Recent Posts

20 Οκτωβρίου 2016

Οι επιχειρήσεις του ΚΩΛΟΥ της ΣΙΩΝ α.ε.


ME ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε. ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Θεσσαλονίκη 19/10/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ             info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                     epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν              infopar@parliament.gr                     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                protodikeio-thes@otenet.gr

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Τέκνα του ιουδαϊκού σας KERATISTAN και των 77 Κ.Ι.Σ. ! με αυτές τις επιχειρήσεις που σας μοστράρουμε μέσω διαδικτύου, προσπαθείτε να παραμυθιάσετε τον μπαμπά σας τον Θεό ? πως θα εξυγιάνετε το προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN ? Αάάά ρέέέ ΓΚΑΓΚΑΝΙΑ του Εβραίου ΚΕΡΑΤΑ, που πιστεύετε ακόμη πως κοιμάται όρθιος ο μπαμπάς σας ο Θεός ! και ΔΕΝ σας έχει πάρει χαμπάρι το τι ΣΚΑΤΑ τρώτε με αυτούς τους επιχειρηματίες της καρπαζιάς ! και το πώς βουλιάζετε τις οικονομίες των προτεκτοράτων ΔΗΘΕΝ χωρών σας ! με τα βιομηχανικά σας πάρκα ! και τις βιομηχανικές σας περιοχές ! μετατρέποντάς τα σε απέραντα ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ επιχειρήσεων ! που παραμένουν κουφάρια τα άδεια κτίρια και μεταφέροντας όόόλον τον μηχανολογικό εξοπλισμό μαζί με τις μαριονέτες τα ΚΩΛΟΜΑΣΟΝΑ σας στις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων, προκειμένου να εξυγιάνετε κι αυτές τις ΔΗΘΕΝ χώρες σας με το ΚΛΕΨΙΜΟ! την ΡΕΜΟΥΛΑ ! και την ΔΙΑΦΘΟΡΑ ! που την έχετε επιβάλλει παντού μέσω των μασονοειδών σας ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ, καθώς τα χειραγωγείτε σε όόόλες τις δημόσιες και ιδιωτικές σας επιχειρήσεις, παίζοντας μαύρα κόκκινα εις βάρος των απροστάτευτων ! και ανήμπορων πολιτών ! Χλευάζοντάς τους με την κοντομυαλοσύνη που σας διακρίνει , καθώς ο μπαμπάς σας ο Θεός σας έβαλε μυαλό ! αλλά εσείς το μετατρέψατε σε ΣΚΑΤΑ μέσα στα ΚΛΟΥΒΙΑ σας κεφάλια ! για να μεταλαμπαδεύετε αυτήν την ΣΚΑΤΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ και ΣΟΦΙΑ σας ! στα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ δημοσιοϋπαλληλικά σας ΖΩΑ !
Που εκκρεμεί ακόμη ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στο Σ.Δ.Ο.Ε. Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης από τον Μάρτιο του 2003 ! το πώς λειτουργεί το ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ! μέσω των δημοσίων υπηρεσιών σας ! σε συνεργασία με τα ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ μασόνια σας που τα έχετε στον ιδιωτικό τομέα ! παρουσιάζοντάς τους για επιχειρηματίες επιπέδου ! λεηλατώντας οικονομίες απροστάτευτων πολιτών ! Όπως η συγκεκριμένη ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, που μεταφέρθηκε μέσω των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ στην ΚΩΛΟΫΠΗΡΕΣΙΑ σας, στο Πρωτόκολλο του Σ.Δ.Ο.Ε. Καλοχωρίου Θεσ/νίκης, ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ & ΕΛΕΓΜΕΝΗ με κόκκινο στυλό από τις τέσσερις πλευρές της πρώτης σελίδας ! χωρίς να έχει πάρει αριθμό Πρωτοκόλλου ! που τα έπαιξαν εκεί μέσα όόόλοι τους, μαζί με την ΚΩΛΟΜΑΣΟΝΑ σας την ΕΥΔΟΚΙΑ ΖΑΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, που την είχατε εκεί μέσα ! αλλά και τον καρπαζοεισπράκτορά σας, τον προϊστάμενο του Σ.Δ.Ο.Ε. ΚΟΥΚΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ που ζήταγε για λογαριασμό της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ αποζημίωση 1.000.000 δραχμών, γιατί σας ΣΠΙΛΩΣΑΜΕ την ΑΣΠΙΛΗ υπηρεσία σας ! Κι όταν τον ρώτησε ο νομικός μας εκπρόσωπος  «για ποιο πράγμα ζητάτε αυτά τα χρήματα?» η απάντηση του Κουκάκη ήταν «ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΟΤΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ !»
Και είδατε το χνέρι που πάθατε τότε ? Δύο πρόεδροι της Κοινοβουστασιακής Ισραηλινής Σταβλαρχίας σας βρίσκονται γι’ αυτές τις επιταγές στα εβραϊκά νεκροταφεία της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης ! που όπως αντιλαμβάνεστε δεν καθαρίζει κόσμο μόνον η εγκληματική σας Μοσσάντ ! αλλά και οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεού, που οι 20.630 ευρώ ΔΕΝ έχουν αποδοθεί ακόμη τα χρήματα από το εβραϊκό σας ΑΛΗΤΑΡΙΟ ! Κι ως εκ τούτου περιέρχεται ΤΩΡΑ όόόλος ο πλούτος που συλλέξαν αυτά τα μασόνια σας στα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ ! όπως η φωτογραφία που σας την μοστράρουμε με την μαφιόζικη FORMPLAST σας, που φαινομενικά η πύλη του εργοστασίου είναι κλειστή ! αλλά οι μηχανές μέσα δουλεύουν και παράγουν προϊόντα, που διοχετεύονται όόόλα με χωρίς τιμολόγια, τροφοδοτώντας τα χαρούμενα μασόνια της αγοράς που δεν πληρώνουν φράγκο Φ.Π.Α. στο προτεκτοράτο σας το  GREKYLISTAN με την κάλυψη του Σ.Δ.Ο.Ε. της GREKYLIKIS Αστυνομίας σας και των λοιπών μεταφορικών μέσων ! Προκειμένου να τινάξετε την οικονομία της υποτιθέμενης Ελλάδος ! για την ΔΟΞΑ του ιουδαϊκού σας KERATISTAN !!!
Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Το νεκροταφείο των βιομηχανιών της περιοχής ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ με τα αναρίθμητα κουφάρια των επιχειρήσεων με τις ΣΙΚΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΕΣ που τους επιβάλλει η ΣΙΩΝ α.ε.

 Το επίσης νεκροταφείο της βιομηχανικής περιοχής ΞΑΝΘΗΣ
με τα πάμπολλα εγκαταλελειμμένα κτίρια

 Ένα από τα βιομηχανικά πάρκα της υποτιθέμενης Ελλάδος και της ΔΡΑΜΑΣ, που τις μετέφεραν τις επιχειρήσεις στην ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ οι πανέξυπνοι ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ Εβραίοι της Κοινοβουστασιακής Ισραηλινής Σταβλαρχίας

 Θαυμάστε τους διαχειριστές Εβραίους πώς κατευθύνουν από αυτές τις κλειστές επιχειρήσεις τους για να τους παρέχουν κάλυψη το Σ.Δ.Ο.Ε., η ΓΚΡΕΚΥΛΙΚΗ αστυνομία και τα δικαστήρια του Κ.Ι.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου