Recent Posts

7 Οκτωβρίου 2016

Ελληνική Αστυνομία ! οι υπηρέτες των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων !



H ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ

  

Θεσσαλονίκη 7-10-2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Τέκνα περιούσια της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. το πήρατε χαμπάρι ? σήμερα κατετέθη το δωδέκατο 30.000 ευρώ για την μικτή ασφάλεια που έχει το όχημα ΝΖΜ 2082 κι ένα 30.000 ευρώ το 2003, που το κάνατε ΓΑΡΓΑΡΑ και το κατάπιατε ! με τα ομογάλακτα αδέρφια σας, τον Παναγιώτατο Άνθιμο Ρούσσα ! και τον τέως Δήμαρχο Γιώργο Ούστογλου ! Είναι όόόλα αυτά τα χρήματα για το ίδρυμα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ για την Νέα Ιερουσαλήμ ! που ΣΩΖΕΙ τελικά όόόολον τον κόσμο από την Σιωνιστική μασονική σας ΠΑΝΟΥΚΛΑ, που κατατρώτε όόόλες τις οικονομίες των εθνών ! αξίας 390.000 ευρώ συν τους τόκους, συνολικής αξίας 425.266,47 ευρώ, προκειμένου να εξαλείψει και ο μπαμπάς σας ο Θεός την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ σας οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, που είναι η ΕΛΕΕΙΝΗ μασονία ! από τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ κι αν το πήρατε χαμπάρι 7/10/2016 αθροίζουν 17, όσο ακριβώς και η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ οργάνωσή σας ! Καθώς μαθαίνουμε ότι στις 20-10-2016 θα βάλετε να εορτάσει η ΔΗΘΕΝ Ελληνική Αστυνομία σας για την προσφορά που παρέχει η υποτακτική αυτή GREKYLIKI Αστυνομία σας στους ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ Έλληνες πολίτες ? ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ τους πολίτες που διαμαρτύρονται έξω από τα ΑΛΛΟΤΕ δικαστήρια ιουδαϊκών συμφερόντων σας ? για τις κατασχέσεις που  κάνατε τα σπίτια των Ελλήνων απροστάτευτων πολιτών ! προκειμένου να στεγάσετε τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΑΣ για ΜΑΥΡΗ εργασία να σας προσφέρουν στις ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ επιχειρήσεις σας ? Όπως και τους συνταξιούχους που τους ρίχνουν χημικά και τους ξυλοφορτώνουν αυτά τα ΖΩΑ σας που υποδύονται τους ΜΑΤατζήδες GREKYLOUS αστυνομικούς του ιουδαϊκού σας KERATISTAN ? Και από τώρα τα ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ ΣΑΣ θα προβάλλουν το βιντεάκι αυτό που σας μοστράρουμε με την αγγελική ιουδαϊκών συμφερόντων αστυνομία σας ! που ΔΕΝ έχει μείνει κανένα επάγγελμα να μην το έχουν κάνει ! παριστάνοντας τους τσιλιαδόρους ! τους νταβατζήδες ! τους κλέφτες ! και τους λωποδύτες ! προς ΔΟΞΑ της Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε. ! Καιρός λοιπόν φέρνει τα λάχανα ! καιρός και τα παραπούλια ! Είδατε λοιπόν ? πώς σας τα προγραμμάτισε αυτός ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός ? να σας απαγγείλει το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. την επόμενη ημέρα 21/10/2016 την ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ  !!! μέσα στην άλλοτε αίθουσα των ιουδαϊκών σας δικαστηρίων ! καθώς περιέρχεται όοόλος ο πλούτος των επιχειρήσεων της γιγάντιας ΣΙΩΝ Α.Ε. μετά του ζωικού σας βασιλείου, που σας υπηρετούν την ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ την ιουδαϊκιά μέσα στις 77 Κοινοβουστασιακές Ισραηλινές Σταβλαρχίες σας ανά τον πλανήτη γη!
Για την ώρα απολαύστε διαλόγους ομογάλακτων Εβραίων αδερφών σας για να κάνετε ατμόσφαιρα και στις 21/10/2016 τα λέμε από κοντά θυμίζοντάς σας τον παιχνιδιάρη μπαμπά σας και ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Η 12η επιταγή των 30.000 ευρώ για το ίδρυμα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ αυτής που ΣΩΖΕΙ όόόλον τον κόσμο από την Σιωνιστική μασονική ΠΑΝΟΥΚΛΑ !

Η αναμέτρηση των εξοργισμένων πολιτών για κατασχέσεις σπιτιώνμε την εβραϊκή μασονική αστυνομία ! τους ροπαλοφόρους ΜΑΤατζήδες !

Χημικά ! Δακρυγόνα ! και ξυλοδαρμοί ! στους ειρηνικούς διαδηλωτές ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ από τα ΖΩΑ – ΜΑΤ της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ

Ο Vagelis Megegos κοινοποίησε το βίντεο του χρήστηΜουσικές Αφιερώσεις.
3 ώρες
-0:46
336 προβολές
Μουσικές Αφιερώσεις
3 ώρες
20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ....ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ..... και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου...Στο βίντεο παρουσιάζονται στιγμιότυπα και δράσεις από το καθημερινό έργο διαφορετικών σωμάτων της ελληνικής αστυνομίας.

Η «Ημέρα της Αστυνομίας» θεσμοθετήθηκε από την πολιτεία για να τιμήσει την προσφορά της ΕΛΑΣ στο κοινωνικό σύνολο.

Το τηλεοπτικό σποτ θα μεταδίδεται από τα τηλεοπτικά κανάλια από τις 10 Οκτωβρίου έως και 10 Νοεμβρίου.

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσειςΣχολιάστε
Κοινοποιήστε
https://www.youtube.com/watch?v=Bq-4wnZ8RaI
99
Σχόλια

Στέφανος Χατζής Ιωάννου μα τι χαρουμενοι που ειστε οοολοι οι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ της Aγιας ΣΙΩΝ α.ε. & της εβραϊκης μασονικης ΜΑΦΙΑΣ απο το ιουδαϊκο σας GREKYLISTAN !!! με αυτα ρεεε προσπαθειτε να παραμυθιασετε την ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ? Εδω ρε σας εχουν παρει χαμπαρι οι πετρες και ταπελεκουδια το τι ΣΚΑΤΑ λαος ειστε οοολοι ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ &ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ εβραιοι ? μεσα απο τις 77 Κοινοβουστασιακες Ισραηλινες Σταβλαρχιες σας ? Και εσεις ακομα προσπαθειτε να μας τους παρουσιασετε αυτους τους ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΥΣ για ΔΗΘΕΝ Ελληνες αστυνομικους ? Λετε να μην ξερουμε οτι και αυτοι ειναι ΤΣΑΝΑΚΙΑ του εβραϊκου μασονικου σας ΑΛΗΤΑΡΓΙΟΥ ? που υπηρετουν την ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ για λογαριασμο της εγκληματικης σας μοσσαντ ! και της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ σας !!! και αμα κανας πανεξυπνος εβραιος απο το Κ.Ι.Σ.της Βαλκανικης φεουδαρχικης ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ εχει αντιρρηση για τα γραφομενα μας ? το μεϊντανι του ιουδαϊκου σας διαδικτυου ειναι ΕΔΩ !!! και σας περιμενουμε ! Gege ?
Μου αρέσει! · Απάντηση · 3 ώρες

επαμεινωνδας γεωργιος ντζανης ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΕΣΥ
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 ώρα

Vagelis Megegos ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΜΕΙΝΩΝΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΣΩΝΟΣ ...ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥς ΕΒΡΑΙΟΥΣ .....ΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
Μου αρέσει! · Απάντηση · 10 λεπτά · Τροποποιήθηκε

Στέφανος Χατζής Ιωάννου Καλως τον χαρουμενο εβραιο Επαμεινωνδα ! ΔΕΝ σας ειπε ο μπαμπας σας ο παιχνιδιαρης θεος ? οτι η ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ σας που ειναι και της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ εχει ΛΗΞΕΙ απο τις 21/12/2012 ??? και απο 22/12/ 2012 εχει αναλαβει στα μουλωχτα ! η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ? με την νεα γραμμογραφηση 555 ? Κι εσεις στις 20/10/2016 θα γιορτασετε την ΤΥΦΛΑ σας την ιουδαϊκια με τα GREKYLIKA Δημοσιοϋπαλληλικα αστυνομικα σας οργανα ? Η εγκληματικη σας μοσσαντ μαζι με την 17 σας ΝΟΕΜΒΡΗ ! ΔΕΝ σας πληροφορησε ? οτι την επομενη ημερα 21/10/2016 πρεπει να μας παραδωσετε ενωπιον του ΑΛΛΟΤΕ ιουδαικου σας Δικαστηριου όόόόλον τον ΠΛΟΥΤΟ που συλλεξατε επι αιωνες μαζι και τους ΝΖΜ2082 που ειναι οι Νεομαρτυρες Ζωα Μασονοι των 12 φυλων του ιουδαϊκου σας ισραηλ και απο τις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ σας ? Που με αυτα τα ΖΩΑ τα μασονια σας ? μεταφερατε τον πλουτο μεσω των OFFSHORE εταιρειων σας επι του ασφαλους στην γιγαντια ΣΙΩΝ Α.Ε. ? Καλα ρεε κατα που βοσκατε ακομα οοολοι οι πανεξυπνοι ιουδαιοι ? Ακομα θα κοιμαστε ορθιοι ? ΔΕΝ σας ειπαν οτι ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ οοολες τις εορτες μισους που εχετε επιβαλλει στα GOΪΜ σας ? Και καθιερωνουμε την 8η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ να εορταζουμε την παγκοσμιο ΕΠ - ΑΝΑΣΤΑΣΗ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ? που ημερολογιακα συμπιπτει με την εορτη του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ των ιουδαιων ? Αλλα και των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ? αυτων που σας ΕΞΑΫΛΩΣΑΝ το ιουδαϊκο σας εμβλημα τους διδυμους πυργους στην Νεα Υορκη των U.S.A. ? Aααϊϊϊντε Ααααϊϊϊντεεε !
Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 λεπτά

επαμεινωνδας γεωργιος ντζανης ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΤΡΑΒΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑ
Μου αρέσει! · Απάντηση · 10 λεπτά

Στέφανος Χατζής Ιωάννου ρε σεις γιατι πανικοβαλεστε ? ΔΕΝ σας εχουν πει οτι ο μπαμπας σας ο παιχνιδιαρης θεος που παραμυθιαζετε τα ΖΩΑ τα μασονια σας οτι κοιμαται Ακομα ορθιος ? και ΔΕΝ ασχολειτε με τα εγκοσμια ? εχει μαθει τους Αρχαιους ΕΛΛΗΝΕΣ να λενε το ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ! οποτε γιατι ζοριζεστε απο τωρα ? Στο προγραμμα ειναι να σας τιμησουμε δεοντως με 77 ενυδρεια ! οσα και τα Κ.Ι.Σ. που εχετε στις φεουδαρχικες σας ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ !!! για να παραδειγματιζουμε και τις επερχομενες γενεες ! με το ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑ ! το ΠΑΣΣΑΛΩΜΑ ! και το ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ που σας περιμενει ! για ενα ΤΕΛΟΣ ΛΑΜΠΕΡΟ !!! διχως ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟ εβραϊκο λαο ! Αaaafeerim masiala !
Μου αρέσει! · Απάντηση · Μόλις τώρα

επαμεινωνδας γεωργιος ντζανης ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ 12 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΡΑΒΑ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ
Μου αρέσει! · Απάντηση · 9 λεπτά

Στέφανος Χατζής Ιωάννου Aααμμμ ΔΕΝ γλυτωνετε ΤΩΡΑ απο τον Αγιο ΖΒΕΡΤΚΑΟΥΗ σας ! ηλθε για να σας ΖΒΕΡΚΩΣΕΙ και να σας ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ στελνοντας σας ! στου ΔΙΑΟΛΟΥ την μανα ! εκει που ειναι και ο φυσικος σας χωρος ! Απαλλαγμενα πλεον και τα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ ! απο εσας που ειστε και τα ΜΙΑΣΜΑΤΑ του ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ !!! panimai ? aaa haraso !
Μου αρέσει! · Απάντηση · Μόλις τώρα

επαμεινωνδας γεωργιος ντζανης ΜΠΑΡΜΠΑΜΗΤΟΥΣΗ ΤΡΑΒΑ ΠΝΙΞΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 17 λεπτά

Vagelis Megegos ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΣΜΟ ΣΑΣ
Μου αρέσει! · Απάντηση · 12 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου