Recent Posts

15 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΛΕΦΤΕΣ & ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ




Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
ΝΑ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟΥ
ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ GREKYLISTAN ΤΗΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ

Θεσσαλονίκη 15-9-2014
Το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ παραθέτει διαλόγους προς τους ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ του GREKYLISTAN, για να αντιληφθούν αλλά και να θαυμάσουν θράσος ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων, που προσπαθούν να κοροϊδέψουν την Νοήμονα Κοινωνία! που χωρίς ντροπή γράφουν ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ: ΑΙΤΗΣΗ προς Δ.Ε.Η. και ΡΑΕ!
Μα τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ! για ποιο σύνταγμα μας μιλάνε; και για ποια δημοσιο-υπαλληλική αρχή; Αφού ΠΑΝΤΕΣ οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι μέσα στο μασονικό ΚΟΛΠΟ, προκειμένου να κλέβουν απροστάτευτους πολίτες! και να ξεμπλοκάρουν μόνον τα ζαβλακωμένα μασόνια τους από το να μην πληρώνουν φόρους! χαράτσια! και λογαριασμούς παραφουσκωμένους της Δ.Ε.Η.
Για λοιπόν δείτε τον μαφιόζο εκπρόσωπο του ιουδαϊκού KERATISTAN τον Αλκαίο Ιωάννη, τι συμβουλές δίνει και τι προτείνει να κάνουν οι πολίτες με βάση το ιουδαϊκό σύνταγμα, που έχουν μέσα στο προτεκτοράτο τους, που το ονομάζουν GREKYLISTAN και τι απάντηση του έδωσε ένα δικός μας ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ!




Ενημερώσεις

  • John Morikanos ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ?
    ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΜΑΣ Η ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ !!!!!!!!!!!!!
    ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΣΧΕΤΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!
  • Αλκαιος Ιωαννης Η ομάδα δημιουργήθηκε αποκλειστικά για να κατατεθούν και να συζητηθούν προτάσεις σχετικές με τον τρόπο που θα απαλλαγούμε από τους παράνομους φόρους που επιβαρύνουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Κάθε άλλο θέμα λειτουργεί αποπροσανατολιστικά και θα πρέπει να διαγράφεται.
  • Αλκαιος Ιωαννης Σας παρακαλώ μελετήστε τις πληροφορίες της ομάδας και το κείμενο-αίτηση προς τη ΔΕΗ που βρίσκεται στο παραπάνω λινκ. Στόχος μας είναι να καταθέσετε όλοι σας αιτήσεις παραπόνων προς τη ΔΕΗ, για μη τήρηση του Κώδικα Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας σε Πελάτες, με αίτημα απάντησης. Επίσης να αρνηθείτε να πληρώσετε τους φόρους υπερ ΕΕΤΗΔΕ, ΕΤΜΕΑΡ και ΥΚΩ που επιβαρύνουν τους λογαριασμούς κατανάλωσης, με την αιτιολογία που αναπτύσσω στην αίτησή μου.
  • Antonis Despotakis Ιωαννη, πιστευω πως ένα δικαιο στοιχείο θα ηταν για οσους πολιτες (μιλω για το οικιακο ρευμα) ειναι κατω ή στα ορια της φτωχιας να μην χρεωνονται το ρευμα και τα παγια της ΔΕΗ. Να υπαρχει δωρεαν ρευμα και προστασια σ' αυτους για την περιοδο που η οικονομικη τους κατασταση ειναι ασχημη.
  • Manos Rallos Koutsou-mpiloo Καλή σας μέρα... αυτό εμείς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ή πρέπει να το πάρουμε απλά σαν παράδειγμα και να φτιάξουμε έγραφα παρόμοια που θα πάμε να καταθέσουμε με τα ίδια βήματα που αναφέρετε? επίδή γράφει πάνω αρ. προτ. που έχετε πάρει αλλά και αιτήσεις που έχετε καταθέσει που δεν υπάρχει κάποιο υπόδειγμα. Περιμένω το συντομότερο απάντηση σας για να προχωρίσω. Ευχαριστώ!
  • Ελένη Β. μπορείς να το προσαρμόσεις στα δικά σου Μάνο
  • Στέφανος Χατζής Αλκαιε Ιωαννη ? σε χασαμε ? εδω σε βαλαν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ εβραιοι να παραμυθιαζεις τον αγανακτισμενο ! και εξοργισμενο κοσμακη ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ? που εχετε μουτρα και μιλατε ακομα για συνταγμα της Ελλαδος μεσα στο Ιουδαικο KERATISTAN σας ? Εχετε την εντυπωση οοολα τα χαρουμενα μασονια του εβραικου ΑΛΗΤΑΡΓΙΟΥ πως θα την βγαλετε ΚΑΘΑΡΗ ? Φροντισε στις 11/9/2014 να λαβεις την ΔΙΑΤΑΞΗ απο το νομικο τιμ ! της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ απο το μπλοκ τους ! πληκτρολογωντας neataxi555.blogspot.gr και να μαθεις την ΛΥΠΗΤΕΡΗ που περιμενει οοολους τους συνεργατας της Αγιας ΣΙΩΝ α.ε. και του ληγμενου 666 σας !!! Παρτε το χαμπαρι οοολοι σας ! πως τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του ΙΟΥΔΑΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ μπορειτε να τα γλυτωσετε με τιποτε και με καμια ΔΥΝΑΜΗ !!! στο προγραμμα ειναι να ΑΓΑΘΕΨΕΙ το ΣΥΜΠΑΝ !!! Gege ?

6 σχόλια:

  1. Ελένη Β. έχεις στόμα βόθρο και μυαλό κοκκόρου! όσο για μασόνους ψάξε στο σπίτι σου προφανώς θα βρεις πολλούς
    5 λεπτά · Μου αρέσει!

    Ελένη Β. όσο για την λεγόμενη ημερομηνία την αναγνωρίζουν στην βουλή μόνο εμείς πάλι δεν την αναγνωρίζουμε με τίποτε γιατί απατεώνες και προδότες ήταν πολύ ποιό νωρίς! γκέγκε;
    από ένας που θέλει να φανεί που δεν τον γνωρίζει ούτε η μάνα του πιάνει κάθε άτομο στο στόμα του που έχει προσφέρει πάμπολλα στην κοινωνία για του δώσουν λίγη σημασία μέσα στην αφάνεια που ζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα βλέπω είσαι Βούλγαρος τώρα εξηγείτε το μένος απέναντι στους έλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με Βούλγαρους και τουρκόσπορους που έχουν τάσεις κατωτερότητας δεν κάθομαι να συζητώ! δεν το είδα πριν κακός ασχολήθηκα και σου έδωσα και αξία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εδώ μπορείτε να δείτε την καταγωγή του συγκεκριμένου

    https://www.facebook.com/profile.php?id=100004505565005&sk=about

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όταν υπήρχαν έλληνες και ελλάδα βρε εσείς εκεί ήσασταν γατζωμένοι πάνω στα δέντρα και παριστάνατε τις τσίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή