Recent Posts

9 Σεπτεμβρίου 2014

Οι ΔΗΘΕΝ αγανακτισμένοι του ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΧΝΕΡΙ ΟΛΚΗΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΒΡΑΙΟ ΚΩΣΤΑ ΖΕΡΒΑ
ΤΟΥ ΤΣΑΝΤΗΡΟΜΑΧΑΛΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

 

Θεσσαλονίκη 9-9-2014

Πριν χρόνια οι πανέξυπνοι Εβραίοι ΣΟΦΙΣΤΗΚΑΝ να οργανώσουν το κίνημα των αγανακτισμένων του Λευκού Πύργου της Θεσσαλονίκης, διασκεδάζοντας κι αυτοί παράλληλα με την τύφλα τους την ιουδαϊκιά. Οπότε και ο μπαμπάς τους ο Θεός, που είναι και πολύ παιχνιδιάρης, ρίχνει την ιδέα και προτρέπει να πάει να τους κάνει ένα ανάλογο χνέρι στον τσαντηρομαχαλά τους, το ανθρωπάκι του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!! από το ΚΙΝΗΜΑ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!
Εξιστορώντας σας αυτό το ευτράπελο κι ανεπανάληπτο χνέρι που έφτιαξε στον εβραϊκής καταγωγής Κώστα Ζέρβα, που πριν χρόνια είχαν στήσει αυτόν τον τσαντηρομαχαλά τους γύρω από τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, με τα σχετικά κατσαρολικά τους, βγάζοντας τα γκόιμ τους για παρέλαση στην οδό Τσιμισκή, και παριστάνοντας τους αγανακτισμένους πολίτες στον παραλιακό καταυλισμό τους. Τα παρελαύνοντα GOIM τους! τα δρομολογήσαν στις 8.30 το βραδάκι να διασχίσουν ειρηνικά την οδό Τσιμισκή, υπό την επίβλεψη των ταγματασφαλιτών του Κ.Ι.Σ. 
Έτσι λοιπόν λαμβάνει κατ’ αρχήν εντολή από τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ και από τους δικούς του, του κινήματος των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, να τους φτιάξει αυτό το ανάλογο χνέρι στον αρχηγό τους τον Εβραίο Κωστάκη Ζέρβα. Οκτώμιση το βραδάκι, μόλις άρχισε να σουρουπώνει και όλοι οι Εβραίοι ξαπλωμένοι στις σαιζλόνγκ και στα αντίσκηνα του τσαντηρομαχαλά τους, μια και αυτοί ΔΕΝ κάνουν παρέλαση. Άρχισε λοιπόν να τους μοιράζει έντυπα ο δικός μας του κινήματος ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, αρχίζοντας κι αυτοί να πηδάνε έντρομοι σαν τα βατράχια. Κάποια στιγμή πλησιάζει από πίσω και τον Κωστάκη Ζέρβα, που ήταν μπροστά από τις κονσόλες με την μεγάλη αυτοκρατορική λευκή τέντα και τα μεγάφωνα γύρω από τον Λευκό Πύργο, μπροστά του μερικοί έψιλον – έψιλον παγανιστές, με τα διακριτικά χαϊμαλιά που τους βάζουν στο λαιμό. Και σαν το πιτμπούλ,  που όταν δαγκώσει δεν του αφήνει περιθώρια διαφυγής, πλησιάζει από πίσω, και από κάτω από την μασχάλη του, του μοστράρει αργά μπροστά του στο αθόρυβο τον Αρχάγγελο Μιχαήλ κι εξολοθρευτή των Ιουδαίων, με το ληγμένο 666 τους. Αυθόρμητα κι ασυναίσθητα ο Κωστάκης Ζέρβας αρχίζει να φωνάζει πανικόβλητος ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΑΑΑ!!! Του απαντά σε ήρεμο τόνο, «γιατί ρε φωνάζεις;» Απαντά ο Κωστάκης, «γράφεις για τους Εβραίους!!!» Του ανταπαντά το ανθρωπάκι «έέέ και; Εσύ τι ζόρι τραβάς;» Του ξαναπαντά ο τρομοκρατημένος «είμαι κι εγώ Εβραίος!» Του απαντά πάλι «είσαι Εβραίος ρέέέ; και βρίσκεσαι δίπλα στον Λευκό Πύργο που όποια πέτρα σηκώσεις, από κάτω Εβραίο θα βρεις! Τον Θερμαϊκό κόλπο τον βλέπεις; Το Αγγελοχώρι στο βάθος του Θερμαϊκού κόλπου το ξεχωρίζεις;» Του απαντά ο Ζέρβας «το βλέπω!» Του ανταπαντά «ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΑ - ΠΑΣΣΑΛΩΜΑ – ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ σας περιμένει!» Και του ξαναπαντά με κομπασμό ο Εβραίος, «και ποιος θα βρεθεί να μας τσιμεντάρει;» δείχνοντάς του ατάραχο το ανθρωπάκι του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!! τους υποτακτικούς του παγανιστές έψιλον – έψιλον που χαμογέλαγαν εκείνη την στιγμή για το χνέρι που του είχε κάνει.
Αποφεύγοντας να τους πει, για να μην τους τρομοκρατήσει περισσότερο, πως το θεάρεστο αυτό έργο το έχουν αναλάβει να το διεκπεραιώσουν οι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ του ISLAM!!! και στα 77 φέουδα των ιουδαϊκών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

                                                                           


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου