Recent Posts

25 Οκτωβρίου 2016

Οκτωβριανή επανάσταση της ΣΙΩΝ Α.Ε.


ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.






Θεσσαλονίκη 26/10/2016



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr



Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Τέκνα της οικογενείας ΑΒΕΣΣΑΛΩΜ και του άτρωτου ιουδαϊκού σας Ισραήλ, πολλές γιορτές βλέπουμε τον Οκτώβριο μήνα κάνετε ! ξεχάσατε όμως την Οκτωβριανή επανάσταση των μπολσεβίκων σας των CCCP να κάνετε ! Γιατί ? δεν θέλετε να εξυμνείτε πλέον τον Μαρξ ? τον Λένιν ? τον Στάλιν ? τον Τρότσκι ? και μύριους άλλους ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΥΣ του ψεύτικου σοσιαλισμού σας ? έχετε όμως τους ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ σας τώρα, με μπροστάρη τον ΠΟΥΤΙΝ, που τον ακολουθεί όόόλο το λοιπό μισθοφόρικο ΑΛΗΤΑΡΙΟ σας από ΣΥΡΙΑ ! ΤΟΥΡΚΙΑ ! ΙΡΑΚ ! ΙΡΑΝ !  U.S.A. ! ΑΙΓΥΠΤΟ ! ΙΟΡΔΑΝΙΑ ! ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ! κονιορτοποιώντας λαούς της Μέσης Ανατολής ! αλλά και της Βορείου Αφρικής ! κι εκτοπίζοντας κοσμάκη από τις πατρογονικές τους εστίες για την ΔΟΞΑ του ιουδαϊκού σας KERATISTAN !

Που στις 26 Οκτωβρίου εορτάζετε την παράδοση της Θεσσαλονίκης από την Οθωμανική αυτοκρατορία στην σφαίρα επιρροής της ΣΙΩΝ α.ε. Στις 28 Οκτωβρίου την κήρυξη του πολέμου κατά του ομογάλακτου αδερφού σας Ιωάννη Μεταξά με το 3ο ιουδαϊκό σας ΡΑΪΧ, γιατί σας έκλεισε όλες τις μασονικές στοές και ΔΕΝ μπορούσατε να ΑΦΟΔΕΥΣΕΤΕ μασόνια στο προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN ! Και στις 17 Νοεμβρίου την καθαίρεση του Γιώργου Παπαδόπουλου, που την κάνατε με τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του Πολυτεχνείου σας ! ευελπιστώντας και τώρα να εορτάσετε μέσω των μασονοειδών σας ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ την παγκόσμια εγκληματική σας οργάνωση διά μέσου της ΣΙΩΝ α.ε. Κατακλέβοντας ! Δολοφονώντας ! και Λοιδορώντας τους απροστάτευτους πολίτες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ! βγάζοντας από την μέση με επιστημονικό ! αλλά και βίαιο τρόπο, όποιος στέκεται ΚΟΝΤΡΑ στα ποταπά σχέδια της εγκληματικής σας οργάνωσης της ΣΙΩΝ α.ε. Καθώς έγιναν μάρτυρες, όπως ο Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ! ο ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ! ο Ι. ΜΕΤΑΞΑΣ ! ο Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ! ο ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ ! και μύριοι άλλοι που τελειωμό δεν έχουνε !

Γιορτάστε λοιπόν με τα ΖΩΑ τα μασόνια σας την ιουδαϊκή σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ, που για να μην ξεχνιόμαστε αυτόν τον πλανήτη τον έφτιαξε για νοήμονα όντα ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! για να ακολουθήσουν και οι εκπλήξεις από τον παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεό, που η υπογραφή του ΔΗΛΩΝΕΙ τον ΣΤΟΧΟ που ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΘΩΔΗ !!!



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ








Τα επίλεκτα φρούτα του ιουδαϊκού μασονικού ΜΠΑΞΕ

ΜΑΡΞ ! ΕΝΓΚΕΛΣ ! ΛΕΝΙΝ ! ΣΤΑΛΙΝ ! ΜΑΟ ΤΣΕΤΟΥΝΓΚ





Άπαντες εβραϊκής καταγωγής και οι τέσσερις της φωτο ! που αιματοκύλισαν την ανθρωπότητα με τις θηριωδίες της ΔΗΘΕΝ επανάστασής τους !




ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ο επαναστάτης του εβραϊκού ΚΩΛΟΥ που τον δολοφόνησαν οι πάτρονες του για να τον κάνουν ΗΡΩΑ στα ΖΩΑ μασόνια τους !

ΛΕΩΝ ΤΡΟΤΣΚΙ ένας ακόμη δολοφονημένος στην Νότια Αμερική από το Σιωνιστικό καθεστώς της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου