Recent Posts

5 Οκτωβρίου 2016

Περασμένα μεγαλεία της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε.



ΟΓΚΩΔΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.
https://www.youtube.com/watch?v=lfwn03-8buM



Θεσσαλονίκη 5/10/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
                                                     
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Τέκνα περιούσια της οικογενείας Αβεσσαλώμ ! τι βλέπουμε ? Αρχίσατε να αναπολείτε το παρελθόν ? τότε που βάζατε τους ομογάλακτους θρησκευτικούς σας ηγέτες ! της Χριστιανοσύνης να βγάζουν ΔΙΘΥΡΑΜΒΙΚΟΥΣ λόγους στις πλατείες των μεγαλουπόλεων του GREKYLISTAN σας ? και να παραμυθιάζουν τον κοσμάκη ? που εδώ και πολλά χρόνια αυτός ο κοσμάκης σας έχει πάρει χαμπάρι το τι ΣΚΑΤΑ λαός είστε όόόλοι εσείς οι πανούργοι Εβραίοι των 77 Κοινοβουστασιακών Ισραηλινών σας Σταβλαρχιών ! Αντιλαμβανόμενοι τώρα κι ΕΣΕΙΣ, πως ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να την βγάλει καθαρή ο ΔΗΘΕΝ περιούσιος λαός σας ! από τον παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεό ! που θέλετε σώνει και καλά να σας χρίσει παντοκράτορες επί της γης ! Εξακολουθώντας να βάζετε τα ΖΩΑ σας τα μασόνια μέσα στα βαρέλια των μασονικών σας στοών και να τα χρίζετε Δεσπότες ! Βασιλείς ! Προέδρους Δημοκρατιών ! Πρωθυπουργούς ! Δικαστικούς ! Αρχηγούς Ενόπλων Δυνάμεων ! και για τα ΦΥΣΤΙΚΩΜΑΤΑ καμιά κουβέντα ! Έτσι ? ΒΟΥΡΤΣΙΖΟΝΤΑΣ & ΛΟΥΣΤΡΑΡΟΝΤΑΣ ! τα οπίσθιά τους, για να έχουν ΠΑΝΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ μυαλά ! που τους μάθατε να ευλογούν οι Δεσποτάδες σας τα πλήθη ! με προτεταμένο το τέταρτο δάκτυλο του χεριού τους ! για να θυμίζουν στους αφελείς Χριστιανούς το τι ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΑ τους ρίχνετε για να τους κάνετε Δεσπότες ! Βάζοντας και τον Χριστόδουλό σας να κάνει ΚΩΛΟΣΟΥΖΕΣ μέσα στο ιερό του ναού με τον ΚΩΛΟΣΟΥΖΑ που τον φορτώσατε ! Γράφοντάς τους και την ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ στα μέτρα της Αγίας σας ΣΙΩΝ α.ε., που είχαν την φαεινή ιδέα οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ πρόγονοι σας να ονομάσουν την ΜΠΟΥΝΤΑΛΟΣΥΝΗ τους Ως «οι ΣΟΦΟΙ της Αγίας ΣΙΩΝ !» και διαμελίζοντας τον μπαμπά σας τον Θεό σε 1.000 κομμάτια ! και διανέμοντάς τον με τις διάφορες αιρέσεις ! στα καθοδηγούμενα μασονικά σας GOIM διαιρώντας τον κοσμάκη ! Και προξενώντας θρησκευτικές έριδες ! Για να παίζετε εσείς επί του ασφαλούς μαύρα – κόκκινα στις πλάτες των απροστάτευτων λαών !
Τώρα μεταξύ μας εσείς τι λέτε ? μασά ακόμα ο μπαμπάς σας τον ιουδαϊκό σας ΤΑΡΑΜΑ ? που επιβάλλετε να μασουλάνε αυτά τα ΖΩΑ σας, που πολύ σωστά τα αποκαλείτε σιβυλλικά GOIM? Κι αφού ο μπαμπάς σας ο Θεός είναι πιο έξυπνος απ’ όόόλους εσάς ! γιατί επιμένετε να μπαχαλοποιείτε τα πάντα ? και να τα κάνετε ΣΚΑΤΑ σαν τα μούτρα σας ? Τιμώντας τους ΕΞΕΧΟΝΤΕΣ & ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ σας συνεργάτες με τον 33ο βαθμό μασονίας για την πολύτιμη προσπάθεια που κάνουν ! υπηρετώντας το εβραϊκό μασονικό σας ΑΛΗΤΑΡΙΟ !
Σήμερα λοιπόν 5/10/2016 πρέπει να γνωρίζετε ότι μετράτε 33 ημέρες ΑΚΟΜΑ κυριαρχίας επί της γης, με το ΛΗΓΜΕΝΟ 666 σας από 22/12/2012 που είναι και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! και ως ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ πρέπει κι επιβάλλεται να μας παραδώσετε άνευ όρων όόόλους τους συνεργάτες σας ! που ονομάζονται απ’ τον μπαμπά σας τον Θεό ! Νεομάρτυρες Ζώα Μασόνοι των 12 φυλών του Ιουδαϊκού σας Ισραήλ ! Στην αντίθετη περίπτωση που ΔΕΝ θα θελήσετε να συμμορφωθείτε ? ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ σας ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ μετά των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ! που σας ΕΞΑΫΛΩΣΑΝ το ιουδαϊκό σας έμβλημα τους δίδυμους πύργους στην Νέα Υόρκη των U.S.A., σας περιμένει για το παραδειγματικό και ΛΑΜΠΕΡΟ ΤΕΛΟΣ της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Σχόλια
Vasilis Staikopoulos
Vasilis Staikopoulos Έφυγες νωρίς χανομαστε
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου που ειστε ρεεε ιουδαιοι να θαυμασετε τον ομογαλακτο αδερφο σας τον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ! πως δουλευε ψιλο γαζι τα πληθη για λογαριασμο της Αγιας σας ΣΙΩΝ Α.Ε. ! Και εσεις για να τον ανταμειψετε ? τον βαζατε να κανει ΚΩΛΟΣΟΥΖΕΣ με τον ΚΩΛΟΣΟΥΖΑ ΣΑΣ !!! Δεν ντρεπεστε ρεεε λιγακι ? και να τον βαζετε να ευλογει τα πληθη με το τεταρτο δακτυλο του χεριου του ? για να θυμιζει τα ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΑ που τους ριχνετε για λογαριασμο της εβραϊκης μασονικης σας ΜΑΦΙΑΣ ! ΟΥΟΥΟΥ να μου χαθειτε ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ του ιουδαιου 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!
Αντώνης Μαστοράκης
Αντώνης Μαστοράκης Στέφανε, η ορθογραφία σου δεν είναι τόσο ορθή όσο ακούγεται..
Δεν ντρέπεσαι στην ηλικία σου να γράφεις έτσι;;
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου τα γραφω ανορθογραφα για να σχολιαζουν οι πανεξυπνοι εβραιοι την ιουδαϊκη τους ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ ! οπως και τα ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ μασονια τους που παριστανουν τις χορευτριες τους ! Gege ? ή nuku gege ?
Αντώνης Μαστοράκης
Αντώνης Μαστοράκης Με τέτοια ορθογραφία στην ηλικία σου όσες εξυπνάδες και να πετάξεις δεν πρόκειται να σε πάρει κανένας στα σοβαρά..
Μάθε να γράφεις και εν συνεχεία μας λες και τις απόψεις σου, οι οποίες βέβαια δεν ενδιαφέρουν κανέναν, απλά σου αρέσει και εσένα η εικονιζόμενη επανάσταση..
Άλλος ένας επαναστάτης της πορδής..
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου να χαρω εγω εναν ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ εβραιο που παριστανει τον Ελληναρα Αντωνη Μαστορακη ! Για πες μας τωρα ποσα ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑΤΑ κανετε τα ΖΑΒΑΛΙΔΙΚΑ μασονια σας μεσα στα βαρελια των μασονικων σας στοων ? και αν τωρα τελευταια σας ειδε ιουδαιος δικος σας ΤΡΕΛΙΑΤΡΟΣ για να σας πει το τι ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ κουβαλατε οοολοι οι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ εβραιοι που το παιζετε αφεντικα στα ΖΩΑ τα μασονια σας ? aaa ree BUDALA Yahudi efedi !
Αντώνης Μαστοράκης
Αντώνης Μαστοράκης «Πανυβλακα»;;; Πανύβλακας με «υ» είναι μόνο ο πατέρας σου που σου έδωσε αυτήν την αγωγή και οι δασκάλοι σου που δεν σου έμαθαν ορθογραφία.. Άφησε εμάς τους υπόλοιπους να είμαστε πανίβλακες με «ι».. Και σταμάτα σε κάθε σχόλιο να γράφεις και μια εβραϊκή μπούρδα για να μας δείξεις ότι ξέρεις «ξένες γλώσσες».. Δεν εντυπωσιάζεις κανέναν.. Ποιό καλά μιλάς την μητρική σου από τα Ελληνικά..
Giakoustidis Fotios
Giakoustidis Fotios ΑΜΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΦΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΝΩΜΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΓΙΑ
Αντώνης Μαστοράκης
Αντώνης Μαστοράκης Ο Χριστόδουλος να κάνει κόμμα; Ο Χριστόδουλος δεν ήταν πολιτικός, της εκκλησίας ήταν και πίστευε ότι η εκκλησία πρέπει να έχει λόγο όσνο αφορά τα κοινά.. Γι' αυτό «ανακατευόταν»..
Κάνετε μια μικρή μελέτη για τον Χριστόδουλο πριν αναρωτηθείτε γιατί δεν έκανε κόμμα.. Τέτοια ερώτηση μόνο κάποιος τελείως άσχετος με την πολιτική και την εκκλησία θα έκανε..
Giakoustidis Fotios
Giakoustidis Fotios ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΔΕΞΙΑ!!!!!!!!
Αντώνης Μαστοράκης
Αντώνης Μαστοράκης Προσπαθώ να βρω σε ποιό σημείο το κάνει αυτό αλλά δεν τα καταφέρνω.. Είμαι σίγουρος ότι αν λες αλήθεια θα με βοηθήσεις..
https://www.youtube.com/watch?v=TLJ4UOV0JJc
Giakoustidis Fotios
Giakoustidis Fotios ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ!!!!!!!!!!!!!1
Αντώνης Μαστοράκης
Αντώνης Μαστοράκης Αν έχεις βίντεο για την «αγία δεξιά» θα το ήθελα.. για να μπορώ να το λέω και εγώ.. Έχεις;;
Giakoustidis Fotios
Giakoustidis Fotios ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΗ!!!!!!!!!

Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Ρε ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΕ Αντωνακη ? κανει ακομα FRAΡPE το ΚΛΟΥΒΙΟ σου κεφαλι ? δεν σας το ειπε η εγκληματικη σας μοσσαντ οτι πατε απο ΚΩΛΟΣΚΟΠΗΣΗ με σιδερολοστους ? και ΦΟΥΝTΑΡΙΣΜΕΝΟΙ οοολοι οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ εβραιοι στις 77 Κοινοβουστασιακες Ισραηλινες σας Σταβλαρχιες ? και με εντολη του παιχνιδιαρη μπαμπα σας θεου ! που πιστευετε πως κοιμαται ακομα ορθηος και ΔΕΝ σας εχει παρει χαμπαρι ! ααα ρε γκαγκανια του ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ ! τα παντοκρατοριλικια σας μαραναν ! panimai aaa haraso !
Αντώνης Μαστοράκης
Αντώνης Μαστοράκης Καλά, Στέφανε, εσύ είσαι τελείως γελοίος και γραφικός.. Δεν κάνω καν τον κόπο να διαβάσω τις παπαριές σου.. «ορθηος».. Βρες κανέναν δασκαλο του δημοτικού και ζήτησε του να σου κάνει μαθήματα φθηνά..
Giakoustidis Fotios
Giakoustidis Fotios ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!
Αντώνης Μαστοράκης
Αντώνης Μαστοράκης Όποιος δεν πιστεύει εσένα που είπες κάτι που διάβασες σε ένα blog είναι κολλημένος;
Σου είπα, δώσε μας το βίντεο να το δούμε και αν έχει πει τέτοιο πράγμα ο Χριστόδουλος και εγώ μαζί σου στον αγώνα!!
Αλλά φυσικά τώρα δεν έχεις τι να πεις και ασχολήθηκε
ς πολύ..
Το πρόβατο είσαι μάλλον εσύ αγαπητέ που πιστεύεις ότι διαβάζεις (ή ότι σε βολεύει) στα blogs και το ξέρεις καλά ^^

Όταν έχει κάποιος άδικο αγαπητέ πρέπει να το λέει και μέσα από το λάθος του να γίνεται καλύτερος. Αν εσύ παραδεχόσουν τώρα το άδικο σου θα μάθαινες να μην χάφτεις ότι διαβάζεις στο internet.. Αλλά δεν παραδέχεσαι το λάθος σου και αύριο το πρωί θα είσαι το ίδιο πρόβατο.
Αυτή είναι η διαφορά του τσιμεντόλιθου με το λουλούδι.. Το λουλούδι εξελίσσεται ενώ ο τσιμεντόλιθος όσα χρόνια και αν περάσουν τσιμεντόλιθος θα μείνει..

Γράψε τώρα κάτι του τύπου «ωω πολύ ασχολήθηκα, δεν ξέρεις αυτό και εκείνο και το άλλο και είσαι φασίστας μπεε» για να τελειώσει η συζήτηση xD

Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου OYOYOYΣΤ ρε χαμενο παρταλι του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ !!! 34 ημερες σας απομειναν για το πασσαλωμα που σας περιμενει οοολους τους ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ εβραιους ! και τα ΚΩΛΑΝΤΕΡΑ σας γραβατα απο την ISIS !!! για να σας βλεπουν και τα επιδοξα μασονια σας ! και να πηδαν σαν τα βατραχια ! kapito ?
Giakoustidis Fotios
Giakoustidis Fotios ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ O ISIS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ
Αντώνης Μαστοράκης
Αντώνης Μαστοράκης Στέφανε.. σε βλέπω ότι δεν ξέρεις την τύφλα σου από πολιτικόκοινωνικά θέματα..
Σου παραθέτω έναν χρήσιμο σύνδεσμο.. αχαχαχαχα
Ότι ποστάρεις μπαίνει σε ομάδα με 32.000 άτομα.. έχεις γίνει viral.. έχουμε παίξει πολύ γέλιο με την πάρτη σου! χ0α0ααχ0α0χ


Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ειδες ΖΑΒΑΛΙΔΙΚΟ και πανεξυπνο εβραιοπουλο ? που μας το παιζεις Αντωνακης ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ? το τι σας προγραμματισε ο παιχνιδιαρης μπαμπας σας θεος ? ΔAΚΤΥΛΙΚΗ ΜΕ ΑΡΚΟΥΔΙΣΙΟ ΝΥΧΙ ! Dako ?
Αντώνης Μαστοράκης
Αντώνης Μαστοράκης Έχεις ένα σωρό τηλέφωνα να κάνεις και γράφεις ακόμα σχόλια; :P
Δασκάλους, ψυχιάτρους καρδιολόγους :P
Ξεκίνα από τώρα.. θα στρώσεις σιγά σιιιγα..
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Ααααιιιντε ρε χαμενο ΠΑΡΤΑΛΙ του ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ που πιστεψες οτι δεν σας εχει παρει χαμπαρι το τι καπνο φουμαρετε οοολοι οι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ της Αγιας σας ΣΙΩΝ Α.Ε. ! εδω ρεεε σας εχουν παρει χαμπαρι ακομα οι πετρες και τα πελεκουδια το τι ΣΚΑΤΑ λαος ειστε οοολοι οι ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ εβραιοι ! και εσεις περιμενετε ακομα να σας χρισει και ο μπαμπας σας ο θεος παντοκρατορες ? αααιιιντε ΟΥΟΥΟΥΣΣΣΤ ρε ΖΩΑ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!! kombrende ?
Αντώνης Μαστοράκης
Αντώνης Μαστοράκης Πες και άλλα να γελάσουμε στην ομάδα :P Περιμένουν τα παιδιά ατάκες.. μην τα απογοητεύσεις xD
Να πω εγώ κάτι μπας και ξαναρχίσεις να γελάσουμε: Για «Έλληνας» καλά τα μιλάς τα εβραϊκά πάντως xD
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου που εισαι ? μην χαθουμε ? μετα απο 34 ημερες σε θελουμε για ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑ του ιουδαϊκου σας ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ ? Ετσι ? Adi bakalum ! zaif aqulu tsiotziuklarim !
Νίκος Δούρας
Νίκος Δούρας Η Σιωπη ειναι η καλυτερη απαντηση οταν ακους ανοησιες..Φιλε Αντωνη
Αντώνης Μαστοράκης
Αντώνης Μαστοράκης Το ξέρω φίλε Νίκο.. Αλλά τις λένε, σιωπάμε και εμείς και έχουνε πάρει αέρα επειδή νομίζουν ότι είναι πνευματικοί ογκόλιθοι και έχουνε δίκαιο και έτσι το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο.. Νομίζω πρέπει να αλλάξουμε τακτική γιατί η ηλιθιότητα έχει γιγαντωθεί!
Άσκοπο θα μου πεις.. και δεν θα έχεις άδικο.. Τον αράπη και αν τον πλένεις τον εβραίο σου χαλάς..

John Gionis
John Gionis ENAS PAPAFLESAS XREIAZETAI AUTOS O TOPOS KAI OI 300 TOU LEONIDA GIATI OLOI TOUS EINAI POULIMENOI


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου