Recent Posts

3 Οκτωβρίου 2016

Limit down η μετοχή της ΣΙΩΝ Α.Ε.




ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ! ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK &  ΤΗΣ ΓΙΓΑΝΤΙΑΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.
 

Θεσσαλονίκη 3-10-2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Τέκνα του άτρωτου Ιουδαϊκού σας Ισραήλ τι βλέπουμε ? ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ? από τώρα ? μια και μετράτε 35 ημέρες από σήμερα 3/10/2016 για την παγκόσμια ΕΠ - ΑΝΑΣΤΑΣΗ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ? ΚΑΤΑ της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! που την ενορχηστρώνουν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του παιχνιδιάρη μπαμπά σας θεού ? Για την εγκαθίδρυση και επίσημα πλέον της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ στον πλανήτη γη ! που φτιάχτηκε για ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ! και όχι για ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Εβραίους αφέντες που χαϊντάνε τα ΜΗ νοήμονα Δημοσιοϋπαλληλικά τους ΖΩΑ στο αχανές τους KERATISTAN !!! Για να παριστάνετε ΕΣΕΙΣ τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ! τους ΚΛΕΦΤΕΣ ! και τους ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ! Μέσω των 77 Κοινοβουστασιακών Ισραηλινών σας Σταβλαρχειών ! Αποκαλώντας με κομπασμό τους πάντες ! ακόμα και τους νοημένες πολίτες ΜΗ νοήμονα ΖΩΑ ! Βάζοντας τους όόόλους στο ίδιο τσουβάλι ! και τους πιο ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ υπηρέτες σας να αγοράζουν ΦΟΥΣΚΕΣ μετοχές των θυγατρικών σας εταιρειών τύπου Deutsche Bank στην περίφημη Wall Street και να το παίζετε παντοκράτορες εν έτει 2016 ! Αγνοώντας τα ψάρια του Ωκεανού ! και τα ψαράκια του Αμαζονίου ποταμού ! για ποια δουλειά τα έφτιαξε ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας θεός ! που τον κάνατε 1000 κομμάτια αυτόν τον θεό σας ! για να τον μοιράσετε στα υποτακτικά σας ΤΣΑΝΑΚΙΑ του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ ! που πολύ σωστά τους αποκαλείτε σιβυλλικά GOΙΜ ! Και τώρα σίγουρα θα θέλετε από τον μπαμπά σας τον θεό να σας ανταμείψει για την ΤΣΑΚΜΑΚΟΣΥΝΗ που είχαν οι ΣΟΦΟΙ πρόγονοι σας να ιδρύσουν την γιγάντια ΣΙΩΝ Α.Ε. με τις θυγατρικές σας ανώνυμες εταιρείες ! που μέσω των OFFSHORE εταιρειών σας μεταφέρετε τον πλούτο επί του ασφαλούς στους φορολογικούς σας παραδείσους ! και μια και είστε όπως λέτε και ο περιούσιος λαός του μπαμπά σας του θεού ! να ΜΠΑΧΑΛΟΠΟΙΕΙΤΕ τον πλανήτη γη μέσω Ο.Η.Ε. ! ΝΑΤΟ ! Ευρωπαϊκού ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟΥ ! και των λοιπών ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΩΝ υπηρετριών σας που τους έχετε μέσα στα προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη σας ! να σας παριστάνουν τις μπουρδελιάρες χορεύτριες σας και να αναστενάζουν τα βαρέλια των μασονικών σας στοών ! από τα ΒΟΓΚΗΤΑ ! τα ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑΤΑ ! και τα ΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΑΤΑ ! των οπισθίων τους για να τους δώσετε κάποιο αξίωμα να διαφεντεύουν και αυτά για λογαριασμό δικό σας τις μάζες των απροστάτευτων λαών !
Ρέέέ σεις τι λέτε τώρα ? Πάτε καλά ? και συνεχίζει να κάνει ακόμα FRAPPE το ΚΛΟΥΒΙΟ σας κεφάλι ? που πιστεύετε πως ο μπαμπάς σας ο θεός μασά τον ιουδαϊκό σας ΤΑΡΑΜΑ? Το γνωρίζετε ότι στις 6/10/2016 έχουμε την προκριματική αναμέτρηση με έναν ομογάλακτο μασόνο αδερφό σας ? που το παίζει διαχειριστής οικοδομής ! και ΜΑΓΚΑΣ σε μια οικοδομή που την έχει ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ για λογαριασμό δικό σας ? Αλλά ο μπαμπάς σας ο θεός φρόντισε ακόμη και για το επώνυμο του ! να τον λένε ΓΚΑΜΑΓΚΑ ! Είδατε ρέέέ το τι πλάκες μπορεί να σας κάνει αυτός ο μπαμπάς σας ο θεός ? Ποια ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ & ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ δικά σας θα βάλετε τώρα επάνω στα δικαστικά σας έδρανα ? για να τον βγάλουν ΑΣΠΙΛΟ τον ΚΛΕΦΤΗ & ΛΩΠΟΔΥΤΗ σας που τον φτιάξατε κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση σας ? Και για να μην ξεχνιόμαστε στις 21/10/2016 έχουμε και την τύποις ΤΕΛΙΚΗ αναμέτρηση ! για την ΔΗΜΕΥΣΗ όόόλων των Ανώνυμων Ασφαλιστικών Εταιρειών σας ! που τις μάθατε να τις χρεοκοπούνε επί του ΑΣΦΑΛΟΥΣ !!! Και να μεταφέρετε τα ιουδαϊκά σας ΦΕΣΙΑ ! ( ΧΡΕΟΚΟΠΙΕΣ ) στους απροστάτευτους λαούς ! Σας περιμένουμε διά του εκπροσώπου μας στις αίθουσες των ΑΛΛΟΤΕ ιουδαϊκών σας δικαστηρίων για να λάβουν τα φύλλα πορείας τα Δημοσιοϋπαλληλικά σας GOΙΜ για τις ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ που τους περιμένουν ! Οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ ! και η ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ που είναι τα κωλομάσονα σας ! στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας ! Καθώς κάνατε τον πλανήτη αυτόν ΣΚΑΤΑ σαν τα μούτρα σας ! με αυτά τα ΕΠΙΟΡΚΑ GOΙΜ !!! που προγραμματίστηκαν να παριστάνουν τους Νεομάρτυρες Ζώα Μασόνους των 12 φυλών του Ιουδαϊκού σας Ισραήλ ! Όπως ακριβώς και οι πινακίδες του οχήματος ΝΖΜ2082 που δώσατε εντολή να τις ΞΗΛΩΣΟΥΝ στις 31/7/2015 και επιβάλεται ΤΩΡΑ να τις παραδώσουν για να μοστράρει το όχημα αυτό μαζί με ένα δεύτερο όχημα το ΚΑ9110 δίπλα στο παρεκκλήσι της ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ - ΑΛΚΑΪΝΤΑ αν προτιμάτε ! για να πηδάνε σαν τα βατράχια οι τυχόν επίδοξοι μιμητές σας ! και να παραδειγματίζονται από το χνέρι που σας προγραμμάτισε ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Πτωση στην Wall Street υπο τον φοβο της Deutsche Bank 
 

 H τοξικη Deutsche Bank τρομοκρατει την Ευρωπη ξανά με τους δίδυμους πύργους, που συμβολίζουν ΑΚΟΜΑ το Ιουδαϊκό τους Ισραήλ 

 Deutsche Bank is a $ 2 trillion problem

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ
ΚΑΙ ΓΙΑ GOIM ANIMALS MASONIA ISRAEL FARM
ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΓΙΑ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ GOIM & ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε....Συνεχίστε την ανάγνωση


Σχόλια
Λευτέρης Χαρακλειάς
Λευτέρης Χαρακλειάς Δε θα κλεινε η ΣΙΩΝ ΑΕ σε προηγουμενο σου μυθιστόρημα?
Johnny Hatz
Johnny Hatz λεει σε 38 μέρες.
κραταει σωστα τις ημερομηνιες παντως.
7-11 ΕΡΧΟΜΑCTE

Ioannis Ikonomou
Ioannis Ikonomou Πόσους κάλους θα έχει ο γρόθος σου ρε Στέφανος Χατζής Ιωάννου.
Ποια 10ετία γάμησες τελευταία φορά; Σίγουρα θα ζούσε ο Καραμανλής ακόμα όταν γάμησες.
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ΚΟΠΡΙΤΗ & ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΕ Γιαννακη Οικονομου ΒΛΕΠΩ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ? που σας προγραμματισε ο παιχνιδιαρης μπαμπας σας θεος να πατε οοολα τα ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ τα εβραιοπουλα ! μαζι με το 4ο ιουδαϊκο σας ΡΑΪΧ απο τις 77 Κοινοβουστασιακες Ισραηλινες Σταβλαρχιες σας ! απο ΚΩΛΟΣΚΟΠΗΣΗ με σιδερολοστους που να βγαινουν απο τα ΒΩΜΟΛΟΧΑ στοματα σας ! μεσα στα 77 ενυδρεια που σας περιμενουν ! και τα ΚΩΛΑΝΤΕΡΑ σας γραβατα ! απο την ISIS !!! για το μισος που τρεφουν οοολοι οι ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ πολιτες ! Για να σας βλεπουν και οι επερχομενες γενεες ! και να αναλογιζονται το τι ΣΚΑΤΑ λαος ειστε οοολοι οι ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ εβραιοι του 666 ΚΕΡΑΤΑ !!! ΟΥΟΥΟΥΣΤ ΚΤΗΝΟΣ του ιουδαϊκου σας KERATISTAN !!!
Λευτέρης Χαρακλειάς
Λευτέρης Χαρακλειάς
Λευτέρης Χαρακλειάς Αμα κλείσει ελπίζω να έχετε σχέδιο για να μη μεινει τοσος κοσμος στο δρομο
Γιώργος Νικολάου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Ρε σεις ? ακομα εδω ειστε ? και συνεχιζετε να διασκεδαζετε την ιουδαϊκη σας ΜΠΟΥΝΤΑΛΟΣΥΝΗ ? Σας ειδε τωρα τελευταια δικος σας ιουδαιος ΤΡΕΛΙΑΤΡΟΣ ? για να σας πει το τι ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ κουβαλατε εν ετη 2016 στα ΚΛΟΥΒΙΑ σας κεφαλια οοολοι οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ εβραιοι απο την πολυ αναγνωση της ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ! του ΤΑΛΜΟΥΔ ! και της ΤΟΡΑ ? Που πιστευετε ακομα πως ο παιχνιδιαρης μπαμπας σας θεος κοιμαται ακομα ορθιος ! και συνεχιζει να μασα κι αυτος ! τον ιουδαϊκο σας ΤΑΡΑΜΑ ! που μασανε τα ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ Δημοσιοϋπαλληλικα σας ΖΩΑ κτησιχρισιας της ΣΙΩΝ Α.Ε.? Αααααϊϊϊντε ρεεε αμοληθειτε μετα για να σας διαβασει κανας ιουδαιος ραββινος παπας για τον FRAΡPE που κανει η ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ το μυαλο σας ! που εχετε οοολοι οι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ & ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ εβραιοι ! Καθως εξακολουθειτε να το παιζετε παντοκρατορες απο τα 77 Κοινοβουστασιακα Ισραηλινα Σταβλαρχεια ! ιουδαιοι ESCOBAR με τα GOΪΜ μασονια σας στα αχανη 77 ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΑ ΚΑΡΤΕΛ του ιουδαικου σας KERATISTAN !!! ΟΥΟΥΟΥΣΣΣΤ μιασματα του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!

_______________________________________________________________________________


Limit down η μετοχη της DB
Διαβάστε ακόμη Πτώση στη Wall Street υπό τον φόβο της Deutsche Bank Συνεχίζεται η κατηφόρα για την Deutsche Bank… Η «τοξική» Deutsche Bank…
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε
Σχόλια
Spiros Proselentis
Spiros Proselentis ...φτουυυυ....κι εφαγα τις τσιπουρες...!!!
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου για πια Deutsche Bank παραμυθιαζετε τον κοσμο ? Καιρος λοιπον ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΡΑΧ της ΣΙΩΝ Α.Ε. !!! που απο σημερα 1/10/2016 μετρανε 37 ημερες ! για την παγκοσμια ΕΠ - ΑΝΑΣΤΑΣΗ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !!! ΚΑΤΑ του 666 ιουδαϊκου τους KERATISTAN !!!
Γιώργος Νικολάου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Γιωργακη Νικολαου μην χαθουμε ? ετσι ? σε θελουμε για να παριστανεις τον ΚΑΦΡΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ του ιουδαϊκου σας Ισραηλ ! ( ΚΑ9110 ) Ετσι ? και καλεσε απο τωρα την εγκληματικη σας μοσσαντ να σε γλυτωσει ! panimai ? aaa haraso !
Γιώργος Νικολάου
Γιώργος Νικολάου αφου ο Ακερμαν ο σιωνιστης ,με κατηγορει για αντισημιτισμο πως θα γινει ?

Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου μην γανιαζεις Γιωργακη ? η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σας εχει μαρκαρισμενους οοολους τους ΖΑΒΑΛΗΔΕΣ & ΠΑΛΑΛΟΥΣ μασονους απο τα Α.Φ.Μ. που εχετε ! Ειδες λοιπον μυαλο τελικα που εχει ο μπαμπας σας ο παιχνιδιαρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ? που μας εκανε και εμας ΕΞΥΠΝΟΥΣ για να σας εντοπιζουμε !!! που στο ΔΙΑΛΟ θα πατε τωωωρα ? οοολοι εσεις που παριστανετε τους ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΥΣ αβανταδορους της Αγιας σας ΣΙΩΝ Α.Ε. ?
Γιώργος Νικολάου
Γιώργος Νικολάου πολλες φορες εχω επικρινει το Ισραηλ για την πολιτικη του

Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου προβλημα σου Γιωργακη ! η δραση οοολων σας ειναι καταγραμμενη ! οποτε μην γανιαζεις ! οτι ειναι να γινει ? ειναι προγραμματισμενο να γινει ! και να το λες και στα λοιπα ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ μασονια απο τα βαρελια των μασονικων σας στοων ! πως το ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ! ειδες Γιωργακη ? αυτο ο μπαμπας σας ο θεος το εμαθε να το λενε οι Αρχαιοι ΕΛΛΗΝΕΣ !!! και οχι οι ΓΚΡΑΙΚΥΛΟΙ ? ετσι Γιωργακη ? Αaaa giasia !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου