Recent Posts

24 Σεπτεμβρίου 2014

Τα ΓΚΑ - ΓΚΑ και η lady Gaga




Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΑΠΟΘΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ LADY GAGA  ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ
ΜΕ ΤΑ 300 ΓΚΑ-ΓΚΑΝΙΑ ΤΗΣ GREKYLIKIS ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
 
Θεσσαλονίκη 24-9-2014

Το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σχολιάζει την άφιξη της μεγάλης ντίβας των πρώην προβατοτρόφων Εβραίων και νυν χοιροτρόφων της ΣΙΩΝ α.ε. με το ΛΗΓΜΕΝΟ 666 τους που την φέραν στην Αθήνα σαν γνήσιοι ιμπρεσάριοι και ειδικοί στα σόου που είναι, προκειμένου να κονομήσουν πάλι παράδες με το αζημίωτο φυσικά, διασκεδάζοντας παράλληλα και τα χειραγωγούμενα μασόνια τους, που εν έτει 2014 τα έχουν μετατρέψει σε χοιρίδια, αποθεώνοντας το ίνδαλμά τους έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και μοστράροντας στην ανεπανάληπτη φωτογραφία με φόντο το ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ, για να θυμίζουν πως εκεί στεγάζουν τα 300 GA-GANIA της GREKYLIKIS ιουδαϊκής Βουλής, που νομοθετούν αυτά τα GA-GANIA ΔΗΘΕΝ νόμους για τ’ αφεντικά τους! του Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικής Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ, για να ληστεύουν τον απροστάτευτο κοσμάκη μέσα στο προτεκτοράτο του ιουδαϊκού KERATISTAN, βάζοντάς τα παράλληλα να παίζουν τους δεξιούς και αριστερούς! τους συντηρητικούς και προοδευτικούς! τις ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΕΣ και τις ΣΥΡΙΖΟΥΛΕΣ! που οι τελευταίοι αντικατέστησαν τους πρώην βασιλόφρονες με τους κομμουνιστές του 1944-1949 που τους βάζαν να αιματοκυλιούνται προς δόξα του Θεού τους ΒΑΑΛ – ΜΙΑΝ! και τα μασόνια του διαδικτύου να αισθάνονται αμήχανα μπροστά σε αυτά που βλέπουν τριγύρω τους, αισθανόμενα πως το ΤΕΛΟΣ τους το ΛΑΜΠΕΡΟ πλησιάζει, αφού ξέρουν και την καταλυτική τους ημερομηνία! Όπως και οι πάτρονές τους οι Σιωνιστές, που γνωρίζουν πλέον πως έχουν προγραμματιστεί να γίνουν το παράδειγμα προς ΑΠΟΦΥΓΗΝ για τις ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ  ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ από τον παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Σημείωσις: Κατωτέρω παραθέτουμε σχόλια από τους σερφάροντες του διαδικτύου, που εκφράζουν τις απόψεις τους! και ρίχνουν τα like τους αναμεταξύ τους.

ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ, Ο ΑΡΤΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!
...που ειναι ωρε εκείνοι οι κουκουλοφόροι μαχαιροβγαλτες που έσφαζαν... τους αγανακτισμένους για να μην ρίξουν τον Γιωργακη......
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου