμενο σας, πραγματικα , εμεινα αναυδη απο τις πολλες αντιφασεις σας, αντιφασεις που δεν αρμοζουν σε νοημονα ανθρωπο.Πολυ σωστα αναφερεστε στο εβραικο λομπι, αλλα εχετε στην εικονα προφιλ σας το συμβολο της εβραικης θρησκειας,ενω στη θεση αυτη θα επρεπε να ειναι καποιο ελληνικο. σχημα οξυμορο. Ανηκετε στο κινημα της νεας ταξης πραγματων, ενω ειναι τοις πασι γνωστο, οτι ειναι παρακλαδι του διεθνους σιωνισμου ,και της διεθνους αλητειας. Σχημα οξυμορο. Ποιος ειναι κατα εσας ο απαιχτος θεος του συμπαντος;;;;;Οι αρχαιοι νοημονες ελληνες, ονομαζαν το θειο...Ανωτατο Συμπαντικο Οργανισμο. Εσεις τον εξευτελιζετε και τον ειρωνευεστε. Μην μου πειτε οτι αναφερεστε ειρωνικα στον θεο των εβραιων, γιατι ειδαλλως θα τον αναφερατε ως Μ.Α.Τ.Σ. Σχημα οξυμορο. Κανετε λογο για την δημοκρατια των προγονων μας, ως μεγιστο πολιτευμα, ενω ο Αριστοτελης την ονομασε ....οχλοκρατια, ..και κατααυτον το ανωτερο πολιτευμα ειναι , το πολιτευμα των ΑΡΙΣΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, οι οποιοι αναδυκνυονται μεσα απο σωματικους και πνευματικους αγωνες. Και τελευταια αφησα την ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.. η οποια κατα εσας θα πρεπει να μπει στη θεση της παλαιας. Μας λετε δηλαδη οτι θα πρεπει να γκρεμισουμε ενα μημειο χιλιαδων ετων, για να μπει στη θεση της μια νεα;; Ετσι τιματε εσεις τους προγονους σας;;; Γραφοντας μου ηρθε στο μυαλο ενα οργανο της θεοσοφικης μασονιας , με το ονομα . ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ , ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΦΥΣΙΚΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ. ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΛΛΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ. ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΦΙΛΙΚΑ.
  • Στέφανος Χατζής Συμπαθεστατη Γιαννα Παπαστολοπουλου εμεις της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ποτε ΔΕΝ διαγραφουμε σχολια ακομη και με βρισιες ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ & ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ εβραιων ! αποδειξη πληκρολογεις neataxi555.blogspot.gr και απο εκει με βελακι στους διαλογους με την Elite tou WC !!! για να απολαυσεις Ιουδαικα μαργαριταρια στο ΕΠΑΚΡΟ !!! Τωρα για τις αντιφασεις , που λες οτι δεν ξερουμε το τι μας γινετε ! μια και συγκαταλεγεις τον εαυτο σου στα νοημονα οντα ! πρεπει να γνωριζεις πως την ΣΟΦΙΑ του αυτος ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ την εδωσε στους αρχαιους Ελληνες ! και οοολλη την ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ στους προβατοτροφους εβραιους που απ την πολυ αναγνωση του ΤΑΛΜΟΥΔ εχει ΚΛΟΥΒΙΑΣΕΙ το μυαλο τους ! σφετεριζομενοι τα ΠΑΝΤΑ ! Μαθε λοιπον πως ο γιος του θεου ηταν ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ & ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΘΕΟΣ ! και μια και μας λες για την Παναγια οτι ηταν εβραια ! μας θυμιζεις τους Ιουδαιους που κατω απο τον σταυρο οριονταν για την ειρωνικη πινακιδα που βαλαν οι ΡΩΜΑΙΟΙ Ι.Ν.Β.Ι. και φωναζαν ΔΕΝ ειναι δικος μας ! αυτος που ειναι επανω στο σταυρο !!! που με την πανουργια τους φτιαξαν 500 θρησκειες και 1000 αιρεσεις προκειμενου να διαιρουν και να βασιλευουν με τα GOIM μασονια τους ! καιρος λοιπον να μαθεις πως ο θεος του συμπαντος ειναι ΕΝΑΣ !!! και πως η αρχαια κληρονομια που την διασκορπισαν αυτοι οι ΦΩΣΤΗΡΕΣ της Αγιας ΣΙΩΝ α.ε. με το ληγμενο 666 τους ! στα προτεκτορατα ΔΗΘΕΝ κρατη ξανασυμμαζευετε ! και συναρμολογουνται μεσα στο μουσειο της Ακροπολης ! στηνοντας ΤΣΙΛΙΚΗ ΑΚΡΟΠΟΛΗ και με τους 12 θεους !που ΔΕΝ μπορεις να καταλαβεις πως τα ΠΑΝΤΑ ειναι επινοηση θεου ! Ξαναεδραιωνοντας την δημοκρατια των πολλων ! και σβηνοντας απο τον χαρτη την δημοκρατια των ολιγων με τα μασονοειδη ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους ! που πηγαινουν προς ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ ! αλλα στα Πιρανχας ! και αλλοι στους Καρχαριες ! καθως αποτελουν την SAVURA της ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ !!! και τους ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΑΣ του ISLAM να ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΟΥΝ ! να ΠΑΣΣΑΛΩΝΟΥΝ ! και να ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΝ !!! τον ΔΗΘΕΝ περιουσιο λαο του θεου μεσα στις πρωτευουσες των 77 φεουδαρχικων τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ !!! προς ΔΟΞΑ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!!!!! Gege ?
  • Tasos Mastrogiannis Γιάννα Παπαστολοπούλου .. προδοτες ανθέλληνες και σάπιοι πολιτες είναι οσα καθαρματα αποσιωπησαν και συγκαλυψαν δικογραφια εσχατης προδοσίας που ισχυει υπερ της ελλαδος ..... (και ουδεις άλλος ) δες λοιπον και κοινοποιησετο στους αρουραίους που το ...Δείτε περισσότερα
    Φωτογραφία
    Στις 30/7/2014 και ώρα 13:00 το μεσημέρι βρισκόμουν στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τ... Δείτε περισσότερα
  • Tasos Mastrogiannis δες λοιπον , τουτη τη δικογραφια συγκαλυψαν τα καθικια που σε δουλευουν και το παιζουν αρχαιωλατρες ενώ στην ουσια είναι προδοτες ........................... Ενω ,Με την παράλειψη των και την κακουργηματική αυτή σιωπή των για την ύπαρξη της δικογραφία...Δείτε περισσότερα
    Φωτογραφία
    ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕς ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΊΤΡΙΝΟ ΠΛΑΊΣΙΟ...
  • Γιάννα Παπαστολοπούλου κυριε Τασο, αυτο το εχω κοινοποιησει ηδη, ως προς αυτο με βρισκετε, απολυτα συμφωνη , αλλα δεν ανεχομαι, να με αποκαλειτε εμμεσως πλην σαφως, χειραγωγουμενη, απο αρχαιολατρικους κυκλους. Πιστεψτε με , εχω γνωση, γιαυτους τους ψευτοελληναραδες , τυπου Ευαγγελου Μπεξη, Αρτεμη Σωρρα, και ολο το κακο συναπαντημα. Δεν ανηκω σε καμια πολιτικη ιδεολογια, και σε κανενα θρησκευτικο δογμα, και ουδεποτε διαφημησα καποιο κινημα οπως κανετε εσεις. Γνωριζω πολυ καλα , οτι απαντα τα κινηματα , οι σεχτες, και οι οργανωσεις ειναι απολυτα χειραγωγημενες , και ελεγχομενες απο σκοτεινους κυκλους,και προπαντων στοχευουν . να εγκλωβισουν τους αριστους ελληνες, για να τους αποδυναμωσουν επειδη τους θεωρουν μεγαλη απειλη γιαυτους. Μην παρασυρεστε απο τα ωραια μεγαλα λογια τους, και τους επαινους τους, προς εσας.Γνωριζουν τις αδυναμιες σας, τις βαζουν σε ομορφο περιτυλιγμα, και σας τις παρουσιαζουν, σαν αρετες, για να σας δινουν κινητρα και γοητρα για να σας κρατανε σε καταστολη. Ενας ελλην που θελει να αυτοαποκαλειται ελευθερος, στηριζεται στον εαυτο του, στις δικες του δυναμεις, διαθετει κριτικη σκεψη, αμφισβητει, και ειναι λατρης του ορθολογισμου, και της λογικης εξηγησης των πραγματων. Αυτη ειναι η διαφορα μας κυριε Τασο, οπως και το γεγονος οτι δεν επετρεψα σε κανεναν να μου κανει αποσβηση μνημης. Το να τιμαω τις τις ηθικες και πολεμικες αρχες των δικων μου προγονων, δεν με κατατασει ουτε στους αιρετικους, ουτε στους αρχαιοπληκτους. τιμες αποδιδω,και οχι λατρεια. Σε αντιθεση με τον συμπαθεστατο κυριο Στεφανο, που οταν διαβασα το κειμενο του, ειλικρινα στο μυαλο μου δημιοργηθηκε το απολυτο χαος. Διεκρινα ενα κραμα χριστιανοδωδεκαθεισμου σουφισμου με ασαφης και ακατανοητες εννοιες για το δικο μου ανενταχτο μυαλο. με ολο το σεβασμο. Οπως και ναχει ομως το ζητουμενο ειναι ενα. Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ.
  • Στέφανος Χατζής Γιαννουλα ? τιιιι βλεπω ? πιστευεις ακομα με αυτα που εγραψες στον ομογαλακτο αδερφοσου τον Τασουλη ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ πως θα κατορθωσετε να γλυτωσετε την Αγια σας ΣΙΩΝ α.ε. απο την εξοργισμενη νοημονα κοινωνια ? Παρτε το χαμπαρι οοολοι οι χαρουμενοι εβραιοι ! εχετε προγραμματιστει να γινετε το παραδειγμα προς αποφυγειν ! μαζι με τα GOIM μασονια σας ! και να θυμαστε ενα πραγμα ! πως ο μπαμπας σας ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΜΑΚΗΣ !!! ( αγαθος ) σας προγραμματισε με τους Μαυρους & Τρομερους Αγγελους ( ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΑΣ ) να σας εξαφανισει απο προσωπου γης !!! καθως αυτον τον πλανητη ! τον εφτιαξε για ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ !!! Gege ?
  • Tasos Mastrogiannis Στέφανος Χατζης ξυπνήστε επιτελους . ΝΑ ΜΙΛΑς ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ........ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩς ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΨΕΥΔΩς ΔΙΑΔΙΔΕΙς ... ΔΕς ΤΟ .. οι προδότες ΠΟΛΙΤΕς που συγκάλυψαν δικογραφία γενοκτονίας που η οποια ισχυει εις βαρος των...Δείτε περισσότερα
  • Tasos Mastrogiannis Γιάννα , δεν προκειται να επιβιωσει η ελλαδα αν ολοι μας υιοθετήσουμε τις απόψεις του Στεφανου , που ο οποιος τασεται υπερ της συγκάλυψης και υπόθαλψης εσχατης προδοσίας
  • Γιάννα Παπαστολοπούλου Στεφανε, οταν διαβαζεις ενα σχολιο να εισαι απολυτα συγκεντρωμενος, γιατι η απαντηση που θα δωσεις μετα, μπορει και να σε εκθεσει και να σε καταταξει στους μη νοημονες. Πηρες φορα, και τα εκανες ολα αχταρμα, αυτο δειχνει, οτι βρισκεσαι σε διαρκες μαιντ κοντρολ,, και τον καθενα τον αντιμετωπιζεις σαν εχθρο, επειδη δεν συμμεριζεται τις δικες σου , κατ εμε παραλογες και υπερβατικες αναποδεικτες θεωριες. απο που συμπερανες εσυ οτι εγω ειμαι εβραια;;; αποδειξε το, και μην αρχισεις παλι να μιλας για χριστιανικους αγγελους τιμωρους και γελοια επιχειρηματα. Αν διαβαζες πιο προσεκτικα θα καταλαβαινες γιατι ειναι εναντια σε ολες τις θρησκειες , και σε ολες τις σεχτες, οπως αυτη που ανηκεις εσυ. Δεν μπορεις αγαπητε μου να δηλωνεις ελληνας, και ταυτοχρονα, να εισαι υποτακτικος και υπολογος στην επικινδυνη σεχτα της ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ,πουανηκεις. Λιγη περηφανια δεν εχεις τελος παντων;; γιατι εθελοτυφλεις;; ΣΤΕΦΑΝΕ, ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΑΡΚΕΤΗ. ΜΗΝ ΚΟΠΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΥΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ. ΜΑΘΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ. ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΠΑΣΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ,ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ . ΕΓΩ ΔΗΛΩΝΩ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΚΕΤΟ. ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ. Εσεις εκει της αιρεσης της Νεας Ακροπολης, κανατε κατι δραστικο και συνταρακτικο για να ανακοψετε την κατακρυλα και την εθνικη προδοσια που συντελειται αυτη τη στιγμη Η περιμενετε τον αορατο τιμωρο να τακτοποιησει το θεμα;;;;;;
  • Στέφανος Χατζής Άαχ ρε πανέξυπνε Ιουδαίε, που μας το παίζεις Γιαννούλα Παπαστολοπούλου; Όπως η Έλλη Ταγκαλίδου με τον Τάσο Μαστρογιάννη σας, που μόλις του είπα ότι σας καταγράφει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, μάζεψαν την απλωμένη πραμάτεια τους με αυτά τα κωλόχαρτα που μοστράρετε όόόλοι οι δήθεν πανέξυπνοι Εβραίοι και γινήκανε ΚΑΠΝΟΣ!!
    Θα σου έδινα την απάντηση στο ΑΨΕ – ΣΒΗΣΕ την ίδια ημέρα για το σχόλιο σου αυτό, που μ’ έκανες μέλος της μαφιόζικης ιουδαϊκής σας ΣΕΧΤΑΣ, αλλά μου τηλεφώνησαν οι δικοί μου από το ΚΙΝΗΜΑ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, για να σου δώσουν αυτοί την πρέπουσα απάντηση από το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
  • Tasos Mastrogiannis Στεφανε ... ειπαμε να σχολιάζουμε με στοιχεια εδώ μεσα .......
  • Στέφανος Χατζής για στοιχεία πληκτρολογείς neataxi555.blogspot.gr
  • Γιάννα Παπαστολοπούλου ΤΑΣΟ! Ο ΝΟΗΜΩΝ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΓΙΑΥΤΟ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΠΛΑ ΓΗΙΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
  • Στέφανος Χατζής Γιαννούλα αύριο λαμβάνεις την απάντηση από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
  • Γιάννα Παπαστολοπούλου ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΤΕΦΑΝΕ. Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ;;;.
  • Γιάννα Παπαστολοπούλου ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΜΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΧΤΑΡΜΑ, ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΩ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΝΝΟΗΣΩ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ, ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ. ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΟΥΣ, ΜΕΤ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΠΕΣΩ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΓΕΛΩΤΑ.
  • Γιάννα Παπαστολοπούλου ΣΤΕΦΑΝΕ ΑΓΑΠΗΤΕ! ΕΠΕΙΔΗ ΟΔΕΥΩ ΣΤΑ ΤΡΙΤΑ ....ΑΝΤΑ....ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΥΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ , ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! ΜΗΝ ΜΕ ΣΚΙΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΤΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΛΟΓΟ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ....ΚΑΤΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.. ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕ !! ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ , ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ. ΗΔΗ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.
  • Στέφανος Χατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου