Recent Posts

12 Οκτωβρίου 2016

ΤΕΛΟΣ στα ΝΟΜΠΕΛ. Ακολουθούν τα μετάλλια του W.C. και της ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ




 ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΟΥ W.C. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ! & ΓΙΑ ΤΑ GOΙΜ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ





 Θεσσαλονίκη 12-10-2016


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
 

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                 info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                        epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                    grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                 infopar@parliament.gr                      

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                    pressoffice-gada@hellenicpolice.gr      

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                  protodikeio-thes@otenet.gr   
 

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Αάάά ρε ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ ΓΚΑΓΚΑΝΙΑ των 77 Κοινοβουστασιακών Ισραηλινών σας Σταβλαρχιών ! Παρακολουθούμε εδώ και χρόνια πολλά που μοιράζετε αβέρτα ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ στα ΕΚΛΕΚΤΑ σας μασονια ! Αλλά και στους Εβραίους αδερφούς σας! όπως το 1973 στον Χένρυ Κίσσιγκερ ! το 1978 στον Μεναχέμ Μπέγκιν ! το 1994 στον Σιμόν Πέρες ! & Γιτζάκ Ράμπιν ! Αλλά ακόμα και στο κολαούζο σας δώσατε τον Γιασέρ Αραφάτ ΝΟΜΠΕΛ ! που ο φουκαράς όταν τον βάζατε μέσα στην ΕΛΕΕΙΝΗ σας μασονια ? ΔΕΝ ήξερε ο έρμος ότι η μασονια είναι η μεγαλύτερη ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ οργάνωση της ΣΙΩΝ Α.Ε.? που συλλέγει όόόλον τον πλούτο της γης και τον στοιβάζει υπό τους πόδας του ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟΥ λαού σας ! Καθώς πρωτίστως οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ πρόγονοι σας που σας το παίζουν ΣΟΦΟΙ της ΣΙΩΝ φρόντισαν με την ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ! την ΤΟΡΑ ! και το ΤΑΛΜΟΥΔ ! να κάνουν τον μπαμπά σας τον θεό ! 1000 κομμάτια και να τον διανείμουν στα ΕΚΛΕΚΤΑ & ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ ΖΩΑ σας ! που σιβυλλικά τα αποκαλείτε GOΙΜ ! δηλαδή ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ ! τοποθετώντας τα σε όόόλες της δημόσιες και ιδιωτικές σας επιχειρήσεις για να ΒΟΣΚΑΝΕ αυτά παράδες μέσα στο αχανές ιουδαϊκό σας KERATISTAN ! Και σαν να μην έφταναν όόόλα αυτά ? τα επιβραβεύετε και με ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ όπως τώρα τελευταία τον ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΟ ΣΑΣ ΔΗΘΕΝ πρόεδρο που ξεκληρίσατε με τους εκεί μαφιόζους σας 250.000 Κολομβιανούς καθεστωτικούς ! αλλά και αντικαθεστωτικούς σας ! μετατρέποντας και τον πλανήτη γη σε μια απέραντη Κολομβία με τα ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ σας ! τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ σας ! τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ σας ! τους ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ σας ! τους ΚΛΕΦΤΕΣ ! και τους ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ σας ! Πιστεύοντας τώρα πως και ο μπαμπάς σας ο θεός που ΔΕΝ ασχολείται με τα εγκόσμια θα σας χρίσει και παντοκράτορες επί της γης ! για την τσακμακοσύνη που σας διακρίνει μέσα στις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ σας ! κάνοντας τα πάντα ΣΚΑΤΑ σαν τα μούτρα σας ! Σίγουρα η εγκληματική σας Μοσσάντ ! αλλά και η διαβόητη ΣΚΑΤΑΤ που παρακολουθεί τους παρακολουθούντες ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΣΑΣ δηλαδή τα ΖΩΑ τα δικά σας ? θα σας το έχουν πληροφορήσει ! Πως τα μετάλλια που σας αναλογούν μετά από τα πολλά ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ που έχετε λάβει ? Σας απομένει τώρα να σας ΑΠΟΝΕΙΜΟΥΝ και τα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ μέσω της Π.Ε.Ν.Ε. και το χρυσούν μετάλλιο των ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ με σήμα τα αρχικά γράμματα του W.C. ! αφού φρόντισε αυτός ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας θεός να μας θυμίζει με το ένα τρίγωνο του εξάκτινου αστεριού του ΔΑΒΙΔ σας ! που να ΑΦΟΔΕΥΟΥΜΕ ! και με το άλλο που να πατάμε το καζανάκι του W.C. ! Και για τα ΖΩΑ τα μασονια σας που τα βάζετε να βομβαρδίζουν άμαχους Αραβικούς λαούς ! και με το Δ.Ν.Τ. σας να βουλιάζετε οικονομίες Εθνών ! το μετάλλιο της ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ !!! Καταργώντας όόόλες τις εορτές μίσους που επιβάλατε στα ΖΩΑ τα μασονια σας μέσω ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ και καθιερώνοντας μέσω της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ την 8η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ παγκόσμια ημέρα ΕΠ - ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ που συμπίπτει με την εορτή των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ & του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ ΣΑΣ ! που σας ΕΞΑΫΛΩΣΑΝ το ιουδαϊκό σας έμβλημα ! και σας ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΑΝ το άτρωτο πεντάγωνο σας μέσα στην Νέα Υόρκη των U.S.A. !



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Σημείωσις: Θαυμάστε διαλόγους από εβραϊκή ομάδα που ο πανικός είναι έκδηλος στους ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Εβραίους ! Αλλά και στα ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ ΖΩΑ μασονια τους ! που με τον νόμο 4286 πηγαίνουν για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ ! από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!! τα συμπεράσματα δικά σας !

Σχόλια
Panagiotis G Papanikolaou
Panagiotis G Papanikolaou Ρε άστα αυτά τώρα και πες μας με την ανσασεριτζού τι γίνεται ? Ακόμα μέσα την έχεις και την κουτουπώνεις ?
Ellen Wright
Ellen Wright Καλο μεσημερακι κυρ Στεφανε, τα φιλια μου στη συμπρωτευουσα!
Filip Kasapis
Filip Kasapis βλακακο χωρες που δεν υπαρχει δραχμη ευραικου κεφαλαιου ειναι κουβα βορεια κορεα και ιραν χωνεψε το και νανι
Johnny Hatz
Giorgos Panagakis
Giorgos Panagakis Μαλακα μου καποιος να ιδοποιησει την Πριονοκορδελα οτι ο Χατζηψεκασμενος τα εβαλε με Λενιν Τσε κτλ
Giorgos Tsantikos
Giorgos Tsantikos Χατζή, χαιρετίσματα στον Άλφα του Κενταύρου, να μου φιλήσεις τους Βόγκονς
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ρε σεις τι βλεπω ? σας βαλαν τα ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ αφεντικα σας τα εβραιοπουλα ?απο το Κ.Ι.Σ. ? σαν το αστροπελεκι τους που κανει ΜΟΥΟΥΟΥ τον Filip Kasapis ? για να διασκεδασετε την ιουδαϊκη τους ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ ?Σφυρατε τους ο θερμαϊκος κολπος τους περιμενει ! για το γνωστο ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ που τους εχει προγραμματισει στο Αγγελοχωρι ! η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ! Αλλα και για σας που μας παριστανετε τα ΖΩΑ του εβραϊκου μασονικου ΑΛΗΤΑΡΓΙΟΥ ! μαζι με την εγκληματικη σας οργανωση την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ πατε βαση Α.Φ.Μ. σας ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ !!! στα ανοικτα του ωκεανου να φατε ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ !!! Gege ? 28 days ! aaa trasiula !
Giorgos Tsantikos
Giorgos Tsantikos μεγιεμελέ, μεγιεμελέ, το νου δεν θα μου χε πάρει η Τζεμιλέ, η Τζεμιλέ
Sotirios Avramiotis
Sotirios Avramiotis στεφανε, ωραια φαση η κρουαζιερα αλλα σκοτωνει την τοπικη αγορα
https://www.youtube.com/watch?v=vNXSuvo_ns4

Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Σωτηράάάκηηη τι βλεπω ? φροντισες να ειδοποιησεις και την εγκληματικη μοσσαντ ? Και πολυ καλα εκανες ! για να ΧΕΣΤΕΙ και αυτη απ την πολυ χαρα της ! Adi bakalum ! & Giule - giule !
Ellen Wright
Ellen Wright Οταν λετε παμε βαση αφμ τι εννοειτε; Δεν εχω διαβασει τα τελευταια νεα της στοας κυρ Στεφανε, πειτε λεπτομερειες. Πως μπορω να δηλωσω συμμετοχη;
Giorgos Panagakis
Giorgos Panagakis Τα ποστ του χατζηψεκασμενου είναι αυθεντική μαστουρα
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ρε εβραιε που μας το παιζεις με το γυναικειο ονομα Ellen Wright δεν σας το ειπε ο μπαμπας σας ο παιχνιδιαρης θεος ? οτι εσεις ειστε ο εκλεκτος του λαος ? και πατε για ΠΑΣΣΑΛΩΜΑ ! ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑ ! & ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ !!! μεσα στις πρωτευουσες των (Κ.Ι.Σ.) Κοινοβουστασιακων Ισραηλινων σας Σταβλαρχιων ???
Sotirios Avramiotis
Sotirios Avramiotis τι εννοεις "παιχνιδιαρης θεος";
Ellen Wright
Ellen Wright Τι να σας πω κυρ Στεφανε, εγω η δολια μια φορα πηρα μερος σε κληρωση της σταβλαρχιας, αλλα κερδισα ενα ποδηλατο γυμναστικης. Κρεμαστρα εγινε.
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου πουσε ρε Σωτηρακη ? ακομα ΔΕΝ καταλαβες οτι αυτος ο μπαμπας σου ο θεος ΔΕΝ παιζεται με τυπωτε και με καμια ΔΥΝΑΜΗ ? Αάάά ρε Σωτηρακη ? και μου παριστανεις μετα και τον ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟ νεροκουβαλητη της Αγιας ΣΙΩΝ Α.Ε. !!! kapito ?
Sotirios Avramiotis
Sotirios Avramiotis κατσε, ο παιχνιδιαρης θεος πατερας δεν παιζει με τυπωτες; αυτη ειναι πολυ τολμηρη δηλωση στεφανε
Ellen Wright
Ellen Wright Σωτηρη τι ειναι οι τυπωτες;
Sotirios Avramiotis
Sotirios Avramiotis κτ σχετικο με τους εκτυπωτες φανταζομαι
Ellen Wright
Ellen Wright Ναι αλλα δεν παιζετε με τους τυπωτες και θυμωνει ο κυρ Στεφανος.
Ellen Wright
Ellen Wright Κυρ Στεφανε μηπως τελειωσε το μελανι;
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ελα καντε τωρα παιχνιδι και διασκεδαστε την ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ των ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΣΟΦΩΝ της Αγιας ΣΙΩΝ α.ε. μετα των ΟFFSHORE εταιρειων τους ! γεια σας και καλη διασκεδαση !
Sotirios Avramiotis
Sotirios Avramiotis στεφανε, μισο λεπτο, πρεπει να εξηγησεις
Ellen Wright
Ellen Wright Κυρ Στεφανε card game ειναι; Σαν το lotr;
Γιώργος Νικολάου
Γιώργος Νικολάου Στεφανε ,εισαι μεγαλο ΤΡΟΛΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου