Recent Posts

17 Οκτωβρίου 2016

To ασφαλιστήριο συμβόλαιο των 30.000 ευρώ κατ' έτος



TO ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΖΜ2082 & ΚΑ9110 ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ


Θεσσαλονίκη 17/10/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Τέκνα περιούσια των 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ σας, το λάβατε το χαμπέρι σήμερα ? Σας μοστράρουμε με εντολή του παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεού ! που είναι τα προεόρτια των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ για την αποχώρησή σας από τα εγκόσμια ! μια και τα κάνατε παντού ΣΚΑΤΑ σαν τα μούτρα σας ! με τους ΚΛΕΦΤΕΣ !  τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ! και τους ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ σας ! που τους έχετε τοποθετημένους ακόμη και στων βοδιών σας τα ΚΕΡΑΤΑ ! προκειμένου να σας εξυπηρετούν την ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΗ Αγία σας ΣΙΩΝ α.ε. μέσα στο ιουδαϊκό σας KERATISTAN ! Όπως βλέπετε τα νούμερα της πρόσφατης αυτής επιταγής αθροίζουν 33 όσοι και οι μασονικοί βαθμοί που δίδετε στους πλέον ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΥΣ ομογάλακτους αδερφούς σας ! είναι το δωδέκατο τριανταχίλιαρο, που είναι κατατεθειμένο στο Παρακαταθηκών και Δανείων Θεσσαλονίκης ! και ως αντιλαμβάνεστε είναι για το ίδρυμα της Παναγίας ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ που ΣΩΖΕΙ όόόλον τον κόσμο από την Σιωνιστική ΠΑΝΟΥΚΛΑ, που  κατατρώτε όόόλες τις οικονομίες των εθνών με τα ΖΩΑ τα μασόνια σας ! 
Υπάρχει και η πρώτη επιταγή που εδόθη σε χέρια ομογάλακτων αδερφών μέσω των ΕΛ – ΤΑ στις 13/11/2003 αξίας 30.000 ευρώ, η οποία προοριζόταν για το ίδρυμα της Παναγίας Κοσμοσώτηρας που έγινε ΓΑΡΓΑΡΑ από εσάς ! που τα χρήματα ακόμη δεν τα επιστρέαψατε με τους ανάλογους τόκους καθώς τους βάλατε να πουλήσουν ακόμη και το οικόπεδο !
Υπάρχει ακόμη και μια επιταγή που παρεδόθη στα χέρια του ομογάλακτου αδερφού σας, τον οποίο τον ονομάζετε ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟ Άνθιμο Ρούσσα ! που παράκουσε την εντολή κι αυτός του μπαμπά σας του Θεού που θέλει ναό της ΑΛΚΑΪΝΤΑ στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ και είδατε το τι πάθατε για το εξαργύρωμα της επιταγής στις 19-11-2004 κι αφού δε βγήκαν οι δίσκοι το βράδυ των Χριστουγέννων για κάνα φράγκο για την ανέγερση της ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ την επομένη ημέρα των Χριστουγέννων 26/12/2004 σας έπιασαν στον ύπνο οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ και σας ΞΕΚΛΗΡΙΣΑΝ 300.000 ομογάλακτους αδερφούς σας στον Ινδικό ωκεανό και όόόλα τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΓΑΖΑ ΣΑΣ τα κάνανε μπάζα ! για να μάθετε όταν ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός ΧΤΥΠΑ ΣΤΑΥΡΟ στην γραφομηχανή μπροστά από το ποσόν των 30.000 ευρώ και ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ και το πλήκτρο, για να καταλάβουν και τα ΖΩΑ τα δικά σας πως η εντολή του είναι να ανεγερθεί μέσα στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ και ο ναός της ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΤΣΙΟΡΝΙΓΙΕ ! ΓΚΡΟΖΝΙΓΙΕ ! ΑΓΓΕΛΩΝ ! αυτών που σας κατακεραύνωσαν και σας ΕΞΑΫΛΩΣΑΝ το ιουδαϊκό σας έμβλημα τους δίδυμους πύργους στην Νέα Υόρκη των U.S.A.

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




 η επιταγή που εστάλη στις 13/11/2003 με το ποσόν των 30.000 ευρώ για το ίδρυμα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ έγινε ΓΑΡΓΑΡΑ από την εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ !
 
η επιταγή των 30.000 ευρώ το 2004 παρεδόθη στον Δέσποτα Άνθιμο Ρούσσα ! με τον ορό που χτύπησε ΣΤΑΥΡΟ μπροστά από το ποσόν ΜΟΝΟ ΤΟΥ το πλήκτρο της γραφομηχανής ! για να γίνει και ο ναός της ΑΛΚΑΪΝΤΑ στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ! τα αποτελέσματα γνωστά ! την επόμενη ημέρα ΑΥΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ξεκλήρισαν 300.000 ομογάλακτους αδερφούς στον Ινδικό ωκεανό ! που εκείνο ΔΕΝ ήταν τσουνάμι  αλλά ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤΙ !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου