Recent Posts

13 Οκτωβρίου 2016

Το ΤΕΛΟΣ της δυναστείας των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων


ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΟΘΩΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ & ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ


Θεσσαλονίκη 13/10/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Τέκνα περιούσια χθες 12/10/2016 μάθατε και επισήμως για την αποχώρηση σας από τα ΕΓΚΟΣΜΙΑ και από τις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ σας ! Τιμώντας σας και η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και με τα μετάλλια που σας αρμόζουν καθώς το ξέρατε ότι έχουν ετοιμαστεί αυτά τα μετάλλια που σας περιμένουν για την απονομή σας από τότε που στα μουλωχτά ανέλαβε η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ από τις 22/12/2012 !!! Προσέξατε λοιπόν ότι εχθές είχαν συμπληρωθεί 154 χρόνια από την αποχώρηση και του Βασιλιά σας ΟΘΩΝΑ στις 12/10/1862 ? που τον κουβαλήσατε από την Βαυαρία για να αντικαταστήσει τον δολοφονημένο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ από ΕΣΑΣ ? Γιατί σας παράκουσε και πήρε τότε στα σοβαρά τον ρόλο του Κυβερνήτη θέλοντας τότε να νοικοκυρέψει την ΕΛΛΑΔΑ και φρόντισε να βγάλει νόμο που να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τους Δημοσίους Υπαλλήλους σας να γίνονται μέλη της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ σας οργανώσεως της μασονίας ! Και να τους ονομάζει ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ με τον νόμο 4286 που καθιερώθηκε και έγινε νόμος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ πλέον κράτους από τις 26/8/1831 που στο ΑΨΕ ΣΒΗΣΕ καταστρώσατε μέσα σε 32 ημέρες την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ & ΕΞΟΝΤΩΣΗ του με την τότε εγκληματική σας Μοσσάντ ! και φροντίσατε το ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΑΣ να το φορτώσετε στον Γεώργιο Π. Μαυρομιχάλη που τον ΛΥΝΤΣΑΡΑΝ επί τόπου πράκτορες σας στις 27/9/1831 φορτώνοντας και την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΑΣ επάνω του ! Για να πεθάνει λίγο μετά στις 9/10/1831 που από το ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΕΪΚΟ σκοτώθηκαν άλλα 21 άτομα για πάρτη σας που θέλατε να κάνετε σκάντζα το Γιουνανιστάν από την Οθωμανική αυτοκρατορία ! και να το ονομάσετε GREKYLISTAN δηλαδή κράτος των ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ! προσθέτοντας και αυτό το προτεκτοράτο σας στην σφαίρα επιρροής του ιουδαϊκού μασονικού σας KERATISTAN ! Τελικά προσέξατε μια λεπτομέρεια ? το Αγγλικό ατμόπλοιο που επιβιβάστηκε & εγκατέλειπε οριστικά ο Βασιλιάς σας Όθων το Ελληνικό έδαφος το έλεγαν αυτό το καράβι (( ΣΚΥΛΛΑ )) Που αν τώρα τα Δημοσιοϋπαλληλικά σας ΣΚΥΛΙΑ !!! ΔΕΝ προσαρμοστούν με το καθεστώς της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!! τα περιμένει μεγάλη ΕΚΠΛΗΞΗ και οδεύουν για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ που με συνοπτικές διαδικασίες και με εντολή του παιχνιδιάρη μπαμπά σας θεού ! σας ονομάζουμε και εσάς ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ και πάτε με τις τιμές που σας αρμόζουν για την ΔΟΞΑ του ιουδαϊκού σας KERATISTAN ! μαζί με όόόλα τα Σαυροειδή Βασιλικά σας φερέφωνα ! και τους ΔΗΘΕΝ ηγέτες των προτεκτοράτων κρατών σας ! γινόμενοι και ΑΥΤΟΙ το παράδειγμα προς αποφυγήν για τις επερχόμενες γενεές των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Σημείωσις: απολαύστε με την ευκαιρία αυτή ! και διαλόγους από τα αβανταδόρικα και πανέξυπνα μασόνια των περιούσιων τέκνων του θεού ! που με τα ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ μυαλά παριστάνουν τους σχολιαστές της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ !!!


Johnny Hatz
Αν τις τελευταίες 27 μέρες της ΣΙΩΝ Α.Ε. παίζει καθημερινο πόστ, γίναμε
Panagiotis G Papanikolaou
Panagiotis G Papanikolaou Χατζηπσεκαζμένε, αυτό με την ανοιχτή παλάμη είναι το ενθύμιο που έπιανες τον πισινό της ανσασεριτζούς ;
Giorgos Panagakis
Giorgos Panagakis Αν σας μυρίζει κάτι είναι η ψεκαστινη που σνιφαρει ο Χατζηψεκασμενος
Ellen Wright
Ellen Wright Κυρ Στεφανε, αν καταλαβα καλα, χαλασε το καζανακι του wc και θελετε να πατε διακοπες στην Κολομβια.
Sotirios Avramiotis
Sotirios Avramiotis Ο Στεφανος με το "μεταλλιο" πρεπει να εννοει καποιου ειδους αφροδισια νοσημα, "τα μεταλια του βεσε". Τι να εγινε στο βεσε, μπορει ναι κολησε ο Στεφανος αφροδισιο απο "κτηναθρωπο";
Ellen Wright
Ellen Wright Ρε μπας και τον κολλησε τιποτα η ασανσερτζου;
Panagiotis G Papanikolaou
Johnny Hatz
Johnny Hatz εγώ ποστάρω για ειμαι στο επομενο ποστ(ελπιζω αυριο)
Sotirios Avramiotis
Sotirios Avramiotis η συφιλη παντως προκαλει παραισθησεις και οραματα
Ellen Wright
Ellen Wright Κυρ Στεφανε, αληθεια, το κοπη το παστε των σχολιων τι χρησιμοτητα εχει;
Ellen Wright
Ellen Wright Κυρ Στεφανε χτες ειπατε οτι η κληρωση θα γινει 17 Νοεμβρη και σημερα λετε 8 Νοεμβρη. Παρακαλω πολυ επιβεβαιωστε τη σωστη ημερομηνια, θελω πολυ να κερδισω την κρουαζιερα.
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Συμπαθέστατοι & ΖΑΒΑΛΗΔΕΣ μου ! μετα απο την διασκεδαση σας με τα εξυπνα γραφομενα σας ! Καιρος ειναι τωρα να μαθετε οτι η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ καθιερωνει το εξακτινο αστερι σας με τα αρχικα WC ! που ειναι και του αιμοσταγους βασιληα σας ΔΑΒΙΔ ! για Διεθνες σημα μεσα σε όόόλες τις Δημοσιες τουαλετες του πλανητη γη ! Για να θυμαστε τους ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ εβραιους ! καθως το ενα τριγωνο σας θυμιζει που να ΑΦΟΔΕΥΕΤΕ ! και με το Αλλο τριγωνο να μην ΞΕΧΝΑΤΕ παντα να πατατε το μπουτον απο το καζανακι του WC !!!
Panagiotis G Papanikolaou
Panagiotis G Papanikolaou Ρε κίνκυ, πάνω στην λεκάνη είχες καθήσει την ανσασεριτζού και την κουτούπωνες ;
Nena Nalpantidou
Panagiotis G Papanikolaou
Panagiotis G Papanikolaou Κλασικός κοπρολάγνος
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ρε ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΕ Παναγιωτακη Παπανικολαου με τους 4997 φιλους σου ? σε ειδε τωρα τελευταια δικος σας ιουδαιος ΤΡΕΛΙΑΤΡΟΣ για να σου πει το τι ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ κουβαλας μεσα στο ΚΛΟΥΒΙΟ σου κεφαλι ? ρεεε θα σε βαλουν καμια ωρα τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ τα αφεντικα σου τα εβραιοπουλα ! ΠΥΡΟΦΑΝΙ στα αυτια ! και θα απορεις και εσυ γιατι ζεσταινεται το ΖΑΒΑΛΙΔΙΚΟ μυαλο σου ! ααα ρε ντελι φυσεκι που μας παριστανεις και τον ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ των πανεξυπων εβραιων !
Nena Nalpantidou
Nena Nalpantidou https://www.youtube.com/watch?v=WtcHFSAM8dI
I used a funny looking toy to squirt warm water on people at the beach. Check out…
youtube.com
Giorgos Panagakis
Giorgos Panagakis 1¨23 και διαβαζω τα σχολια του ψεκασμενου. Νταξει
Panagiotis G Papanikolaou
Panagiotis G Papanikolaou Χατζηπσεκαζμένε, για πες. Στις δημοτικές Μπουτάρη ψήφισες ;
Giorgos Panagakis
Giorgos Panagakis Σαν ρομιουλαν δεν εχει δικαιωμα ψηφου
Chris Mantas
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου