Recent Posts

11 Οκτωβρίου 2016

Οι γιαλαντζί ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ τύπου ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ & ΛΕΝΙΝ της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ


 ΟΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ & ΛΕΝΙΝ
ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

Θεσσαλονίκη 11-10-16

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Τέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. όταν η ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ σας ξεπερνά τα όρια της λογικής και της φαντασίας ? Από εκεί και πέρα αρχίζουν οι ΘΛΙΒΕΡΟΤΗΤΕΣ !!! Και σαν πανέξυπνος λαός που είστε αρχίζετε να φτιάχνετε ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ !!! για να πιστεύετε ότι μπορείτε να δουλεύετε ψιλό γαζί τον παιχνιδιάρη μπαμπά σας θεό ! που ακόμα πιστεύετε πως με τα GOΙΜ που έχετε στην δούλεψη σας ! τα κοινώς ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ μασονια σας ? ευελπιστείτε πως ΔΕΝ σας έχουν πάρει χαμπάρι οι πέτρες και τα πελεκούδια ! το τι ΣΚΑΤΑ τρώτε όόόλοι σας επάνω στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !!! Και εξακολουθείτε να πιστεύετε μια και το παίζετε παντοκράτορες με τους ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ & ΗΓΕΤΕΣ σας τύπου ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ & ΛΕΝΙΝ ! Αλλά και των λοιπών ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΩΝ που τους στεγάζετε στον Ο.Η.Ε. στο Ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ σας ! στο ΝΑΤΟ ! Αλλά ακόμα και αυτούς που επιλέξατε να σας παριστάνουν τα ΤΣΑΝΑΚΙΑ σας ! του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ ! τύπου ΠΟΥΤΙΝ ! ΑΣΑΝΤ ! ΕΡΝΤΟΓΑΝ ! ΟΜΠΑΜΑ ! ΑΛ ΣΙΣΙ ! ΜΕΡΚΕΛ ! και μυρίων άλλων που αποτελούν και το λοιπό κακό συναπάντημα ! των Δ.Ν.Τ. GOLDEN GOΙΜ’ S σας ! πως θα εξακολουθείτε να την περνάτε ΖΑΧΑΡΗ σ’ αυτόν τον πλανήτη που ο μπαμπάς σας ο θεός φρόντισε και τον έφτιαξε να τον κουμαντάρουν τα νοήμονα τέκνα του ! και όχι οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίοι ? που είχαν την φαεινή ιδέα οι ΔΗΘΕΝ Σοφοί πρόγονοι σας να ιδρύσουν την Αγία ΣΙΩΝ Α.Ε. ! καθώς ΔΕΝ διέθεταν ούούούτε με μιας κότας μυαλό ! για να αντιληφθούν πως ο θεός ΔΕΝ κοιμάται όρθιος ! ΔΕΝ τρώει τις παπαριές που δίνετε να μασουλάνε τα ΖΩΑ τα μασονια σας που εκφράζουν τους νόμους του κατά το δοκούν ! και πολύ περισσότερο ΔΕΝ μασά αυτός ο Θεός ! τον ιουδαϊκό σας ΤΑΡΑΜΑ !!! Γι’ αυτό σας έγραψε τους νόμους του μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ !!! φρόντισε να συντάξει και τον νόμο 4286 που στέλνει τα ΕΚΛΕΚΤΑ σας μασονια κρουαζιέρα στον Αμαζόνιο για την γνωστή ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ ! και από εκεί οι ΣΚΕΛΕΤΟΙ τους στην πυραμίδα του ΣΑΤΑΝΑ στην Αστανά του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ! και η ΣΑΒΟΥΡΑ τα χαραμοφάικα και απροσάρμοστα μασονια σας ! στα ανοικτά του ωκεανού στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ για να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ και η ανθρωπότητα από τους ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ του ΚΩΛΟΥ !!! και τα ΜΙΑΣΜΑΤΑ της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

τον εβραϊκής καταγωγής Βλαντίμιρ  Ιλίτς Ουλιάνοφ & ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΛΕΝΙΝ των Εβραίων ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ φρόντισαν μετά την Οκτωβριανή τους επανάσταση οι ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ Εβραίοι να τον ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ για τον αγώνα που τους προσέφερε !
ο Εβραίος Γκρουτζίν Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ (ΣΤΑΛΙΝ) με Ρωσσική μετάφραση τον επέλεξαν οι Εβραίοι για να γκρεμίζει εκκλησίες και να δολοφονεί εκατομμύρια αντικαθεστωτικούς προστατεύοντας όόόλες τις ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ των Εβραίων ! μέχρι που τον δηλητηρίασαν και αυτόν και πήγε για την ΔΟΞΑ του ιουδαϊκού τους KERATISTAN

AΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ επιλέχθηκε από τους Εβραίους για το 3ο ιουδαϊκό τους ΡΑΪΧ !!! Έχοντας την προνοητικότητα να τους συγκεντρώσουν μέσα σε στρατόπεδα ! για να ΜΗΝ τους ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ οι εξοργισμένοι πολίτες της Ευρώπης ! και μέσα σε αυτά τα στρατόπεδα να την περνάνε ΖΑΧΑΡΗ μέχρι να τους κάνουν κράτος τα μασονια τους στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ !

οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίοι ΜΑΦΙΟΖΟΙ έβαλαν τον ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ να αντικαταστήσει τον υποτακτικό τους ΣΟΜΟΖΑ στην ΚΟΥΒΑ για να παριστάνει αυτός τον Σοσιαλιστή επαναστάτη ! και οι Εβραίοι να παίζουν ΜΑΥΡΑ - ΚΟΚΚΙΝΑ στις πλάτες των λαών !

αναρωτιέμαι ως πότε το Ισραήλ θα είναι ανεκτικό? ως πότε θα αφήνει ατιμώρητους τους serial killers Ισλαμιστές να κάνουν ότι θέλουν?
την οχιά όσο και να την χαιδέψει,όσο και να την περιποιηθείς κάποια στιγμή θα σε δαγκάσει,,Διότι απλούστατα είναι φίδι..
Ένας ισραηλινός αστυνομικός και μια γυναίκα έχασαν σήμερα τη ζωή τους σε επίθεση ενός Παλαιστίνιου, ο οποίος στη συνέχεια έπεσε νεκρός κατά τη...
skai.gr|Από ΣΚΑΪ
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε
Σχόλια
Alexandros Fragkos
Alexandros Fragkos Δεν είναι απλά ανεκτικο με τους serial killers.
Τους κάνει κ πρωθυπουργούς
Alexandros Fragkos
Alexandros Fragkos Όπως αυτον τον ναζι
Alexandros Fragkos
Alexandros Fragkos Ε, συγγνώμη, σιωνιστη ηθελα να πω.
Μοιάζουν τοσο που μπερδευτηκα
Lior Akerman
Lior Akerman Η ίδια χθεσινή κασέτα..βαρετός και προβλέψιμος έγινες Φράγκο.
Alexandros Fragkos
Alexandros Fragkos Εσύ ποσταρες τα ιδια με χτες, εγω είμαι βαρετος κ προβλεψιμος;
Lior Akerman
Lior Akerman τον συγκεκριμένο αν κάποιοι πρέπει να τον λοιδωρούν είναι οι Ισραηλινοί.Εξ αιτίας του χαρίσανε μέρος απο την πατρογονική γη τους σε αυτά τα πιθηκοειδή όντα..και να το αποτέλεσμα..Βόμβες και πάλι βόμβες..Μαχαίρια ,ψαλίδια και με ότι άλλο βρούν σκοτώνουν οι κολητοί σας οι Ισλαμοπίθηκοι
Alexandros Fragkos
Alexandros Fragkos ...και μετα απορείς Lior που ολοι σε λενε φασιστα.
Alexandros Fragkos
Alexandros Fragkos Προσκυνα τον Πατερουλη που σας γλυτωσε από τους ναζι κ μοκο
Lior Akerman
Lior Akerman χαχαχα ο Στάλιν εξόντωσε περισσότερους Εβραίους και απο τον Χίτλερ ανόητε..Μουλωχτά φυσικά αλλά τους εξόντωσε
Alexandros Fragkos
Alexandros Fragkos Ναι, επίσης τα ναρκωτικα βλαπουν
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Aαα δεν μας τα λες καααλάάά Lior Akerman ! τον ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ σας τον ΓΚΡΟΥΤΖΙΝ Ιωσηφ Βισαριονοβιτς που τον ονομασατε ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ (ΣΤΑΛΙΝ) στην Ρωσσικη διαλεκτο ? ΞΕΧΑΣΑΤΕ που τον βαζατε να γκρεμιζει εκκλησιες και να ΞΕΚΛΗΡΙΖΕΙ 8110 παππαδες ? Ενω Συναγωγη εβραϊκη ΚΑΜΙΑ ! δεν ειχε γκρεμισει ! Γι αυτο και τον ΞΕΚΑΝΑΤΕ με τοξικη δηλητηριαση ! οπως και τον ΛΕΝΙΝ σας ! Αλλα και τον ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ σας τον ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ! που στις 9/10/1967 τον σκοτωσατε με τα υποτακτικα μισθοφορικα Αμερικανακια σας ! για να τον κανετε ΔΙΕΘΝΗ ηρωα του ΚΩΛΟΥ στο ιουδαϊκο σας KERATISTAN μεσα στην ζουγκλα της Βολιβιας ! εκει οπου φιλοξενουσατε και τον ομογαλακτο αδερφο σας τον ΧΙΤΛΕΡ απο το 3ο ιουδαϊκο σας ΡΑΪΧ !!! και τον φροντιζατε αυτον μεχρι τα 92 του χρονια !!! Αν εχεις αντιρρηση για τα γραφομενα μου ? φερε μου εναν εβραιο ομογαλακτο αδερφο σου για να με ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ !!! Ετσι ?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου