Recent Posts

17 Οκτωβρίου 2016

17 ΝΟΕΜΒΡΗ είναι & τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ του Κ.Ι.Σ.

Κ.Ι.Σ. + ΣΙΩΝ Α.Ε. + ΜΑΣΟΝΙΑ + 17 ΝΟΕΜΒΡΗ = ΙΟΥΔΑΪΚΟ KERATISTAN ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
 



Θεσσαλονίκη 16/10/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ
 GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr 
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr 
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr



Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Τέκνα του ιουδαϊκού σας KERATISTAN καταλάβατε τώρα γιατί ο μπαμπάς σας ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ σας προγραμμάτισε να γίνετε η χλεύη των επερχόμενων γενεών επάνω στον πλανήτη που τον έφτιαξε για ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ? Καθώς σας άφησε να πιστεύετε πως και ο Θεός είναι ΑΛΗΤΗΣ !!! και πως μπορείτε τα νοήμονα όντα του να τα μετατρέπετε σε ΑΒΟΥΛΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ σας όργανα, τοποθετώντας τα στις δημόσιες υπηρεσίες αλλά και στις ιδιωτικές σας επιχειρήσεις των ΔΗΘΕΝ κρατών, και με ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΥΣ ηγέτες που τους χρίζετε μέσα από τα βαρέλια των μασονικών σας στοών ! να ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙΤΕ κατά των απροστάτευτων λαών ! βουλιάζοντας οικονομίες εθνών ! κι εκτοπίζοντας με βίαιο τρόπο κοσμάκη από τις πατρογονικές τους εστίες για την ΔΟΞΑ του ιουδαϊκού σας KERATISTAN ! και χειραγωγώντας ηγέτες της ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ τύπου Ανδρέα Παπανδρέου, που να κάνει και παιχνίδι εντυπώσεων λέγοντας «Εγώ ξέρω ποιοι είναι πίσω από την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ !» μετά την δολοφονία που κάνατε του Μπακογιάννη ! Που μόλις του διαμηνύσατε ότι και αυτόν μπορείτε να τον ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΣΑΝ ΤΟ ΑΥΓΟ (όπως και τον ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ !) άρχισε να κάνει την πάπια ! και να θυμάται το πώς θα τον μεταφέρετε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, εκεί όπου τα ενταφιάζετε όόόλα τα ομογάλακτα μασόνια σας !
Γιάάά λοιπόν φροντίστε να είστε παρόντες οι εκπρόσωποι των 77 Κοινοβουστασιακών Ισραηλινών σας Σταβλαρχιών στις 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ημέρα Παρασκευή, στον πρώτο όροφο των άλλοτε ιουδαϊκών σας δικαστηρίων στη Θεσσαλονίκη, για να ακούσετε την ΑΠΟΦΑΣΗ και την πραγματική ΔΙΑΘΗΚΗ του παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεού ! το τι σας αφήνει και πού περιέρχεται η κινητή και ακίνητη περιουσία της ΣΙΩΝ Α.Ε. αλλά και όόόλος αυτός ο ζωικός πλούτος, που συλλέξατε επί αιώνες με τα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ σας, που τα έχετε επάνω στα δικαστικά έδρανα ! στις μαφιόζικες αστυνομικές σας διοικήσεις ! στον εκκλησιαστικό κλήρο ! που τον καταξεφτιλίσατε στα μάτια των πιστών Χριστιανών αλλά και των ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Το σύστημα προσπαθεί να μεταφέρει τη μπάλα στην εξέδρα, δήλωσε στον Alpha 98,9 ο Κοινοβουλευτικός...
fifo.blogy.gr

2 σχόλια
Σχόλια
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Δεν αφηνετε κατα μερος τα μουχλιαρικα που σας μαθαν οι προγονοι των ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΩΝ εβραιων ? απο την Κοινοβουστασιακη Ισραηλινη Στασλαρχια (Κ.Ι.Σ.) της Βαλκανικης ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ !!! στο προτεκτορατο τους το GREKYLISTAN ??? που κανετε πως ΔΕΝ πιστευετε ακομη ? ποιοι ειναι πισω απο την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ? Και μας λετε οτι ηταν ο ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΣ τους Ανδρεας Παπανδρεου ? Παρτε το χαμπαρι ! σας εχουν καταλαβει οι ΠΑΝΤΕΣ το τι ΣΚΑΤΑ τρωνε οι εβραιοι με οοολα τα δημοσιοϋπαλληλικα τους ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ που τα κουμανταρουν μεσω των μασονικων τους στοων ! Αλλα και απο οοολα τα Νοσοκομεια & Ιδιωτικες κλινικες ! ακομα και απο τα ιδιωτικα ιατρεια ! που οοολοι αυτοι αποτελουν την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ του ιουδαϊκου τους KERATISTAN !!! Aν στην απιθανη περιπτωση κανας πανεξυπνος εβραιος απο το Κ.Ι.Σ. εχει αντιρρηση για τα γραφομενα μας ? το μεϊντανι των αλλοτε ιουδαϊκων τους Δικαστηριων ειναι στην διαθεση τους ! μαζι και με την εγκληματικη τους μοσσαντ ! Gege ? ή nuku gege ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου