Recent Posts

11 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΙΑΤΑΞΗ με θέμα την ΔΗΜΕΥΣΗ των περιουσιών των ΕΠΙΟΡΚΩΝ μασόνων




Δ Ι Α Τ Α Ξ Η
ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ

ΘΕΜΑ ΔΗΜΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ GOIM ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ
ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ & ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ 77 Κ.Ι.Σ. ΤΩΝ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ α.ε.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                 protodikeio-thes@otenet.gr
ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                 pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΙΣΡΑΗΛ  των ΑΘΗΝΩΝ                 Consular2@athens.mfa.gov.il

Νέα Ιερουσαλήμ 11-9-2014
Επιλέξαμε για την ΔΙΑΤΑΞΗ αυτή σημαδιακή ημερομηνία! που θυμίζει την ΕΞΑΫΛΩΣΗ του εμβλήματος του ιουδαϊκού Ισραήλ, τους ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!! Για την ΚΗΡΥΞΗ κι επισήμως της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ, την ΜΑΣΟΝΙΑ, καθ’ άπασαν την επικράτεια του πλανήτη γη!
Γι’ αυτό σήμερα, την 11η πρωινή, ημέρα Πέμπτη της 11ης Σεπτεμβρίου 2014, ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ, μέσω διαδικτύου το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, την ΑΠΟΦΑΣΗ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!! την οποία κι ενέκριναν ΠΑΜΨΗΦΕΙ και άνευ ουδεμίας αντιρρήσεως η Παγκόσμια Ένωση των Νοημόνων Εθνών, που αντικατέστησε τον Ο.Η.Ε. για λογαριασμό της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με νέα γραμμογράφηση 555, μια και  είναι γεγονός από 22/12/2012, καθώς αντικατέστησε με εντολή ΘΕΟΥ, την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ με το ληγμένο από 21/12/2012 666 τους, που είναι και του ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ!!!
Λαβόντες υπ’ όψιν το ΘΑΥΜΑ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ, που έγινε στις 15/8/2013 κι έσωσε όλο τον κόσμο από την σιωνιστική μασονική ΠΑΝΟΥΚΛΑ, που κατέτρωγε επί αιώνες όλες τις οικονομίες των απροστάτευτων λαών της γης! και αρνούμενοι σε πρόσκλησή μας στις 16/8/2013 οι Εβραίοι, μέσω του ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΥ εισαγγελέως τους Ευάγγελου Μαδεμλή, που αποκάλεσε τον Θεό ΚΑΘΙΚΙ για το χνέρι που τους έκανε για να δούνε όλοι τους οι ΣΤΡΑΒΟΥΛΙΑΚΕΣ το ΘΑΥΜΑ της Παναγίας ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ, κι επιχειρώντας για δεύτερη φορά στις 11/8/2014, στο γραφείο 130, που στεγάζουν οι Σιωνιστές μια ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ δική τους ΕΠΙΟΡΚΗ εισαγγελίνα! ΑΡΝΟΥΜΕΝΗ κι αυτή να δει το ΘΑΥΜΑ σε επανάληψη της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ, όπως και οι Σιωνιστές μαζί με τα ΕΠΙΟΡΚΑ δημοσιο-υπαλληλάκια τους μέσα στην αίθουσα των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, που ήταν και η άλλοτε πρωτεύουσα της Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ αυτή η πόλη, μιας εκ των 77 φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ, κι έχοντας υπ’ όψιν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, που δημοσιεύθηκε μέσω διαδικτύου στις 14/11/2013 και ήταν προγραμματισμένη να δημοσιευθεί και μέσω δικαστηρίων σε παράλληλη δίκη, που είχαν συλλάβει ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ στις 21-3-2013 μέλος του κινήματος μας, και επιβάλλει πρόστιμο 500 ευρώ με τα υποτακτικά μασονοειδή κι ΕΠΙΟΡΚΑ αστυνομικά τους όργανα! στα διόδια Αιγινίου της Πιερίας, για όχημα μέλους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, που ήταν ασφαλισμένο σε δική μας ασφαλιστική εταιρεία ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ κι όχι σε μαφιόζικες δικές τους ανώνυμες ασφαλιστικές εταιρείες που τις χρεοκοπούν με καρμπόν τρόπο και μεταφέρουν τα ΦΕΣΙΑ της κάθε δήθεν ασφαλιστικής στις πλάτες των απροστάτευτων πολιτών! Βουλιάζοντας παράλληλα και την οικονομία του κάθε προτεκτοράτου ΔΗΘΕΝ κράτους τους.
Γι’ αυτό με το που πληροφορήθηκαν ότι πρόκειται να δημοσιευθεί στην αίθουσα του δικαστηρίου και η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, κλάσαν ΜΕΝΤΕΣ και βγάλαν ΠΑΤΑΤΕΣ! από τα οπίσθιά τους! από τον φόβο που τους κυρίευσε και πάνω στον πανικό τους παραγράψαν την υπόθεση για το μη ασφαλισμένο όχημα σε δική τους Α.Α.Ε. αλλά ξεχάσαν και χρεώσαν αυθαίρετα το πεντακοσάευρω (500) μέσω Δ.Ο.Υ. στον λογαριασμό του εν λόγω μέλους μας!
Τονίζουμε για το ΤΥΠΙΚΟ ΜΕΡΟΣ της ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΑΥΤΗΣ κατετέθη ΜΗΝΥΣΗ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ στις 11-6-2014 με πληρωμένο και το σχετικό παράβολο των 100 ευρώ, προκειμένου τα ΕΠΙΟΡΚΑ δικαστικά δημοσιο-υπαλληλάκια του ιουδαϊκού KERATISTAN να αναγνώσουν μέσα σε αίθουσα ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ πλέον δικαστηρίου την ΑΠΟΦΑΣΗ της ΔΗΜΕΥΣΗΣ των ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. και του ΛΗΓΜΕΝΟΥ 666 τους! που είναι και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ!

-2-
Σημειώνοντας πως στις 11-7-2014 τους προτρέψαμε τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ δικαστικούς υπαλλήλους να προσέλθουμε από κοινού στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, για να επιχειρηματολογήσουν οι πάτρονές τους από το Κ.Ι.Σ. της Βαλκανικής φεουδαρχικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ!!! μα μας το αρνήθηκαν πεισματικά, μέσω του υποτακτικού τους προέδρου Πρωτοδικών Παναγιώτη Παυλίδη! κουβαλώντας και μια διμοιρία ΜΑΤ προκειμένου να μας εκφοβίσουν! με τα ζωντόβολα του  Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ!!!
Λαβόντες  υπ’ όψιν ότι οι Σιωνιστές στρατολογούν στις υπηρεσίες τους υποτακτικούς και ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ υπαλλήλους ονομάζοντάς τους GOIM! αποφασίσαμε πως έχουν το δικαίωμα οι δημόσιοι υπάλληλοι να δηλώσουν στην υπηρεσία που ανήκουν το τι επιθυμούν; να παραμείνουν στην ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στην ΠΑΡΑΝΟΜΗ μασονία ως ΓΚΡΕΚΥΛΟΙ; ή να χαρακτηριστούνε ευσυνείδητοι (ΕΛΛΗΝΕΣ), προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;
Γι’ αυτό και ονομάζονται αρχικά όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ! ΕΠΙΟΡΚΟΙ!!! όσοι βρίσκονται και υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον του εβραϊκού μασονικού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ, μια και κράτη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! παρά πορνεία Βουλές! που νομοθετούν νόμους για τους αφέντες τους Σιωνιστές και φόρους και χαράτσια για τους απροστάτευτους πολίτες! με στόχο να τινάζουν στον αέρα οικονομίες απροστάτευτων λαών.
Συνεπώς, όπου προϊστάμενος υπηρεσίας έχει προθεσμία (30) τριάντα ημερών έως 11-10-2014 να μας δηλώσει μέσω υπηρεσίας του το τι επιθυμεί, παραμονή στον επίγειο παράδεισο του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ; ή να τον δοξάσουμε για την ΣΙΩΝ α.ε. που ακολουθεί και η λυπητερή είδηση στις 11-10-2014 και για τ’ αφεντικά τους της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. με το ληγμένο 666 τους!
 Έτσι λοιπόν εάν είναι προϊστάμενος υπηρεσίας, πρέπει να βρει Εβραίο αντικαταστάτη του! για την θέση του, εάν δεν θέλει να πάει για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ κρουαζιέρα στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ του Αμαζονίου ποταμού, προκειμένου να συλλεχθεί ο σκελετός του, ν’ απολυμανθεί και να τοποθετηθεί μέσα σε βιτρίνα σε εμφανές σημείο και στον χώρο που προσέφερε τις ποταπές κι ΕΠΙΟΡΚΕΣ υπηρεσίες του, κατά των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ! Νοείται ό,τι περιουσιακό στοιχείο έχει στην κυριότητά του, ΔΗΜΕΥΕΤΑΙ υπέρ του λαού που τον καταδυνάστευσε για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ!!!
Οι υπόλοιποι που δεν κατέχουν διευθυντικές θέσεις κι επιθυμούν να γίνουν οι ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του ιουδαϊκού KERATISTAN, πηγαίνουν αναγκαστικά κρουαζιέρα ανοικτά των ωκεανών, μια και είναι η SAVURA της νοήμονος κοινωνίας, βορά στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ μια και είναι τα κήτη αυτά παμφάγα!
Γι’ αυτούς που είναι διορισμένοι στα παγκόσμια φόρα (κέντρα)! σε μη κυβερνητικές οργανώσεις, στα Κοινοβούλια, σε Περιφέρειες, σε Δήμους, στο Δημόσιο και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις εάν ΔΕΝ είναι εβραϊκής καταγωγής! έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση μετανοίας λόγω πρότερης (ΑΓΑΘΗΣ) κοντομυαλοσύνης! και να απαλλαγούν λόγω ΒΛΑΚΕΙΑΣ!!! Αν δεν θέλουν να πάνε για ψαροτροφή και να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τις γνώσεις που έχουν σε θέσεις που η ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ κάθε έθνους θα τους προτείνει να αναλάβουν έργο και νέα θέση σε νέα υπηρεσία!
Γι’ αυτούς που έχουν φεσώσει το Δημόσιο κάθε χώρας με εικονικά δάνεια και φέσια καθ’ υπαγόρευση της εβραϊκής μαφίας, εγγυητές είναι αυτοί που τους το έπαιζαν παντοκράτορες, οπότε μας δηλώνουν την ζημιά που κάναν εις βάρος του Δημοσίου του κάθε κράτους κι από εκεί και μετά πληρώνουν τον λογαριασμό τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του Θεού! σε σκληρό νόμισμα (χρυσό) κι όχι σε χαρτονομίσματα που τυπώνουν αφειδώς και μοιράζουν ακόμη και για τους λαθρομετανάστες που κουβάλησαν από τα πέρατα της γης, προκειμένου να κάνουν μπάχαλο ολόκληρο τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!!!
Καιρός λοιπόν ν’ αφυπνισθούν και τα μασόνια, που σιβυλλικά τα αποκαλούν οι πάτρονές τους Σιωνιστές GOIM!!! πως εάν ΔΕΝ ξεχαϊβανέψουν εγκαίρως, πηγαίνουν για ψαροτροφή και με το γράμμα του Νόμου της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! καθώς τα ΑΔΥΝΑΤΑ ΠΑΡΑ ΤΟΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ! ΔΥΝΑΤΑ ΕΣΤΙ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!
με εντολή της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ για την πλήρη εφαρμογή των ΝΟΜΩΝ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
και με την έγκριση του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

  
Σημείωσις: Η παρούσα ΔΙΑΤΑΞΗ εδημοσιεύθη μέσω του blog της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σε 156 γλώσσες και για τυχόν διευκρινήσεις; πώς έρχεται το επάνω κάτω; πληκτρολογείτε neataxi555.blogspot.gr κι αφήνετε e-mail στο shacogr@yahoo.gr όπως και η ΕΠΙΟΡΚΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ εισαγγελίνα, που στην ΑΠΙΘΑΝΗ περίπτωση ΑΡΝΗΘΕΙ να δημοσιευτεί μέσω δικαστηρίου η ΔΙΑΤΑΞΗ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, πρέπει να μας δώσει εγγράφως το ονοματεπώνυμό της αλλά και τον νόμο με το άρθρο που τους δίνει το δικαίωμα η εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ, να καταδυναστεύουν την ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου