Recent Posts

4 Οκτωβρίου 2016

Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ των Ιουδαίων προ των πυλών !



Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.





Θεσσαλονίκη 4-10-2016


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Ρε σεις που το παίζετε ακόμα παντοκράτορες με τα 77 Κ.Ι.Σ. σας μέσα στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ τι μαθαίνουμε ? Θα βάλετε τον Σουλτάνο σας τον ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ? που είναι και ο ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ Μουσουλμάνος στο προτεκτοράτο σας το ΝΕΟΤΟΥΡΚΙΣΤΑΝ ? να καταλάβει όόόλα τα νησιά του Αιγαίου ? Αλλά ακόμα και την Χαλκίδα που μοιάζει και αυτή με νησί ? Και μετά θα κουβαλήσετε τον πρίγκιπα σας τον ΝΙΚΟΛΑΟ, γιο του τέως Βασιλιά σας Κωνσταντίνου ! να παριστάνει τον Κυβερνήτη της Ελλάδος ? ή του GREKYLISTAN σας ? Και σίγουρα μετά θα τυπώσετε και άφθονο χρήμα ? και έτσι θα συνεχίσετε να την περνάτε ΖΑΧΑΡΗ μαζί με τα Δημοσιοϋπαλληλικά σας ΖΩΑ που τα έχετε να μασουλάνε συνέχεια παράδες από τις ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΑΚΕΣ μασονικές σας στοές ! και φυσικά και από τα προγράμματα του Ευρωπαϊκού σας ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟΥ !

Ρέέέ σεις τον μπαμπά σας τον θεό τον ρωτήσατε ? τι λέει για όόόλα αυτά ? που μετατρέψατε με τα μισθοφόρικα ΖΩΑ σας τον πλανήτη γη σε ένα απέραντο ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ? παρόμοιο με αυτό που κάνατε στην ΚΟΛΟΜΒΙΑ με τα εκεί μαφιόζικα μασονικά σας ΚΑΡΤΕΛ ! τους ΚΟΝΤΡΑΣ από την μια μεριά ! και τους Κυβερνητικούς σας που σας παριστάνουν τις νόμιμες ιουδαϊκές σας ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ! Ξεκληρίζοντας εκεί 250.000 κόσμο ένθεν & ένθεν με τους Ιουδαίους μαφιόζους σας ESCOBAR ! Καθώς φτιάξατε με τα κατορθώματα σας αυτά ! Ακόμα και ταινία ! για να σας βλέπουν τα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ και να σας φτύνουν ! για το τι ΣΚΑΤΑ λαός είστε όόόλοι οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίοι ! που πιστέψατε πως μπορείτε να φτιάξετε ακόμα και τον μπαμπά σας τον θεό ΑΛΗΤΗ ! σαν τα μούτρα σας ! Γι’ αυτό και αυτός σας ετοίμασε την παγκόσμια ΕΠ - ΑΝΑΣΤΑΣΗ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ για να θυμίζει στα ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ μασονια σας και την έδρα του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ σας Αρχαγγέλου ΜΙΧΑΗΛ με τα των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


 Ταγίπ Ερντογάν ! ο ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ μουσουλμάνος σε ρόλο χορεύτριας των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων !





ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων




Η εικόνα του ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ που ποδοπατά τον ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟ Εβραίο ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟ καθώς σκόπιμα κρύβουν το πρόσωπο του με το μανουάλι των κεριών !





Το εσωτερικό του ναού της μονής του ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ στον Πανορμίτη της ΣΥΜΗΣ στην Δωδεκάνησο !



Θωμας Αργυροπουλος
Στον ελληνικό τουρκικό πόλεμο θα τον φέρουν Καλησπέρα σας από τον ηγέτη

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε
Σχόλια
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Aααα να τα βλεπετε το τι κανει ΑΚΟΜΑ η ιουδαϊκη ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ της Αγιας ΣΙΩΝ Α.Ε !!! Θα σας φερουν τον πριγκιπα Νικολαο ! για να την περνανε ΖΑΧΑΡΗ οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ εβραιοι ! μαζι με τα ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ μασονια τους ! Ετσι ? Και ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ τους ο Αρχαγγελος ΜΙΧΑΗΛ ο ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ μπορειτε να μας πειτε το τι ρολο θα βαρα ? στην προκειμενη περιπτωση ? περιμενουμε απαντηση ! απο πανεξυπνο εβραιο που πιστευει σαν τον ΑΙΜΙΛΙΟ ΚΟΕΝ πως ο μπαμπας τους ο θεος μασα ακομα τον ιουδαϊκο τους ΤΑΡΑΜΑ !!!
Θωμας Αργυροπουλος
Θωμας Αργυροπουλος Αυτόν θα τον φέρουν για λίγο τον Αρχάγγελο θα τον δείξει ο σταυρός που θα βγει αγία Σοφία γραμμένος στα σημεία των καιρών και τον Ιωάννη
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Θωμακο ? ΔΕΝ προλαβαινουν οι εβραιοι να τον φερουν τον Νικολαο τους ! ρωτα και τον ΑΙΜΙΛΙΟ ΚΟΕΝ που ειναι και ο κατ ουσιαν δεσποτης της μονης αυτης ! Τετοιες πλακες μονον ο μπαμπας τους ο θεος μπορει να τους κανει τους ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ εβραιους ! kapito ?
Θωμας Αργυροπουλος
Θωμας Αργυροπουλος Είναι γραμμένο στα ορθοδοξα βιβλία ότι θα τον φέρουν Μιχαήλ και Γαβριήλ
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου απο αυριο 5/10/2016 μετρανε 33 ημερες οι ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ εβραιοι ! μεσα στις 77 Κοινοβουστασιακες Ισραηλινες τους Σταβλαρχιες ! που ΧΑΪΝΤΑΝΕ τα ΖΩΑ μασονια τους με τον 33ο βαθμο που τα ανταμειβουν τα πλεον ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ & ΖΑΒΑΛΙΔΙΚΑ μασονια τους ! ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ τους Αρχαγγελος ΜΙΧΑΗΛ μαζι με τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ! εχουν παρει γραμμη απο τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ να τους ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ! Οποτε ΤΖΑΜΠΑ ο κοπος και το γραψιμο που σας καναν οι εβραιοι !
Θωμας Αργυροπουλος
Θωμας Αργυροπουλος Αυτόν φοβανται ερχόμαστε
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου με τελικο ρεζουμε της ιστοριας αυτης τον σκελετο του εβραιου ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΚΟΕΝ που ξαφριζει το παγκαρι της μονης ! και καιει τα χαρτονομισματα ! να μοστραρει αναμεσα στα σπαθια του Αρχαγγελου ΜΙΧΑΗΛ & ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ των ιουδαιων ! Dako ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου