Recent Posts

18 Οκτωβρίου 2016

MIA EIKONA ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Ι.Σ.



OI ΑΠΟΣΑΘΡΩΜΕΝΕΣ & ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Ι.Σ.  ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΟΥ GREKYLISTAN






Θεσσαλονίκη 18-10-2016



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr



Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Τέκνα εν κυρίων μαφιόζων της Κοινοβουστασιακής Ισραηλινής Σταβλαρχίας της Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ στο προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN το σκεφτήκατε ότι σε 10 ημέρες από σήμερα πρέπει να εορτάσετε στις 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ την κήρυξη του πολέμου που κάνατε με το 3ο ιουδαϊκό σας ΡΑΪΧ κατά του ομογάλακτου αδερφού σας Ιωάννη Μεταξά ? και κατ’ επέκταση της ΕΛΛΑΔΟΣ ? προκειμένου να τον βγάλετε από την μέση με επιστημονικό τρόπο ! ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ και αποτελειώνοντάς τον στις 29/1/1941 γιατί σας έκλεισε όόόλες τις μασονικές σας στοές και ΔΕΝ μπορούσατε να ΑΦΟΔΕΥΣΕΤΕ ΚΩΛΟΜΑΣΟΝΑ μέσα στο GREKYLISTAN σας ! Φτιάχνοντας ΕΣΕΙΣ μια κοινωνία ΣΚΑΤΑ σαν τα μούτρα σας ! από το 1952 και μετά, ξανανοίξατε τις στοές με τον βασιλέα σας Παύλο Γλύξμπουργκ ! όπως είναι σήμερα με το χάλι και το ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ που έχετε φέρει με τα προστατευόμενα ΖΩΑ μασόνια σας μέσα στις δημόσιες υπηρεσίες φτιάχνοντας ένα ΔΗΘΕΝ κράτος ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ που οι φωτογραφίες που μοστράρουμε σήμερα μέσω του διαδικτύου είναι αυτό που λέμε «ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ».

-2-

Καθώς καλεί ο διαχειριστής της οικοδομής την ΑΜΕΣΟ ΔΡΑΣΗ για να πάρει τα στοιχεία του αθίγγανου Ρομά εξ ΑΛΒΑΝΙΑΣ για τα ναρκωτικά που τον βάζετε να πουλά με τα τέσσερα ντελίβερι μηχανάκια του για λογαριασμό του ιουδαϊκού σας KERATISTAN, που το παίζει ο τσιχλόμαγκας με τα αλλήθωρα ματάκια του Δερβέναγας, καθώς τον εγκαταστήσατε σε ημιυπόγεια οικοδομή στον εβραιομαχαλά του Ιπποκρατείου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης ! και να βγαίνει σαν το γατί από τα δύο παράθυρα του ημιυπογείου, που τώρα είναι κλειστά, καθώς φροντίσατε να τον μεταφέρετε σε άλλη περιοχή, γιατί ένας άλλος ομογάλακτος αδερφός σας, που τον εγκαταστήσατε στην διπλανή οικοδομή, του έβαλε τα μπάζα μπροστά στα παραθυρόφυλλά του ! κλείνοντας του την θέα, που δεν μπορούσε να δει τα δύο οχήματά του, ένα αστεράτο AUDI TURBO 1800 κυβικών ασημί χρώματος ! και μια μαύρη λιμουζίνα, που είχε εκεί μέσα τους κουβάδες του ! ότι ΔΗΘΕΝ καθαρίζει οικοδομές ! Και με όόόλο το θράσος που είχε, να μεταφέρει ο Ρομά εξ Αλβανίας όόόλες τις σακούλες με τα μπάζα στην είσοδο της διπλανής οικοδομής για να μην μπορούν να μπουν μέσα οι διαμερισματούχοι, βγάζοντας και γλώσσα στον διαχειριστή της οικοδομής μια και ήξερε ότι φέρνει μεγαλύτερο βαθμό μασονίας από τον διοικητή της Αστυνομίας Θεσσαλονίκης ! όπως κι έγινε η διαπίστωση από τα όργανα της ΔΗΘΕΝ αμέσου Δράσεως, που είχαν έλθει με καθυστέρηση 1 ½ ώρας, μέχρι να πάρουν από εσάς του Κ.Ι.Σ. το τι να πράξουν ! και λέγοντας στον εξοργισμένο διαχειριστή ότι ΔΕΝ μπορούν να πάρουν τα στοιχεία του αθίγγανου Ρομά εξ Αλβανίας, που τον έλεγαν ΤΡΙΜΙ ΚΑΣΤΡΙΟΤ του ΞΧΕΛΑΝΤΙΝ !

Όσο για τον νέο ιδιοκτήτη, που τον κουβαλήσατε στον τέταρτο όροφο της οικοδομής να αρνείται να πληρώσει τα κοινόχρηστα του πετρελαίου περικομμένα κατά 50% γι’ αυτόν !

Και σκάει μύτη κι ένας έτερος ομογάλακτος αδερφός σας, που τον στεγάζετε στον ημιυπόγειο χώρο της οικοδομής, ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΑΚΟΣ, που πουλά νόμιμα χωρίς παραστατικά ! τσάντες πλαστικές εκ Βουλγαρίας χωρίς Φ.Π.Α. 24% Καθώς δώσατε εντολή στις ΔΗΘΕΝ εφορίες σας και τα Σ.Δ.Ο.Ε. σας να μην τους ελέγχουν, γιατί όπως λένε ομογάλακτος αδερφός ομογάλακτου αδερφού ΔΕΝ βγάζει το μάτι. Κι αξιώνει αυτός ο εξυπνάκιας, η καθαρίστρια της οικοδομής να μην καθαρίζει τον ακάλυπτο χώρο που έχει ! να μην πληρώνει το πετρέλαιο ! αφήνοντας φέσι στην οικοδομή 745 ευρώ και να οικειοποιείται ακόμη και τον ακάλυπτο χώρο της οικοδομής περιφράζοντάς τον, μέχρι κι εξώπορτα με κάγκελα έβαλε ! Και στην καταγγελία στην Άμεσο Δράση που έγινε από τον διαχειριστή, ήρθε μετά από ώρες ένας ΜΠΑΤΣΟΣ δικός σας από το ιουδαϊκό KERATISTAN και τον έγραψε για του ΚΩΛΟΥ τα εννιάμερα. Η φωτογραφία μοστράρεται στο διαδίκτυο για να την απολαμβάνει και ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός, που παραμυθιάζετε όόόλα τα ΖΩΑ τα μασόνια σας, πως κοιμάται ακόμη όρθιος και πως δεν ασχολείται με τα εγκόσμια ! που στο κάλεσμα της ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ για την κατεδάφιση του αυθαίρετου που κατασκεύασε ο λεγάμενος σας ΔΕΝ κουνήθηκε φύλλο ! και για ανταμοιβή σε όλη αυτή την προσπάθεια του διαχειριστού, που 121 μήνες προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στην οικοδομή, του άλλαξαν το ρολόι της ύδρευσης από τον Ο.Υ.Θ. για να πληρώνει από 39 ευρώ το τετράμηνο, 165 ευρώ με το αβανταδόρικο ρολόι μέτρησης κυβικών του νερού ! Αποτέλεσμα να τα βαρέσει κάτω ο διαχειριστής καλώντας και την Άμεσο Δράση που σήκωσαν τα κωλομάσονα της οικοδομής κεφάλι να του κάνουν μήνυση ! Αλλά κανένας ΚΟΠΡΙΤΗΣ από την οικοδομή δεν τόλμησε να του κάνει μήνυση καθώς στην κατάντια που έχουν περιέλθει εδώ και καιρό, δεν έχουν 60 ευρώ οι νέοι διαχειριστές να αγοράσουν ένα καπάκι για το σπασμένο φρεάτιο της οικοδομής.

Τώρα τέκνα εκλεκτά της Κοινοβουστασιακής Ισραηλινής Σταβλαρχίας τι έχετε να πείτε στον μπαμπά σας τον Θεό ? πρέπει να σας φουντάρουμε μέσα στον Θερμαϊκό κόλπο ? και στην περιοχή του Αγγελοχωρίου να σας φτιάξουμε και το ενυδρείο ? που σύσσωμο το Κ.Ι.Σ. να κάνετε παρέα με τα ψάρια στην άλλοτε ιουδαϊκή Βαλκανική σας ΜΠΑΝΑΝΙΑ !!!



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Η ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ κατασκευή κάλυψης ΑΚΑΛΥΠΤΟΥ ΧΩΡΟΥ της οικοδομής από τον ομογάλακτο αδερφό των Εβραίων ΛΙΑΚΟ ΧΡΗΣΤΟ που λόγω μασονίας ΔΕΝ κουνήθηκε φύλλο από την ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ και τους ΜΠΑΤΣΟΥΣ της ΔΗΘΕΝ Αστυνομίας


Τα κλειστά πατζούρια του ομογάλακτου αδερφού των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων που τον έβαζαν τον ΤΡΙΜΙ ΚΑΣΤΡΙΟΤ του ΞΧΕΛΑΝΤΙΝ εξ Αλβανίας να πουλά τα ναρκωτικά τους για λογαριασμό της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ

  Η αυθαίρετη κατασκευή σε ακάλυπτο χώρο που κλήθηκε η Πολεοδομία να παρέμβει ! Αλλά λόγω του ότι ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ είναι ΠΥΡΙΜΑΧΟ μασόνι της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ τον άφησε ανενόχλητο να κατασκευάσει τον προθάλαμό του για την επιχείρησή του !

 ο τεχνίτης της προκάτ κατασκευής αγνοεί το αν τον φωτογραφίζουν καθώς έχει πάρει την διαβεβαίωση από την εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ να ολοκληρώσει την ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ κατασκευή στον ακάλυπτο χώρο της οικοδομής


Στην φωτογραφία ο ΛΙΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & δίπλα ο γιος του !
παραδίπλα ένας ομογάλακτος αδερφός και ο ΜΠΑΤΣΟΣ της GREKYLIKIS Αστυνομίας ! που τον γράφει για του ΚΩΛΟΥ τα εννιάμερα

Θαυμάστε τους ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ Εβραίους που έδωσαν εντολή στον Ο.Υ.Θ. να αλλάξουν το ρολόι της ύδρευσης του διαχειριστή της οικοδομής για να πληρώνει από 39 ευρώ το τετράμηνο ! τώρα 165 ευρώ !  ενώ τα κωλομάσονά τους να τα έχουν με τα παλιά νορμάλ ρολόγια της ύδρευσης

Το φρεάτιο της οικοδομής που εδώ και 24 μήνες ΔΕΝ έχουν 60 ευρώ να αγοράσουν ένα καπάκι ! και ν’ αντικαταστήσουν το σπασμένο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου