Recent Posts

27 Οκτωβρίου 2016

η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ για το ΟΧΙ του Ι.ΜΕΤΑΞΑ



 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ & Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΑΠΟ ΤΟ 3ο ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΡΑΪΧ


 

Θεσσαλονίκη 29-10-2016


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Τέκνα περιούσια της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. ΔΕΝ είδαμε στην εξέδρα των επισήμων τον ΣΤΑΒΛΑΡΧΗ της Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ τον Νταβίντ Σαλτιέλ που είναι και ο GRAND μαφιόζος της Κοινοβουστασιακής Ισραηλινής Σταβλαρχίας (Κ.Ι.Σ.) να καμαρώνει τους παρελαύνοντες που σιβυλλικά τους αποκαλείτε GOΙΜ μια και είστε ο πανέξυπνος λαός των Εβραίων που καθοδηγεί τα μασόνια του ! που είναι βγαλμένα μέσα από τα βαρέλια των μασονικών σας στοών ! σαν τον ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟ τον ΠΑΚΗ ΣΑΣ (Προκόπη Παυλόπουλο) που τον επιλέξατε να σας παριστάνει την χορεύτρια του ΚΕΡΑΤΑ υποδυόμενος τον ΔΗΘΕΝ πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας ! Παρακολουθώντας για λογαριασμό σας τα ένδοξα Στρατά ! που ηττήθηκαν στις 6/4/1941 από το 3ο ιουδαϊκό σας ΡΑΪΧ ! καθώς φροντίσατε πρωτίστως να ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΤΕ με επιστημονικό τρόπο στις 29/1/1941 τον μπάρμπα Γιάννη Μεταξά !!! γιατί σας ΚΗΡΥΞΕ τον πόλεμο ! και σας έκλεισε όόόλες τις μασονικές σας στοές ! ούτως ώστε να μην μπορείτε να ΑΦΟΔΕΥΕΤΕ Δημοσιοϋπαλληλικά μασονικά ΑΠΟΒΛΗΤΑ στο προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN !

Σαν τον ανθυπασπιστή της αστυνομίας του γραφείου 145 τον Καλτσά Απόστολο της Αστυνομικής Διευθύνσεως Θεσσαλονίκης που στις 27/10/2016 δήλωσε στον νομικό μας εκπρόσωπο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ πως ΔΕΝ αναγνωρίζει τον μπαμπά σας τον θεό που δημιούργησε την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και κανένα νομικό σας εκπρόσωπο του Κ.Ι.Σ. που στις 21/10/2016 δήλωσε για λογαριασμό σας και μαζί με τα ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ που τα έχετε επάνω στα δικαστικά έδρανα πως ΔΕΝ επιθυμούν την ΕΚΔΙΚΑΣΗ της υπόθεσης για την ΔΗΜΕΥΣΗ των περιουσιών της ΣΙΩΝ α.ε. με τα του ΖΩΙΚΟΥ βασιλείου σας τους ΝΖΜ2082 που αποτελούν και την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! Προτείνοντας στον νομικό μας εκπρόσωπο να επισκεφθεί τους ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ στην οδό Μοναστηρίου 326 καταθέτοντας την ΜΗΝΥΣΗ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ! ΚΑΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ δημοσίων υπαλλήλων GOΙΜ σας ! για την ΔΗΜΕΥΣΗ των ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ περιουσιών της γιγάντιας ΣΙΩΝ α.ε. και από τις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ ΣΑΣ ! προκειμένου να ακολουθήσει η πραγματική απελευθέρωση των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ από την Σιωνιστική ΠΑΝΟΥΚΛΑ που αποδεκατίζετε τις οικονομίες των απροστάτευτων πολιτών και να βουλιάζετε οικονομίες λαών ! όπως της απροστάτευτης ΕΛΛΑΔΟΣ με την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

 το ΦΕΡΕΤΡΟ του Ιωάννη Μεταξά ! και ο ύστατος χαιρετισμός των ΕΛΛΗΝΩΝ

 ο τάφος του Ιωάννη Μεταξά που ΕΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗ με τοξική Δηλητηρίαση από το μαφιόζικο Σιωνιστικό καθεστώς & το 3ο ιουδαϊκό ΡΑΪΧ


ο ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΣ ΠΑΚΗΣ που τον επέλεξαν να παριστάνει την χορεύτρια τους οι Εβραίοι στο προτεκτοράτο τους το GREKYLISTAN

o ΠροκοΠΑΚΗΣ Παυλόπουλος σε ρόλο ιουδαϊκής μασονικής μαριονέτας παρακολουθεί την παρέλαση των GOΙΜ για την υποδούλωση της ΕΛΛΑΔΟΣ από το 3ο ιουδαϊκό ΡΑΪΧ !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου