Recent Posts

25 Σεπτεμβρίου 2014

Ιουδαϊκός ΚΟΚΟΡΑΣ τώρα χωρίς ΛΑΡΥΓΓΙ



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
O ΠΗΔΗΧΤΑΡΑΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΚΟΚΟΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΚΟΤΕΤΣΙ ΓΙΑ ΚΟΤΕΤΣΙ ΟΡΘΙΟ
ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΑΝΙΑΡΕΣ ΚΟΤΕΣ ΤΩΝ 77 ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.


Θεσσαλονίκη 25-9-2014
Το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ αναδημοσιεύει μια παλιά σκιτσογραφία του Φερραίου Βελεστινλή, που σαν άλλος Ρήγας Φερραίος, σκιτσογράφησε τον πραγματικό δυνάστη των λαών, περιτριγυρισμένος από τις ΑΛΑΝΙΑΡΕΣ κότες του, που μέσω των μασονικών του στοών, φροντίζει να τις απαυτώνει για να έχουν πάντα ΚΛΟΥΒΙΟ μυαλό! να του φτιάχνουν πάντα χρυσά αυγά (νόμους) για αυτόν! Και με περισσή σοφία για τον ανυπεράσπιστο λαουτζίκο (κουτσιλιές), επιβάλλοντάς του φόρους και χαράτσια από τα 77 τριγωνικά πτηνοτροφεία της ΣΙΩΝ α.ε. που τα έχει κατανεμημένα μέσα στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!!!
Γράφοντας τώρα και οι ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ με παραδειγματικό και γλαφυρό τρόπο, τον ανάλογο Θούριο ύμνο, όπως και τότε ο Ρήγας Φερραίος που έλεγε « Ως πότε παλικάρια, θα ζούμε στα στενά, μονάχοι σαν λιοντάρια, στες ράχες στα βουνά;  Σπηλιές να κατοικούμε, να βλέπουμε κλαδιά, να φεύγουμε απ’ τον κόσμο, για την πικρή σκλαβιά; Κάλλιο είναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνους σκλαβιά και φυλακή.»
Γι’ αυτό υπενθυμίζουμε στα ΑΛΑΝΙΑΡΙΚΑ κοτόπουλα των μασονικών κοτετσιών (στοών) πως ήρθε η ώρα οι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ μέσω ISLAM να συμμαζέψουμε αυτά τα ιουδαϊκά πετεινάρια, που μέσω μασονικών τους στοών κάναν ΜΠΑΧΑΛΟ έναν ολάκερο πλανήτη γη προς δόξα της Αγίας τους ΣΙΩΝ α.ε. και του ληγμένου 666 τους, που είναι και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ!!!
Στο πρόγραμμα είναι όόόλα αυτά τα ιουδαϊκά πετεινάρια να γίνουν ΣΟΥΒΛΙΣΤΑ με τους σχετικούς σιδερολοστούς, για να κοσμούν τα υποθαλάσσια ενυδρεία των 77 πρωτευουσών των άλλοτε ιουδαϊκών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ στο αχανές KERATISTAN τους! για να θυμίζουν και στους επίδοξους μιμητές τους, πως τα κοτέτσια τους τα στήσαν σε λάθος πλανήτη! μια κι αυτός ο πλανήτης φτιάχτηκε για νοήμονα όντα! κι όχι για πτηνά μασόνια! από έναν παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου