Recent Posts

17 Οκτωβρίου 2016

Επιχείρηση αρπαγή ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΡΠΑΓΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ GOIM ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε. ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΓΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
https://www.youtube.com/watch?v=dmy_QVbEb6E

 Θεσσαλονίκη 15-10-2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ             info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                     epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν              infopar@parliament.gr                     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                protodikeio-thes@otenet.gr  
  
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Τέκνα της ΣΙΩΝ α.ε. Τι βλέπουμε ? ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ έξω από τα άλλοτε δικαστήρια ιουδαϊκών σας συμφερόντων ? για την ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΝΟΜΑ ? που συλλέγετε ΑΦΕΛΕΙΣ πολίτες και μέσω των μασονικών σας στοών, τους προτείνετε να τους δώσετε ΔΑΝΕΙΑ για το σπίτι τους ! για την επιχείρησή τους ! για τις ΞΑΠΛΕΣ τους με τα ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΑ σας ! Να τους ΣΒΗΝΕΤΕ τα φώτα για να μην ξέρουν τι υπέγραψαν και με πόσα μηδενικά είναι το δάνειο τους ? και τους GRAND επιχειρηματίες της καρπαζιάς ? σαν τον Τασούλη Αγούλα με την επιταγή των 14.845 ευρώ, που αθροίζουν στο σύνολο τα νούμερα 22 : 2 = 11 κάνοντάς τον ΠΥΡΙΜΑΧΟ ! να μην μπορεί το Σ.Δ.Ο.Ε. να τον ακουμπήσει ! οι ταγματασφαλίτες σας να τον ειδοποιούν ότι ο μπαμπάς σας ο Θεός γνωρίζει ότι μεταφέρθηκε η κοπτική μηχανή πλαστικών τσαντών από την Αθήνα χωρίς παραστατικά ! Και ο κάτοχος της μηχανής Τζάτζης Βασίλης να δηλώνει άγνοια ποιοι του την κλέψανε, μια και η μηχανή ήταν παρμένη με leasing ! και τα δικαστικά σας πατσαβούρια που τα έχετε επάνω στα έδρανα να μην μπορούν να τον δικάσουν, γιατί είναι ΠΥΡΙΜΑΧΟΣ ? Και η πρώην τράπεζά σας ΕΓΝΑΤΙΑ, που την χρεοκοπήσατε κι αυτήν, όπως και την MARFIN και μύριες άλλες, να μας λέει η υπογραφή επάνω στην επιταγή των 14.845 ευρώ είναι πράγματι δική του ! αλλά μας υποχρέωσαν εκτός από τα μπλοκ που του δώσαμε, να του δώσουμε και δάνειο 500.000.000 δραχμών και μάλιστα ΑΝΩΘΕΝ (Κ.Ι.Σ.) ! Δηλαδή δανεικά κι αγύριστα, για να φεσώσετε το Ελληνικό δημόσιο !  
Τώρα εσείς τι λέτε ? μασά ο μπαμπάς σας ιουδαϊκό ΤΑΡΑΜΑ ? και να τον βάζετε να ξαναχρεοκοπά την δήθεν άλλη επιχείρησή του, όπως κάνουν όόόλα τα ΚΩΛΟΜΑΣΟΝΑ σας, για να μεταφέρετε ΕΣΕΙΣ και τα φέσια στον απροστάτευτο ελληνικό λαό ! και με τα ΑΠΟΣΚΑΤΑ σας, που τα έχετε μέσα στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ σας την ΔΗΘΕΝ Βουλή των 300 να σας υπογράφουν νόμους κι αποφάσεις ! Σαν την Κατερινούλα σας την ΦΡΑΓΚΟΥ, που για μια άλλη πέτσινη επιταγή 15.000 ευρώ ιουδαϊκών συμφερόντων ! να φωνάζει ανοικτά μέσα στην αίθουσα στον δικηγόρο, «τι μου τον κουβάλησες αυτόν εδώ για ΜΑΡΤΥΡΑ ? Δεν βλέπεις ότι θα μας τινάξει το δικαστήριο στον ΑΕΡΑ ?» Και να φωνάζουν και οι άλλοι παρευρισκόμενοι δικηγόροι «άσε κι εμείς να βγάλουμε κάνα φράγκο !» και το Κατερινάκι να φωνάζει «ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ !» κι ο δικηγόρος πανικόβλητος να λέει στον μάρτυρα, «πάμε να φύγουμεεε !» Είδατε ρε ΝΤΟΥΡΝΤΟΥΒΑΚΙΑ του ιουδαϊκού σας KERATISTAN ? το τι πλάκες μπορεί να σας κάνει αυτός ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός ?
Όπως και σε μια άλλη δίκη των δύο επιταγών 20.630 ευρώ, που αθροίζουν κι αυτές 11, κι έλεγε ο ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΣ σας μασονάκος ο ΧΑΤΖΗΣΑΚΟΥΛΑΣ, «κυρία πρόεδρος έχουμε λάβει και ΔΑΝΕΙΟ για την επιχείρησή μας ! Κι ο δικηγόρος τους έδινε την επιστολή που έστειλε στον Χατζησακούλα ο ΔΗΘΕΝ κατηγορούμενος λέγοντάς του να πληρώσει τα χρήματα η ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΑΦΙΑ, με το σπουδαιότερο που έγραφε εκεί μέσα, « Τώρα ποια ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ δικαστίνα ? και ποιο ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΟ εισαγγελίνα θα μπορέσει να σας γλυτώσει από την περίπτωση αυτή ? και η επιστολή κατετέθη στο σεπτό σας δικαστήριο, διακόπτοντας την δίκη για 1 ½  ώρα, μέχρι να λάβουν εντολή από εσάς του Κ.Ι.Σ. να τον απαλλάξουν τον παθόντα, που τον θέλατε για πλαστογράφο, μια και δεν μπορέσατε να τον καθαρίσετε με την εγκληματική σας Μοσσάντ και τα χρήματα των 20.630 ευρώ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ! Αλλά δύο πρόεδροι των Κ.Ι.Σ. βρίσκονται γι’ αυτές τις επιταγές στα εβραϊκά νεκροταφεία της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης ! Γι’ αυτό μαζί με εσάς, την ΑΛΗΤΑΡΟΥ αυτήν Ιουδαία πεθερά τους την πληρώνουν και τα δημοσιοϋπαλληλικά σας ζώα, που ονομάζονται ΕΠΙΟΡΚΑ με τον νόμο 4286 ! και πάνε με παραδειγματικό τρόπο εκεί που τα προγραμμάτισε ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου