Recent Posts

20 Οκτωβρίου 2016

Το κύκνειο άσμα της χρεοκοπημένης ΣΙΩΝ α.ε.



ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΣΙΩΝ α.ε. ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ KERATISTAN


Θεσσαλονίκη 20/10/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Τέκνα του άλλοτε άτρωτου ιουδαϊκού σας Ισραήλ, που κουμαντάρετε τα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ τα μασόνια σας μέσα από τις 77 Κοινοβουστασιακές Ισραηλινές σας Σταβλαρχίες. Με εντολή του παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεού, που φρόντισε από το 570 μ.Χ. να γράψει τους νόμους του μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ διά χειρός ΜΩΧΑΜΕΤ και με τον νόμο που υπαγόρευσε στον άλλοτε ομογάλακτο αδερφό σας τον ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ τον 4286, που τον έκανε και νόμο του Ελληνικού κράτους από τις 26/8/1831, ονομάζει ΕΠΙΟΡΚΑ όόόλα τα δημοσιοϋπαλληλικά σας ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ, τους ΝΖΜ2082, καθώς πολύ σωστά τα αποκαλείτε σιβυλλικά GOIM ! Δηλαδή ΖΩΑ που ΔΕΝ διαθέτουν ούούούτε με μιας κότας μυαλό ! και συλλέγουν τον πλούτο για λογαριασμό σας από τα 196 προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη σας, υπερφορολογώντας τους απροστάτευτους πολίτες ! κλέβοντάς τους με προκλητικό τρόπο ! μέσω των GOIM αστυνομικών σας οργάνων επιβάλλοντάς τους πρόστιμα εξοντωτικά ! και καταδικάζοντάς τους μέσω των ιουδαϊκών σας δικαστηρίων στο άλλοτε εβραϊκό KERATISTAN σας ! Μην γνωρίζοντας πως με τα αρχικά των πινακίδων του οχήματος ΝΖΜ2082 ζήσατε στιγμές αποκάλυψης  στις 31/7/2015 στην Σαγκάη της ΚΙΝΑΣ ! όπως και στις 3/9/2015 στην ΣΤΡΟΥΓΚΑ της Μάνδρας ΣΟΥΦΛΙΟΥ, εκεί που διαχωρίζουν τους λαθρομετανάστες σας, ποιοι προορίζονται για μαύρη εργασία στις ΚΩΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ σας ! Αλλά κι αυτούς που τους προωθείτε στην Αγγελικούλα Μέρκελ σας, του 4ου ιουδαϊκού σας ΡΑΪΧ, παίζοντας αυτοί θέατρο με τους διακινητές σας που τους μεταφέρουν ! και τους περνούν χειροπέδες για του ΚΩΛΟΥ τα εννιάμερα !



-2-
Και μεταξύ αυτών ψάρεψαν κι έναν δικό μας ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ, που η δίκη προγραμματίστηκε για τις 22/3/2016 και τα δικαστικά σας ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ που ήταν επάνω στα έδρανα, αγνόησαν στην ισόγειο αίθουσα 17 των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης την προειδοποίηση του νομικού μας εκπροσώπου ! ότι εάν προβούν σε πρόστιμο, αγνοώντας το ασφαλιστήριο συμβόλαιο των 30.000 ευρώ για το ΝΖΜ2082, οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ θα προβούν σε χολιγουντιανό τριπλό χτύπημα ΑΥΤΟΜΑΤΑ ! Και πριν βγει από την αίθουσα του δικαστηρίου, τα χτυπήματα επιτεύχθηκαν στο αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελών ! για να σας θυμίζει τον Πατέρα ! τον Υιό ! και το Άγιο ΠΝΕΥΜΑ !
Κι ερχόμαστε στις 2/10/2015 που GOIM Ζητάδες οδήγησαν τον ΔΗΘΕΝ παραβάτη στο αστυνομικό τμήμα της ΞΑΝΘΗΣ, που με την βεβαίωση προστίμου 900 ευρώ κονομήσαν αυτοί αστεράκια για να τους δώσετε μετά κάναν μασονικό βαθμό ! και κάνα φραγκάκι για την προμήθεια που τους αναλογεί ! Αλλά οι έρμοι αγνόησαν ότι ΑΝΟΙΞΑΝ οι ουρανοί εκείνη την στιγμή και ολάκερη η Νότια Γαλλία ΒΟΥΛΙΑΞΕ στην κυριολεξία από την αφύσικη ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ ! Με επιδόρπιο να ανοίξει και η 3η Ιντιφάντα των ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ! που ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ σας σφάζουν σαν τα τραγιά μέσα στις συναγωγές σας ! στις στάσεις των λεωφορείων ! στα καφέ ! και σας ΞΕΚΛΗΡΙΖΟΥΝ καθημερινά στο άλλοτε άτρωτο ιουδαϊκό σας Ισραήλ !
Τώρα όπως γνωρίζετε αύριο 21/10/2016 με εντολή και του παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεού, πρέπει να μας παραδώσετε τις πινακίδες του οχήματος ΝΖΜ2082 μετά των σχετικών εγγράφων που ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ έχετε κρατήσει, και σας ανακοινώνει ο νομικός μας εκπρόσωπος της Π.Ε.Ν.Ε. την ΔΗΜΕΥΣΗ όόόλων των ΚΩΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ σας για λογαριασμό των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, που καταλήγει ο πλούτος στην γιγάντια ΣΙΩΝ Α.Ε. μετά του ΖΩΙΚΟΥ σας βασιλείου ! καθώς κι αυτά τα ΖΩΑ είναι κτησιχρησίας της γιγάντιας ΣΙΩΝ α.ε. Κι ως εκ τούτου ? περιέρχονται κι αυτά στα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ για επαναξιολόγηση ! που όσα από αυτά δεν αφυπνιστούν και ΔΕΝ προσαρμοστούν με το καθεστώς της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ! ονομάζονται Νεομάρτυρες Ζώα Μασόνοι των 12 φυλών του ιουδαϊκού σας Ισραήλ και οδεύουν κι αυτά για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ ! καθώς αποτελούν την ΣΑΒΟΥΡΑ του μασονικού συστήματός σας ! Και πηγαίνουν κι αυτά για την ΔΟΞΑ του ιουδαϊκού σας KERATISTAN !
Αν λοιπόν στην απίθανη περίπτωση τα δώσετε εντολή να αγνοήσουν την εντολή του παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεού ? τότε σας αναλαμβάνουν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ με τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας τον Αρχάγγελο ΜΙΧΑΗΛ που κάθε έτος καθιερώνεται από φέτος η 8η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ παγκόσμια ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ κατά του ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΑΣ μετά των μασονοειδών σας ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ, που είναι της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!

 Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου