Recent Posts

30 Σεπτεμβρίου 2014

Μέσω ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ το βούλιαγμα της ΚΥΠΡΟΥ



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
MARFIN EGNATIA BANK ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
ΚΑΘΩΣ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ
 Θεσσαλονίκη 1-10-2014
Το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ χτυπά καμπανάκι, πως είναι καιρός τα χαρούμενα μασόνια, καθώς και οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίοι να γυαλίζουν τα παπούτσια τους για αναχώρηση από τα ΕΓΚΟΣΜΙΑ!!!
Σίγουρα θ’ αναρωτιέστε όλοι σας, πώς με τις ΦΑΕΙΝΕΣ ιδέες των Ιουδαίων της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ!!! κατορθώνουν οι μπουνταλάδες Εβραίοι που βαυκαλίζονται και αναμεταξύ τους! πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να στήσουν και τον περίοπτο ναό του ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ! στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ και να ανακηρύξουν και τους εαυτούς τους παντοκράτορες!
Αυτά λοιπόν έχει η ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ των Εβραίων όταν διαβάζουν πολύ ΤΑΛΜΟΥΔ, πιστεύοντας πως ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!! δεν τους παίρνει χαμπάρι πως κάνουν τις βρωμοδουλειές τους μέσω μασονίας, πώς μεταφέρουν όόόλο το παράνομο χρήμα στις OFFSHORE επιχειρήσεις τους! πώς αυτοί κατορθώνουν πάντα να μην πληρώνουν φόρο στα προτεκτοράτα κράτη τους, μια και είναι οι διαχειριστές αυτών των υποτιθέμενων κρατών! και πώς χειραγωγούν τα μαφιόζικα μασόνια τους, κατευθύνοντάς τα από την Ρωσσία αλλά και από άλλα σημεία του πλανήτη γη να μεταφέρουν τον παράνομο πλούτο στις Κυπριακές τράπεζες και να βάζουν εν συνεχεία το διαμάντι τους τον Βγενόπουλο! μέσω της ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΑΣ τους της MARFIN να τινάζει την οικονομία της πολύπαθης Κύπρου! Και να αναλογίζονται και οι ανυπεράσπιστοι πολίτες, μονολογώντας, «είναι δυνατόν να μην υπάρχει Θεός;»
Για την ευταξία σας πληροφορούμε πως και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ!!! υπάρχει! και ψαράκια ΠΙΡΑΝΧΑΣ! υπάρχουν! για τα ΕΠΙΟΡΚΑ διευθυντικά στελέχη! και παμφάγα κήτη υπάρχουν, οι ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ για να φάνε την SAVURA μασόνια, που θα θελήσουν να προβάλλουν αντίσταση για τους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίους! αλλά και ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ υπάρχουν! Που τους έχει προορίσει ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ να ΠΑΣΣΑΛΩΣΟΥΝ! να ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΟΥΝ! και να ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΝ! μέσα στα 77 υποθαλάσσια ενυδρεία τα 77 Κ.Ι.Σ. των φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ!!! Κι εν συνεχεία το ISLAM να γίνει ο θεματοφύλακας διά του ΚΟΡΑΝΙΟΥ του! της του ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ & ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ σ’ ολάκερο τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!!! όπως γράφει και το απολυτίκιο: Σώσον Κύριε τους λαούς σου, και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου! Νίκας τοις ευσεβέσι και νοημόσι κατά Εβραιοβαρβάρων μασόνων δωρούμενος, και τον σον φυλάττων  διά του Κορανίου Σταυρού Σου πολίτευμα!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Σημείωσις: κατωτέρω παραθέτουμε επιστολή μέλους του κινήματός μας που τον θέλαν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι να είναι τοκογλύφος! για να του φάνε εν συνεχεία με τα ΕΠΙΟΡΚΑ μασονοειδή τους δημοσιο-υπαλληλάκια όλες τις οικονομίες που του έχει φορτώσει ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, αφού πρώτα τον δολοφονήσουν μ’ επιστημονικό τρόπο μέσω της εγκληματικής τους Μοσσάντ.

 
Θεσσαλονίκη 1-10-2014

Προς Αναστάσιο Σαββαΐδη
Αποθήκη πλαστικών-χαρτικών
ΔΡΑΜΑ

Φίλε Τάσο

Μαζί με τις δύο αποδείξεις για την κατάθεση που μας έκανες στις 24-9-2014 αξίας 358,09 ευρώ για τα δύο τιμολόγια των Αφών Βέκιου αξίας 317,32 ευρώ και Κ. Οικονόμου 40,77 ευρώ, σου παραδίδουμε στις 3-10-2014 ημέρα Παρασκευή και την σφραγισμένη επιταγή όψεως αξίας 1.203,49 ευρώ λήξεως 29-2-2012, την οποία μας την εξόφλησες τμηματικά μετά από 26 μήνες, χωρίς να σου πάρουμε τόκους υπερημερίας όπως κάνουν τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του Θεού, που δουλεύουν ψιλό γαζί τον μπαμπά τους τον Θεό!!! καθώς και τα GOIM μασόνια τους, αλλά και τον απροστάτευτο κοσμάκη, παραμυθιάζοντάς τους πως ο μπαμπάς τους ο Θεός! τους άφησε κληρονομιά τις τράπεζες αυτές για να ΓΔΕΡΝΟΥΝ τον ανυπεράσπιστο κοσμάκη με τις τοκογλυφικές τους δραστηριότητες! αλλά και με τους φόρους και τα χαράτσια όπως ο περιβόητος ΕΝ.Φ.Ι.Α.!!! που στριμώχνεται τώρα ο ταλαίπωρος κοσμάκης στις τράπεζες, φτιάχνοντας ουρές στα άλλοτε ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΑ τους για να τους πληρώσει τα ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ που έχουν επιβάλλει στις ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, που στην καλύτερη των περιπτώσεων θέλει μία με μιάμιση ώρα αναμονής για να φθάσεις στο ταμείο της κάθε τράπεζας.
Η καθυστέρηση της παράδοσης της επιταγής οφείλεται όπως σου είχαμε πει στην εξαφάνιση των επιταγών κατά ΠΕΡΙΕΡΓΟ τρόπο, που την είχαμε και την δική σου μαζί με τις υπόλοιπες επιταγές που έχουμε και πάλι στα χέρια μας, αποδεικνύοντας πώς βουλιάζουν τις επιχειρήσεις των GOIM τους, αλλά κι εν συνεχεία τις οικονομίες των λαών μέσω των τραπεζών τους.
Έχουν να ΛΑ-ΛΗ-ΣΟΥΝ διευθυντικά ΕΠΙΟΡΚΑ μασόνια! και περιούσια ΔΗΘΕΝ τέκνα του ιουδαϊκού Ισραήλ! για την Αγία τους ΣΙΩΝ α.ε. και του ληγμένου 666 τους! που είναι και του θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ!!! μέχρι να αγαθέψει το ΣΥΜΠΑΝ!!!

                                                                                                         φιλικώτατα
                                                            το ανθρωπάκι του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ





                                                                     ο κατά κόσμον ΧΑΤΖΗΣ
                                                      μέλος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου