Recent Posts

19 Σεπτεμβρίου 2014

Εκλογές μασόνων! με γιουχαΐσματα ΓΙΒΒΩΝΩΝ!!!



K O I N O Π Ο Ι Η Σ Η
Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
ΤΑ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΕΙΧΑΝ ΑΠ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΚΟΪΜ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ ΜΥΑΛΑ!
ΤΟΥΣ ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.

Θεσσαλονίκη 19/9/2014
Το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ θεωρεί σκόπιμο να αναδημοσιεύσει αυτό που είχαμε μοστράρει στο διαδίκτυο στις 2/6/2014 πριν τις εκλογές, με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ  τους που τα ορκίσαν  πρόσφατα οι ΑΛΗΤΕΣ Σιωνιστές δημάρχους! περιφερειάρχες! κι ευρωβουλευτές! 
Κι ύστερα σου λένε πως τα ΖΩΑ δεν έχουν μυαλό και ξεχνούν τον εμπαιγμό που έχουν κάνει στους συνανθρώπους τους κατά το ΠΑΡΕΛΘΟΝ οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. και του ληγμένου 666 τους, που είναι και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ! Και στην προσπάθειά τους οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίοι, που διαβάζουν πολύ ΤΑΛΜΟΥΔ, και πιστεύουν πως με το ΚΛΟΥΒΙΟ μυαλό που έχουν, θα κατορθώσουν να κατεβάσουν από τα δέντρα τα πιθήκια αλλά και τους γίββωνες και να τους βάλουν κι αυτούς να ψηφίσουν ακόμη και για το ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους, τα 751 μοσχάρια τους, υποσχόμενοι ότι άμα κατέβουν από τα δέντρα και πάνε να ψηφίσουν θα τους έχουν έτοιμο μετά από ένα ταψί φιστίκια το καθένα ως επιβράβευση! για την συμμετοχή τους στην ψηφοφορία!
Αλλά η απάντηση που έλαβαν ήταν ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ από τα πανέξυπνα αυτά ζώα! Που ο επικεφαλής των γιββώνων  μαζί με τους υπόλοιπους απάντησαν με ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ! δίνοντάς τους να καταλάβουν πως  «Να φάτε εσείς τα φιστίκια με τα γκόιμ μασόνια σας, και να πάτε να ψηφίσετε όλοι μαζί τους φιρφιρίκους υποψήφιους σας, που έχουν ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλά!» Μια και αυτά  έχουνε μυαλό και θύμηση, όπως και οι ΝΟΗΜΟΝΕΣ πολίτες, που απείχαν κι αυτοί από αυτές τις ΔΗΘΕΝ εκλογές, γιουχάροντας τους Εβραίους ρυθμικά, που τους έχουν πάρει χαμπάρι όχι μόνον η ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ αλλά ακόμη και οι πέτρες και τα πελεκούδια, που λανσάρουν εν έτει 2014 τα μασονοειδή τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ για εθνοσωτήρες, χειραγωγώντας τα μέσω των μασονικών τους στοών! Αλλά συνεχίζουν την απέλπιδα προσπάθειά τους με τα ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΑ και αβανταδόρικα μασόνια τους.
Έτσι λοιπόν, για να τα καταφέρουν όλα αυτά που τα θεωρούν ζώα, μαζί με τα εξημερωμένα ζώα τους που τα έχουν αυτά μέσα στα παχνιά των κομματικών μασονικών ΣΤΑΒΛΩΝ (στοών), τα βάζουν να κάνουν και το σχετικό αβανταδόρικο παιχνίδι μέσω του διαδικτύου, μοστράροντας καταγγελίες τους, που με το άρθρο τάδε της παραγράφου τάδε του ιουδαϊκού συντάγματός τους, έχουν το δικαίωμα οι πολίτες μέσα στο αχανές KERATISTAN τους να υποβάλλουν αγωγές με αριθμό Πρωτοκόλλου καταθέτοντάς τες στις Αστυνομικές διοικήσεις του Βαλκανικού φεουδάτου. Έχουν τους δικηγόρους τους, όπως η ακομμάτιστη ΥΠΕΡΒΑΣΗ, που αναλαμβάνει έναντι 50 ευρώ να διεκπεραιώνει βρομοδουλειές μόνον μασόνων που ΔΕΝ πληρώνουν. Άλλους, όπως έχουν τον ευυπόληπτο ΑΛΚΑΙΟ ΙΩΑΝΝΗ, που καθοδηγεί για θέματα Δ.Ε.Η. τους αφελείς να υποβάλλουν αίτηση παραπόνων προς την Δ.Ε.Η. για να πούνε το πρόβλημά τους στον προϊστάμενο της αρμόδιας υπηρεσίας. Όπως και πολλά άλλα αστροπελέκια του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ, που κάνουν παιχνίδι, βρίζοντας ασύστολα τις μαριονέτες πολιτικούς της GREKYLIKIS Βουλής και παίρνουν παραμάσχαλα όποιος απλός κοσμάκης τους πάει κόντρα μέσα στο διαδίκτυο. Ευκαιρία λοιπόν σας μοστράρουμε διαλόγους μασονοειδών τους ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ πως πήραν παραμάσχαλα έναν δικό μας ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ αλλά και πώς αντέδρασε ο δικός μας, δίνοντάς του κι εμείς τις σχετικές οδηγίες πώς να τους συμπεριφερθεί!
Μην γνωρίζοντας τα ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ πως μεταναστεύουν εν έτει 2014 για άλλο γαλαξία! μια κι αυτός είναι ο πλανήτης ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ!!! με ένα τέλος ΛΑΜΠΕΡΟ! και ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ! για το εβραϊκό τους το ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ!!! 

      Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

 

Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
ΝΑ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟΥ
ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ GREKYLISTAN ΤΗΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ
... Δείτε περισσότερα




Στέφανος Χατζής  MΠΡΑΒΟ Ελενιτσα απο την Ιουδαια ! που μας κανεις και διαφημιση ? Το διαβασες αυτο το ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ που στειλαν οι ομογαλακτοι αδερφοι σου ? το τι γραφει ? που μαζευτηκε οοολη η εβραικη ΜΑΦΙΑ του βαλκανικου φεουδατου την 29η Νοεμβριου του 2005 στην Αχαρνων 19 και βγαλαν αποφαση ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ !!! να βλεπω τα ραδικια ΑΝΑΠΟΔΑ ? Εμαθες οι ΑΟΡΑΤΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ πιον σβερκωσαν τελικα ? και τον κρατουσαν 8 χρονια σαν το ΦΥΤΟ ? τον Αρχιμακελαρη σας τον ΑΡΙΕΛ ΣΑΡΟΝ ? και ενα χρονο πριν στις 26/12/2004 φαγαν αυτες οι ΑΥΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ 300.000 κοσμο δικο σας ! για μια επιταγη 30.000 ευρω που εξαργυρωσαν οι πατρονες σου εβραιοι ? μια και ο μπαμπας σας ο θεος ηθελε ναο της ΑΛΚΑΙΝΤΑ στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ !!! οποτε εκεινο ΔΕΝ ηταν τσουναμι στον Ινδικο ΩΚΕΑΝΟ !!! Αλλα ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤΙ !!! γι αυτο λουφαζε πριν σε παρουν χαμπαρι και σε τσαλακωσουν οι ΑΥΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! Gege ?
  • Ελένη Β. βρε Tasos Mastrogiannis ήσουν που ήσουν έβαλες και συνεργάτες; ή ίσε ο ίδιος με ψεύτικο προφίλ ως Στέφανος χατζής;
  • Στέφανος Χατζής Eλενιτσα ΛΟΥΦΑΖΕ !!! γιατι ετσι και σε παρουν χαμπαρι οι ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ και το σφυριξουν στις ΑΥΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ τους ? την εβαψες μετα !!! Μεσα στο μπλοκ τους εχουν και κατι πρωην χαρουμενους ομογαλακτους αδερφους σας ! που ΔΕΝ ξεραν οι ερμοι με ποιους μπλεξαν ! και ευκαιρια να ΞΕΧΑΙΒΑΝΕΨΕΤΕ ! σας τους μοστραρουν στο μπλοκ τους μια και εισαι εβραικο γατονι ! ειναι στους διαλογους με την Elite tou WC !!! εμπα λοιπον για να χεστεις απ την πολυ χαρα σου ! Αferim ! Gege ?
  • Ελένη Β. είναι ο Τάσος Μαστρογιάννης με ψεύτικο προφίλ ως Στέφανος Χατζής
  • Ελένη Β. έτσι τασούλι; θέλει η @@@@@ να κρυφτή και η χαρά δεν την αφήνει!
  • Στέφανος Χατζής Αααααιιιντε ρεεεε ? μπειτε στο μπλοκ των ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ !!! για να μαθετε και εσεις τα ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ του ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! το τι περιουσια σας αφηνει ο μπαμπας σας ο παιχνιδιαρης θεος ? που τον αποκαλειτε & ΜΑΛΑΚΑ !!! Δημευοντας οοολα τα GOIM σας ! που τα χαιντουσατε επι χιλιαδες χρονια μεσω των μασονικων σας ΣΤΑΥΛΩΝ !!! καιρος να λαλησετε απ την πολυ χαρα σας !!! Gege ?
  • Ελένη Β. τάσο άσε τα σάπια σε καταλάβαμε!
  • Giota Avdala αισχος!!!!!!!!! για τον χαντζη! οραιο λεξιλογιο εχεις??????????
  • Ελένη Β. Γιώτα είναι Ψεύτικο το προφίλ είναι ο Τάσος Μαστρογιάννης και όχι Ο Στέφανος Χατζής
  • Στέφανος Χατζής Ελενιτσααα Β. ακομα ψαχνεις τον Τασο με τον Ιουδαιο που παριστανει την Γκολφω ? την καναν με ελαφρα πηδηματακια ! την κοπανησαν που λεμε ! μετα το χθεσινο ΠΑΤΙΡΝΤΙ !!! οπως και ο Γεωργιος Ιουδαιος Κοντος με την παρτενερ του Ελενη Παππα ! απο την ΥΠΕΡΒΑΣΗ ! που και αυτοι μοιραζουν τετοια ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ αναλαμβανοντας υποθεσεις μονον μασονων να τους ξεμπλοκαρουν τις βρομοδουλειες σε συνεργασια με τα ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ δικαστινες που εχουν μεσα και σε αυτα τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ τους !!! εσυ τι σκοπευεις να κανεις τωρα με τον Ανασφαλιστο Ιουδαιο παρτενερ σου ? θα βριζετε ακομα για πολυ τον ΜΑΛΑΚΑ μπαμπα σας θεο ? που σας ανεχετεαι ακομα ? και δεν εχει δωσει εντολη να σας παραμαζεψουν και να σας εξαφανισουν απο προσωπου γης ? οπως το μποινκ 777 με τους 298 επιβαινοντες που πηγε σε αλλη ΔΙΑΣΤΑΣΗ ? οπως και το αλλο γιγαντιαιο μποινκ των Αλγερινων αερογραμμων με τους 118 επιβατες που εφυγε και αυτο προς χαριν ενος εβραιου που μας το επαιζε REGINA ROSA !!! σε μας τα πιθηκια απο το Μαμαρτσεβο της Βουλγαριας ? που ΔΕΝ ψηφιζουμε τα GOIM τα δικασας γιατι ο ΜΑΛΑΚΑΣ μπαμπας σας θεος !!! μας εδωσε ΜΥΑΛΟ να αντιλαμβανομαστε τα ΠΑΝΤΑ !!! ενω εσεις που βοσκατε αστερακια μεσα στο διαδικτυο ? εξαργυρωνοντας τα με καναν μασονικο βαθμο ? κονοματε και ΠΑΡΑΔΕΣ για τα ΧΑΙΒΑΝΙΣΤΙΚΑ που μας μοστραρετε !!! Ααααιιιντεεε ρεεε ωρα ειναι να την κοπανησετε ολα τα ξεφτερια ! μαζι και εσυ με τον Ανασφαλιστο Ιουδαιο παρτενερ σου !!! Gege ? Μπρακ Λακιρντι !!! SON ! Anadum ? Aaaa soile !!!
  • Ελένη Β. Χατζής Στέφανος + Μαστρογιάννης Τάσος = ίδιο πρόσωπο
  • Στέφανος Χατζής Ελενιιιιτσααα Β.με τους 2240 φιλους σου ! τι βλεπω παλι ? δεν την κοπανησες οπως ειπαμε ? και συνεχιζεις τον Ιουδαικο σου το χαβα ! ο παρτενερ σου ο ανασφαλιστος Ιουδαιος του ΟΑΕΕ τι σου λεει ? ο Τασος με την Γκολφω του ! και ο Ιουδαιος Κοντος απο την ΥΠΕΡΒΑΣΗ με την παρτενερ του Ελενη Παππα ! οπως και ο Ανδρεας απ την ΚΕΡΚΥΡΑ καταλαβαν πως ο μπαμπας τους ο θεος ΔΕΝ αστειευεται ! θες να σε κανουν φιρμα οι ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ στο μπλοκ τους ? και να σας καταχωρησουν ? με τα μαργαριταρια που μου μοστραρατε ? Αντε Ελενιτσα ? και η ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ εχει τα ορια της !!! Gege ?


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου