Recent Posts

5 Οκτωβρίου 2016

6/10/2016 Tα προεόρτια της κατάρρευσης του KERATISTAN


ΤΑ ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ KERATISTAN


Θεσσαλονίκη 6/10/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Τέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. από την Κοινοβουστασιακή Ισραηλινή Σταβλαρχία του Βαλκανικού σας ΦΕΟΥΔΑΤΟΥ ! με βάση τους νόμους που έχει γράψει ο μπαμπάς σας ο Θεός διά χειρός ΜΩΧΑΜΕΤ μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ ! και με τον νόμο 4286, που υπαγόρευσε πάλι ο μπαμπάς σας ο Θεός στον ομογάλακτο αδερφό σας τον ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, που τον δολοφονήσατε στις 27/9/1831 εσείς με την τότε εγκληματική σας Μοσσάντ ! γιατί τον έκανε ΕΠΙΣΗΜΑ πλέον και νόμο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κράτους από τις 26/8/1831, ονομάζοντας ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ όόόλους του μασόνους δημοσιοϋπαλλήλους σας ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ να συμμετάσχουν στην εγκληματική σας οργάνωση, την ΕΛΕΕΙΝΗ μασονία ! Για να νοικοκυρέψει αυτόν τον τόπο χωρίς ΚΛΕΦΤΕΣ & ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ, αλλά και Εβραίους ΑΦΕΝΤΕΣ ! που ονομάζουν ΖΩΑ ! τα ΜΗ νοήμονα μασόνια τους, για να εκτελούν τυφλά τις όποιες εντολές τους !
Οπότε επιβάλλεται να δώσετε εντολή στα δημοσιοϋπαλληλικά δικαστικά σας όργανα να συστήσουν στον δικηγόρο Γεωργιάδη, που εκπροσωπεί τον ομογάλακτο και ΠΥΡΙΜΑΧΟ αδερφό σας τον ΓΚΑΜΑΓΚΑ, να επιστρέψει τα χρήματα στους τρομοκρατημένους ενοίκους της οικοδομής στην οδό Αγίου Δημητρίου 150 στην Θεσσαλονίκη, για την ΔΗΘΕΝ αντικατάσταση του κουβούκλιου του ΑΣΑΝΣΕΡ που ΔΕΝ έγινε ΠΟΤΕ ! και εισέπραξε 10 δόσεις Χ 1.200 ευρώ = 12.000 ευρώ και ασανσέρ ΔΕΝ αντικαταστάθηκε ! για ΔΗΘΕΝ καθαρισμό αποχέτευσης 6 Χ 500 ευρώ = 3.000 ευρώ και βάψιμο της οικοδομής που η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της ΣΚΟΥΡΙΑΣ από τα κάγκελα της οικοδομής είναι ο ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ μάρτυρας ! καθώς ο εκπρόσωπος του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ καταθέτει στο ΑΛΛΟΤΕ ιουδαϊκών συμφερόντων δικαστήριό σας ! Στην αντίθετη περίπτωση που δώσετε εντολή στα υποτακτικά σας δημοσιοϋπαλληλικά όργανα να βγάλουν τον άλλοτε ΠΥΡΙΜΑΧΟ αδερφό σας τον ΓΚΑΜΑΓΚΑ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟ ! που τους το παίζει και μάγκας μέσα στην οικοδομή ! ότι όποιος δεν συμμορφώνεται είναι από πίσω η 17 ΝΟΕΜΒΡΗ που την έχετε μέσα σε όλα τα νοσοκομεία ! τις ιδιωτικές κλινικές ! και στα ιδιωτικά ιατρεία ! που ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ κόσμο για την ΔΟΞΑ του ιουδαϊκού σας KERATISTAN ! Οπότε μετά σας περιμένει μεγάλη ΕΚΠΛΗΞΗ ! όπως κι αυτοί που θα τύχουν επάνω στα δικαστικά έδρανα !
Γι’ αυτό σεμνά και τα ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΙΚΙΑ που ξέρατε λαμβάνουν ΤΕΛΟΣ και μάλιστα με εντολή του παιχνιδιάρη μπαμπά σας και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου