Recent Posts

10 Οκτωβρίου 2016

Τριπλή ανατίναξη τον Οκτώβρη του 2004 φτιάχνοντας ΕΡΥΘΡΟΥΣ τους Εβραίους



ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 12 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΤΑΜΠΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ

 



Θεσσαλονίκη 10/10/2016


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr



Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Τέκνα των 77 ιουδαϊκών σας Σταβλαρχειών ! επί τη συμπληρώσει 12 χρόνων από το χολιγουντιανό συγύρισμα που σας έκαναν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του παιχνιδιάρη μπαμπά σας θεού ! σας ξαναθυμίζουμε ότι πριν από αυτό το μεγαλόπρεπο συγύρισμα είχαν προηγηθεί τέσσερις απανωτοί τυφώνες στην ΦΛΟΡΙΔΑ των U.S.A. και επί έξι εβδομάδες σας εόρταζαν την ΤΥΦΛΑ σας την ιουδαϊκιά ! Για να μεταφέρετε εν συνεχεία τους 45.000 ομογάλακτους Εβραίους αδελφούς σας στις εξάκτινες πισίνες στο προτεκτοράτο σας της Αιγύπτου στην ΤΑΜΠΑ όπου εκεί παραθερίζουν οι εκλεκτοί σας συνεργάτες στα πολυτελή ξενοδοχειακά σας συγκροτήματα της Ερυθράς Θάλασσας για να τους προστατεύουν 15.000 πράκτορες σας από την Μοσσάντ και να νιώθουν οι ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΙ Εβραίοι αδελφοί σας ασφαλείς από τον τηλεοπτικό σας αστέρα τον ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ, που τον βάζατε να κάνει σκοποβολή στα τηλεοπτικά πλατώ της WARNER BROSS για να μην τους κάνουν ΕΡΥΘΡΟΥΣ μέσα στην ΕΡΥΘΡΑ θάλασσα τυχόν ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του παιχνιδιάρη μπαμπά σας θεού ! Και ωωω του θαύματος λάβατε τότε τριπλό χολιγουντιανό κτύπημα φτιάχνοντας σας όόόλους ΕΡΥΘΡΟΥΣ σαν της ΜΑΪΜΟΥΣ τον ΚΩΛΟ !!! για να κινητοποιηθούν μετά όόόλα τα νοσοκομειακά από τα όμορα κράτη Αιγύπτου ! Ισραήλ ! ακόμα και Ιορδανίας ! Είδατε λοιπόν το τι πλάκες μπορούν να σας κάνουν αυτές οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ? του παιχνιδιάρη μπαμπά σας θεού ??? Κοιτάξτε τώρα μια και έχετε πάλι καρμπόν τυφώνες στα προτεκτοράτα πολιτείες των U.S.A. να μην σας βρει μετά κάνα μεγαλύτερο κακό και πάει ΣΤΡΑΦΙ μετά το ιουδαϊκό σας KERATISTAN από τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!  



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ







 ΤΖΙΟΤZΙΟΣ ΜΠΟΥΣ ο γιαλαντζί πλανητάρχης των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων στις πολιτείες των U.S.A.  





 ΧΟΣΝΙ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ το υποτακτικό ΤΣΑΝΑΚΙ του εβραϊκού μασονικού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ στο προτεκτοράτο τους στην Αίγυπτο !





  Βασιλιάς ΑΜΠΝΤΑΛΑ ένας ακόμα ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΕΙΦΤΗΣ της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ !



Mordechai Frizis
23 ώρες
ΕΚΤΑΚΤΟ. Διπλη αραβικη τρομοκρατικη επιθεση στην Ιερουσαλημ. Σε δυο κοντινους σταθμους του τρενου, αραβες τρομοκρατες αρχισαν να πυροβολουν τους εβραιους επιβατες. Μεχρι τωρα πεντε τραυματιες, ενας σε κρισιμη κατάσταση. Το ειδωλο του Οσλο πεθανε προπολλου. Η μονη εβραϊκή λυση: Καθε εχθρικος αραβας προς τον εβραικο λαο και κρατος ΕΞΩ απο ολη τη γη του Ισραηλ


פיגוע ירי בצפון ירושלים
דיווח ראשוני על ירי בשתי זירות סמוכות, האחת בצומת המטה הארצי והשניה בצומת שמעון הצדיק. חמישה נפצעו, אחת מהן באורח אנוש.
INN.CO.IL
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσειςΣχολιάστεΚοινοποιήστε
33
Σχόλια

Νικος Λαμπρου Ψόφησε ο Παττακός
Ψοφα και συ ρε πουτανας γιέ.
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 22 ώρες

Mordechai Frizis Κακο ψοφο σε σενα αντισημιτικο σκουληκι
Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 · 22 ώρες

Νικος Λαμπρου Ποιον ειπες σκουλίκι ρε μουνοπανο;;;;;...μια ζωη ΠΑΟΚ ρε σκατοφασιστα.
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 22 ώρες

Sotiris Dafnopoulos just die Mordechai Frizis
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 16 ώρες

Mordechai Frizis Just die Sotiris DafnopoulosΔείτε τη μετάφραση
Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες

Sotiris Dafnopoulos για μενα που ειμαι χριστιανος, ο θανατος ειναι δωρο Χριστού. για σενα που εισαι ιερεας του σατανα, ο θανατος θαναι προβλημα. δε νομιζεις;
Μου αρέσει! · Απάντηση · 15 ώρες · Τροποποιήθηκε

Sotiris Dafnopoulos σορυ, ραββινος του σατανα, ηθελα να πω
Μου αρέσει! · Απάντηση · 15 ώρες

Mordechai Frizis Bρε βρε Sotiris Dafnopoulos, χριστιανός εισαι;;; Και ευχεσαι εσυ εκπροσωπε της θρησκειας της "αγαπης" τον θανατο;;; Χαχαχα...κλασσικα...αλλωστε το χριστιανικο μαχαιρι έσφαξε εκατομμυρια εβραιους ανα τους αιωνες...Μονο που αυτη τη φορα, αντισημιτικο σκουληκι, τα πραγματα εχουν αλλαξει. Πάρε ενα μαχαιρι και ελα να με βρεις εδω στο Ισραηλ. Με την παραμικρη αφορμη εκ μερους σου, το σιδερικο θα μιλησει και θα σου μαζεύουν τα μυαλια απο την ασφαλτο. Αν εχει λοιπον τα κοτσια, ελα. Ασε τα λογακια περι ευχης θανάτου μου/μας. Ελα εσυ καθικι να μας σκοτωσεις, αν σου βασταει. Τι θα εχεις τους αραβες ισλαμιστες να κανουν για σενα τη "βρωμικη δουλεια"; Αλλα κοτα εισαι και κοτα θα μεινεις. Εμεις και τα σιδερικα μας, σε περιμενουμε.
Μου αρέσει! · Απάντηση · 45 λεπτά

Orfeas Tsik Δε μας νοιάζει ρε φριζη
Μου αρέσει! · Απάντηση · 22 ώρες

Στέφανος Χατζής Ιωάννου συμπαθεστατε αποσποντα φιλε Frizi Αυτα ειναι πολυ δυσαρεστα νεα που μας λες ! και πολυ καλα θα κανεις να μην Δημοσιοποιεις & τρομοκρατεις ετσι και τα ΖΑΒΑΛΙΔΙΚΑ μασονια σας ! γιατι αυτα ΞΕΡΟΥΝ και καταλαβαινουν ! Ασχετα εαν εσεις τα αποκαλειτε ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ !!! πως το καθε τι που γινεται επανω στον πλανητη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ? γινεται με εντολη του παιχνιδιαρη μπαμπα σας θεου ? που ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ σας ξεκληριζουν ακομα και τους ραββινους σας μεσα στις συναγωγες σας ! Οποτε τι να σου κανει και η αξιολυπητη εγκληματικη σας μοσσαντ ? θυμασαι ? πριν 12 χρονια τετοιον καιρο το 2004 τι παθαν οι ομογαλακτοι αδελφοι σας απο U.S.A. στην ΤΑΜΠΑ της Αιγυπτου ? Mετα απο τεσσερις απανωτους τυφωνες στην ΦΛΟΡΙΔΑ ? & επι εξι συνεχομενων εβδομαδων ? που φυγαν απο εκει και πηγαν να παραθερισουν στις εξακτινες πισινες σας στην Ερυθρα θαλασσα ? που ειναι και η Αιγυπτος με το ΣΙΝΑ ενα απο τα πολλα προτεκτορατα που εχετε μεσα στον πλανητη γη !!! Ειδες λοιπον ? το ΚΤΥΠΗΜΑ τοτε ηταν τριπλο ! απο τον επουρανιο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ και οχι απο τον τηλεοπτικο σας Αστερα τον γιαλαντζι σας Μπιν Λαντεν των πλατω της WARNER BROSS ! για να σας θυμιζει ! τον Πατερα ! τον Υιο ! & το Αγιο ΠΝΕΥΜΑ ! κανοντας τους εβραιους αδελφους σας ΕΡΥΘΡΟΥΣ !!! Αρα καταληγουμε πως ο παιχνιδιαρης μπαμπας σας θεος εχει παραπανω μυαλο απο οοολους εσας που το παιζετε παντοκρατορες ! Ετσι ?
Μου αρέσει! · Απάντηση · 21 ώρες

Zois Giannis Αγωνα απελευθερωσης δινουν οι παλαιστινιοι μεσα στην ιδια τους τη χωρα απο τους κατκτητες!!καλη λευτερια
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 21 ώρες

Στέφανος Χατζής Ιωάννου φιλε η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ειναι δεδομενη ! καθως η ΝΑΓΚΜΠΑ που στην Αραβικη διαλεκτο σημαινει (ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ) των εβραιων !!! ειναι προγραμματισμενη απο τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ που εφτιαξε την Χ.Α.Μ.Α.Σ. και με τα αρχικα γραμματα ΔΗΛΩΝΕΙ !!! το Χριστος Ανεστη Μουσουλμανων Αραβων ΣΩΤΗΡ !!! panimai ? aaa haraso !
Μου αρέσει! · Απάντηση · 20 ώρες · Τροποποιήθηκε

Giannis Kolias Δεν μιλας μωρη Φριτέζα στον Χατζή είσαι μια λυρατη κότα
Μου αρέσει! · Απάντηση · 18 ώρες




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου