Recent Posts

25 Οκτωβρίου 2016

Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ προ των πυλών της ΣΙΩΝ Α.Ε.


O ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ & ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.



 
Θεσσαλονίκη 25/10/2016


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr


Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Τέκνα της ΣΙΩΝ Α.Ε. όπως αντιλαμβάνεστε ΔΕΝ ξεμπερδεύετε εύκολα από τον μπαμπά σας τον Θεό ! και πολύ περισσότερο από τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας που πλαισιώνεται από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ της ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ (ΑΛΚΑΪΝΤΑ)

Στις 21/10/2016 κλάσατε ΜΕΝΤΕΣ, μέσω του νομικού σας εκπροσώπου του Κ.Ι.Σ., δίδοντας εντολή στα ΕΠΙΟΡΚΑ δημοσιοϋπαλληλικά όργανα των δικαστηρίων Θεσ/νίκης, που μασουλάνε παράδες από την Κοινοβουστασιακή Ισραηλινή Σταβλαρχία σας ! Να δηλώσουν ότι δεν επιθυμούν να γίνει το δικαστήριο ! Ευχαριστώντας τον νομικό μας εκπρόσωπο, που παρέστη για λογαριασμό της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ για να μην αναγνωσθεί η ΔΗΜΕΥΣΗ όόόλων των επιχειρήσεών σας ! των ΚΑ9110 αλλά και των ομογάλακτων αδερφών σας των ΝΖΜ2082 ! Λέγοντάς του «σας ευχαριστούμε πολύ ! μπορείτε να πηγαίνετε». Σας υπενθυμίζουμε ότι τις πινακίδες ΔΕΝ του τις παρέδωσαν των ΝΖΜ2082 μετά των σχετικών εγγράφων, που παρανόμως αφαίρεσαν αστυνομικά δημοσιοϋπαλληλικά σας GOIM από τις 31/7/2015, με αποτέλεσμα κάθε φορά που επιχειρούσατε να εφαρμόσετε τον ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ιουδαϊκό σας νόμο ! να ζείτε στιγμές ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ! που τα χαρούμενα ΖΩΑ σας ! κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν για να την περνάνε ΖΑΧΑΡΗ, μαζί μ’ εσάς, που κάθε λίγο και λιγάκι τους υπενθυμίζετε την θαυματουργή σας εγκληματική Μοσσάντ ! Αγνοώντας κι εσείς σαν πανέξυπνα τέκνα του μπαμπά σας του παιχνιδιάρη Θεού ! πως το σκάκι που αρχίσατε να παίζετε με τον μπαμπά σας τον Θεό αλλά και τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ! σας οδηγεί σε κίνηση ΜΑΤ ! Και ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να την βγάλετε καθαρή ούούούτε με μία πιθανότητα στο άπειρο !

Γι’ αυτό η επόμενη κίνηση του μπαμπά σας του Θεού είναι να στείλει τον νομικό μας εκπρόσωπο στις 27/10/2016 στην αστυνομική διοίκηση της Θεσσαλονίκης να του παραδώσουν τις πινακίδες και τα σχετικά έγγραφα του νομικού μας εκπροσώπου, θυμίζοντάς σας ότι στις 8 Νοεμβρίου του 2016 έχετε προγραμματίσει να κάνετε ΔΗΘΕΝ εκλογές στο προτεκτοράτο σας των U.S.A. και να επιλέξετε το ήδη επιλεγμένο ΧΑΪΒΑΝΙ σας για πλανητάρχη στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ! κι εν συνεχεία στις 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ να εορτάσετε με τα ΖΩΑ ΣΑΣ σ’ αυτόν τον πλανήτη την παγκόσμια εγκληματική σας οργάνωση που καταδυναστεύετε μέσω της μασονίας σας όόόλους τους απροστάτευτους πολίτες της γης ! που ΔΕΝ είναι ενταγμένοι στην γιγάντια εγκληματική σας οργάνωση ! Εάν λοιπόν φερθείτε έξυπνα, μπορούμε να εισηγηθούμε στον παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεό, να πάρετε μια μικρή παράταση ! προκειμένου να εορτάσετε για τελευταία φορά στις 17/11/2016 με την ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ που σας διακρίνει, και στις 20 Δεκεμβρίου να μας παραδώσετε ήρεμα όόόλον τον πλούτο που κατέχετε μετά του ζωικού σας βασιλείου κτησιχρησίας της γιγάντιας ΣΙΩΝ α.ε. !!! Η επιλογή λοιπόν δική σας !


Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου