Recent Posts

17 Σεπτεμβρίου 2014

Ιωάννης ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, δολοφονήθηκε από την εβραϊκή ΜΑΦΙΑ



Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΣ! ΚΑΙ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ
Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ

Θεσσαλονίκη 17-9-2014
Προς το περιοδικό ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
της Ιεράς Μητροπόλεως ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ & ΑΛΜΥΡΟΥ ΒΟΛΟΥ
Αγαπητοί εν Χριστώ Αδελφοί
Βλέπουμε πως δεν μας ξεχνάτε και μας στέλνετε τακτικά το διμηνιαίο περιοδικό που εκδίδει η Μητρόπολη σας. Αλλά παρατηρήσαμε πως περνάνε πάντα από λογοκρισία τα άρθρα του Μητροπολίτη σας Ιγνάτιου για τα γραφόμενά του, από την εβραϊκή μασονική μαφία της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. και του ληγμένου 666 τους, που είναι και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ.
Τέτοιους απίθανους συνδυασμούς μπορεί να κάνει μόνον ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, που μεθοδεύει ΤΕΛΟΣ ΛΑΜΠΕΡΟ γι’ αυτούς που σας το παίζουν παντοκράτορες και σας παραμυθιάζουν πως ο μπαμπάς τους ο Θεός αυτούς επέλεξε να κυβερνούν τον κόσμο! και να αποκαλούν τους συνανθρώπους τους GOIM με σιβυλλικό τρόπο! μια και η ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ που τους δέρνει, σας λένε πως έχουν και ΣΟΦΟΥΣ της Αγίας τους ΣΙΩΝ α.ε. που σας γράψαν την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη κι αγνοούν παντελώς ότι υπάρχει και πραγματική ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ που την έγραψε ο μπαμπάς τους ο παιχνιδιάρης Θεός στις 14-11-2013 διά χειρός ΧΑΤΖΗ, όπως και το ΚΟΡΑΝΙ το 570 μ.Χ. διά χειρός ΜΩΑΜΕΘ! Και πως τους έχει στείλει τους ΜΑΥΡΟΥΣ & ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ (ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ) να αποκεφαλίζουν τα μισθοφόρικα μασονοειδή τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ, κι αυτούς να φέρουν τον τιμητικό τίτλο του ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΑ, αφού φρόντισε πρωτίστως ο μπαμπάς τους Θεός να μας μοστράρουν το εξάκτινο αστέρι του αιμοσταγούς βασιλιά τους Δαβίδ για τα δημόσια αφοδευτήρια μια και το ένα τρίγωνο μας δείχνει πού να αφοδεύουμε και με το άλλο τρίγωνο πού να πατάμε το καζανάκι του W.C.!!!  
Είδατε λοιπόν ΣΟΦΙΑ ΘΕΟΥ; καθώς τα έχουν κάνει ΜΠΑΧΑΛΟ σε ολάκερο τον πλανήτη και δολοφονούν τα μασόνια τους για ψύλλου πήδημα όπως αυτόν που μας μοστράρατε, τον Ιωάννη Καποδίστρια! που τον κουβάλησαν από την Μεγάλη τους Ρωσσία, χρίζοντάς τον πρωθυπουργό της GREKIAS από την πρόσφατη τότε σκάντζα που κάναν από την Οθωμανική αυτοκρατορία μέσω της Φιλικής μασονικής τους Εταιρείας, του ΞΑΝΘΟΥ, του ΤΣΑΚΑΛΩΦ και του ΣΚΟΥΦΑ, αλλάζοντας και το κόκκινο φέσι με το ιουδαϊκό μαύρο φεσάκι το κιπά! Κι επειδή ο Ιωάννης Καποδίστριας δεν τους έκατσε καλά, τον δολοφόνησαν με τα γνωστά μασόνια τους έξω από την εκκλησία! αλλάζοντας και το πολίτευμα σε βασιλευομένη ΔΗΘΕΝ δημοκρατία.
Αλλά τον τσεκμετζέ με τους παράδες φρόντιζαν πάντα να τον κρατά ο κολλητός τους ο Μαυροκορδάτος. Και να μονολογεί και ο άλλοτε Θοδωράκης Κολοκοτρώνης, που γέρασε κι έγινε Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, λέγοντας το «στερνή μου γνώση, να σ’ είχα πρώτα». Γιατί όταν ήταν νέος τον είχαν χώσει κι αυτόν μέσα στην μασονία! μη ξέροντας ο έρμος για ποιον τράβαγε κουπί, παρά έλεγε τότε, «Ο Θεός υπέγραψε την ελευθερία μας και την υπογραφή του ΔΕΝ την παίρνει πίσω»! Οι Τούρκοι θα του απαντούσαν με το γνωστό,  ne alırsınız?  (τι θα πάρετε; - ήθελες;) Γι’ αυτό και τον χώσαν στην στενή γιατί αντιμίλησε στον βασιλέα τους, το παιδαρέλι τον Όθωνα, και δεν έβλεπε ήλιο αυτός ο Γέρος του Μωριά που αγωνίστηκε να τους εδραιώσει την ΣΙΩΝ α.ε. μέσα στη χειμάζουσα Τουρκική Ελλαδίτσα! (Γιουνανιστάν), που της άλλαξαν ακόμη και το όνομα και την κάνανε GREKIA!
Καλός λοιπόν ο Γιάννης Καποδίστριας! Αλλά οι γιαχουντήδες (Εβραίοι) τον δολοφονήσανε! Καλός και ο μπάρμπα Γιάννης Μεταξάς, που τους έκλεισε όλες τις μασονικές στοές! αλλά φροντίσανε κι αυτόν να τον δολοφονήσουνε για το χνέρι που τους έκανε, δηλητηριάζοντάς τον! Καλός λοιπόν και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, που όρθωσε κι αυτός ανάστημα και ΔΕΝ δέχθηκε να τους παραχωρήσει την αεροπορική βάση της Κρητικής Σούδας, προκειμένου τα θρασύδειλα Εβραιόπουλα να βομβαρδίζουν μέσω των υποτακτικών τους Αμερικανών όλους τους Αραβικούς λαούς εν όψει του 2ου γύρου εχθροπραξιών που είχαν οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Σιωνιστές το 1973 με τον Αραβικό κόσμο!
Γι’ αυτό και σε λιγότερο από έναν μήνα τον Γιώργο Παπαδόπουλο τον καθαίρεσαν με τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ τους από το Πολυτεχνείο που τα βάζαν κι αυτά να φωνάζουν ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! Για να εισπράξουν έως τις 11-11-2014 οι ΑΦΡΟΝΕΣ & ΑΠΛΗΣΤΟΙ Σιωνιστές το τέλος τους το παραδειγματικό από το ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ISLAM! πηγαίνοντας από λιντσάρισμα μέσα στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ αλλά και την κατάρρευση των 77 ιουδαϊκών τριγωνικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ που μετέτρεψαν όλα τα κράτη του πλανήτη γη σε προτεκτοράτα με τα υποτελή και μασονοειδή απόβλητά τους, πηγαίνοντας κι αυτά για την γνωστή ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ!
Είδατε λοιπόν ΣΟΦΙΑ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ; να τολμά και να στήνει ακόμη και ναό της ΑΛΚΑΪΝΤΑ στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!!!
    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου