Recent Posts

26 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ από καραμπινάτο ΘΑΥΜΑ




ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΘΑΥΜΑ
Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΧΑΛΚΟΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Η. ΑΠΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ

Θεσσαλονίκη 27-9-2014
Το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, αναδημοσιεύει σχόλιο που αναρτήσαμε στις 4/4/2014 μέσω διαδικτύου, για το ΘΑΥΜΑ που επιτελέσθη και μέλος του κινήματός μας βγήκε από τα συντρίμμια του οχήματος ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟ!!! Είναι ο Χατζής που βλέπετε στην φωτογραφία, ένα μήνα πριν το όχημα αυτό μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.
Το όχημα που βλέπετε, τρεις ημέρες μετά τον μεγάλο σεισμό της Θεσσαλονίκης στις 20 Ιουνίου του 1978, μεταμορφώθηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, αφού η κολώνα της Δ.Ε.Η σταμάτησε στον λεβιέ με τις ταχύτητες του σασμάν. Ο ατέρμονας του τιμονιού έσπασε, και βρέθηκε στο κάθισμα του συνοδηγού, αφού το ταμπλώ του αυτοκινήτου έλαβε σχήμα κυματοειδές, και το ραδιοκασετόφωνο βρέθηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου ανέπαφο! Όπως και ατσαλάκωτο και αυτόν που βλέπετε στη φωτό, μια και το κεφάλι του έσκασε επάνω στην ξύλινη κολώνα της Δ.Ε.Η. πλημμυρισμένο μεν στο αίμα, αλλά από καουτσούκ φτιαγμένο από τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ!!! μια και όλο το αίμα βγήκε από σημείο του κεφαλιού του δίπλα στο μάτι! χωρίς να  του αφήσει σημάδι, καθώς και το κάθισμα του οδηγού είχε διπλωθεί στα δύο σαν το κλεισμένο ακορντεόν!
Μια εβδομάδα πριν είχαν αγοράσει μαζί με τον πατέρα του ένα δεύτερο διαμέρισμα στην Θεσσαλονίκη, για το οποίο ήταν αντίθετος και δεν ήθελε να το αγοράσουν, λέγοντας όταν υπέγραψε μέσα στο συμβολαιογραφείο «φωωτιά να το κάψει!» και ακολούθησε μετά από ελάχιστες ημέρες ο μεγάλος σεισμός της Θεσσαλονίκης, που όποτε βαρυγκωμούσε, κάτι σημαντικό και καταστροφικό γινόταν!
Εκείνη την ημέρα πήγαινε με το όχημά του έναν δεκαπεντάχρονο στο σπίτι του, που ήταν κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό, κι έσπασε το χέρι του σε δύο σημεία από το τράνταγμα, καθώς το συμβάν είχε γίνει λίγα μέτρα πιο πέρα από το σπίτι του.
Εκείνο το διάστημα τα είχε βάλει παράλληλα με τον δήμαρχο των Φερρών και το δημοτικό συμβούλιο, ξεσηκώνοντας τους μαγαζάτορες της πάνω πλατείας με υπογραφές, για να μην τους φτιάξουν μια νησίδα καταμεσής της πλατείας σε σχήμα μονάγκωνου φέρετρου, καταργώντας την λαϊκή αγορά, που έλεγαν σε χαμηλόφωνο τόνο τότε τα αστροπελέκια του Ιουδαίου κερατά που χωρίζουν τις κοινωνίες σε πασοκτσήδες και νεοδημοκράτες, πως σ’ αυτήν την πλατεία θα θάψουμε την δεξιά! Κι όταν συνειδητοποίησαν οι πασοκτσήδες του Ιουδαίου κερατά ότι πράγματι αυτό που  επιχειρούσανε να κάνουνε, έμοιαζε με μονάγκωνο αλλά γιγάντιο φέρετρο, τα χρειάστηκαν, φοβούμενοι μήπως ο Χατζής με τις υπογραφές που είχε μαζέψει, ξεσηκώνοντας ακόμη και τους αριστερούς καταστηματάρχες, και μια και νομάρχης ήταν τότε ο υποτακτικός μασονάκος Λιναρδόπουλος. Άρχισαν να διαδίδουν κι αυτοί, μια και η κόντρα είχε ξεσπάσει, ότι εάν ο Χατζής μάζεψε υπογραφές, εμείς μπορούμε να μαζέψουμε υπογραφές από όλη την περιφέρεια! για να μεταφέρουν την λαϊκή, σε άλλη περιοχή.
Γι’ αυτό και ο δικός μας ο Χατζής αναλογιζόταν μια και δεν έτρεχε πολύ, ζήτημα αν πήγαινε με 60 χιλ., μια και το χτύπημα και το τσαλάκωμα του οχήματος είχε γίνει με αφύσικο τρόπο! καθώς ξέρει  ότι η εβραϊκή μαφία μέσω δορυφόρων μπορεί να σου δημιουργεί χίλια δυο αφύσικα τροχαία, προκειμένου να ξεκάνει τους ενοχλητικούς. Δίνοντας η μαφία γραμμή στον Νομάρχη Λιναρδόπουλο και τον τότε βουλευτή Χατζηνικολάου, που τους είχε πλευρίσει ο δικός μας, πως το κόμμα είναι ένα, όπως έλεγε και ο Χαρίλαος Φλωράκης, μια και δεν υπάρχει ούτε Πασόκ αλλά ούτε και Νέα Δημοκρατία, υπακούοντας στις βουλές των Εβραίων ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ, που χειραγωγούν όλα τα κόμματα του πλανήτη γη!
Περίεργοι οι Εβραίοι για το πώς βγήκε αλώβητος από το κατεστραμμένο πλέον όχημα, κι αφού το είχε φωτογραφήσει ο δικός μας με το τιμόνι να βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού, έδωσαν γραμμή στην εγχώρια μαφία την Ε.Υ.Π. που τους υπηρετεί,  να σκηνοθετήσουν μια κλοπή από το καινούριο όχημα, ξαφρίζοντας το τσαντάκι που περιείχε άδεια οχήματος, δίπλωμα, και φωτογραφίες του κατεστραμμένου οχήματος, γιατί οι τροχονόμοι τους, τους λέγανε, μας δείχνει πάντα την φωτογραφία που δεν ήταν δεμένος με την ζώνη ασφαλείας, και μας φέρνει σε δίλημμα να του κόψουμε κλήση, επικαλούμενος το ότι βγήκε από εκεί μέσα ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ γιατί δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας!
Καλούμε τους μαφιόζους του Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικής Βαλκανικής Μπανανίας, να παραδώσουν στους υποτακτικούς τους υπαλλήλους της Ε.Υ.Π. την φωτογραφία με το κατεστραμμένο όχημα, μοστράροντάς την εμείς για να την βλέπει και η ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και να αντιλαμβάνεται, πως χέρι άυλων δυνάμεων τον επανέφερε στη ζωή, και φρόντισαν να μην έχει ούτε σημάδι το πρόσωπό του, με εντολή του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου