Recent Posts

29 Δεκεμβρίου 2014

Mε ΤΑΜ ΤΑΜ στη ζούγκλα του Ιουδαίου ΤΑΡΖΑΝ


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΙΟΡΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΣΤΑΒΛΟΥ

ΓΙΑ ΤΑΜ ΤΟΥΜ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΡΙΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΤΑΡΖΑΝ





Θεσσαλονίκη 29-12-2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                 protodikeio-thes@otenet.gr

ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                 pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ         cybercrimeunit@hellenicpolice.gr



Γνωστό το άσμα που λέει «ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΡΖΑΝ» μόνο που αυτός ο Ταρζάν είναι Ιουδαίος και τα θηρία τα μασόνια  τους. Γι’ αυτό και η πένα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, σας γράφει σήμερα μια ευτράπελη αλλά πραγματική ιστορία, που κάλλιστα ένας πιτσιρικάς θα αναφωνούσε στον ουράνιο μπαμπά του Θεό το «Ωώώώ τι κόσμος Θεέ ΜΠΑΜΠΑ!!!» Που όλοι οι χαρούμενοι Εβραίοι παραμυθιάζουν τα μασόνια τους, πως ο μπαμπάς τους ο Θεός ΔΕΝ ασχολείται με τα εγκόσμια, και πως αυτούς! έχει αφήσει επάνω στη γη να εξουσιάζουν τα ζωάδια μασόνια τους!

Κι απολαύστε τώρα ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ της οδού Δεληγιώργη 28, του παλιού εβραιομαχαλά της Θεσσαλονίκης. Η οικοδομή αποτελείται από ημιυπόγειο, ανώγειο, και πέντε ορόφους. Πριν είκοσι χρόνια μεσολάβησαν οι Εβραίοι για τον κοινόχρηστο χώρο του ημιυπόγειου της οικοδομής να τον παραχωρήσουν τα λοιπά μασόνια της οικοδομής στον Λιάκο Χρήστο, και σύμφωνα με την ιουδαϊκή νομοθεσία έπρεπε τα περιούσια τέκνα του παιχνιδιάρη Θεού να τα κάνουν όλα νόμιμα! Για να μην τους παίρνει χαμπάρι και ο Θεός.

Όρισαν επικεφαλής στην αγοραπωλησία μια δασκάλα, την Καλτσούνη Αδαμαντία, που ήταν και η εξουσιοδοτημένη από μια οικογένεια Ελλήνων του Καναδά να διαχειρίζεται το διαμέρισμα του 4ου ορόφου. Στο ανώγειο, για να παρακάμψουν τον ιδιοκτήτη, είπαν στον συμβολαιογράφο ότι ο Λεοντόπουλος Ευάγγελος είναι πεθαμένος, κι ως εκ τούτου υπογράφει στη θέση του ο Γιαννάκης Δημήτριος, που είναι μασόνι του κερατά κι εργάζεται οδηγός στην επιχείρηση των Εβραίων του Ο.Α.Σ.Θ. α.ε., που όποια ζημιά και σωματικές βλάβες να κάνει σε συνανθρώπους του, λόγω του ότι είναι πυρίμαχος μασόνος ΔΕΝ δικάζεται! από τις ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ δικαστίνες του συστήματος και τον ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ εισαγγελέα της ιουδαϊκής μαφίας! Και δεν μπορεί να τον εντοπίσει καμία αστυνομική αρχή! Καθώς οι πάντες είναι μέσα στο κόλπο!

Απομένουν να υπογράψουν ο Σιώπης Αργύρης του πρώτου ορόφου και του ρετιρέ του 5ου ορόφου, που τον εξουσιοδοτεί η γυναίκα του Μαίρη. Καθώς και οι δημόσιοι υπάλληλοι του 2ου ορόφου Μπέικος Δημήτριος και του 3ου Παπαγιαννόπουλος Αναστάσιος. Οι υπογραφές έπεσαν κι έτσι ένα μασόνι τους το απεκατέστησαν, χωρίς να πάρει φράγκο η οικοδομή για να έχει επαγγελματικό χώρο ο εν λόγω ομογάλακτος αδερφός τους.

Στο διάστημα που ήταν διαχειριστής για 121 μήνες της οικοδομής ο διαμερισματούχος του ανωγείου, που διαπίστωσε πως του έφεραν για τα λούκια της οικοδομής να πληρώσει λογαριασμό 600 ευρώ, με απόδειξη στις 27-3-2007 αφορολόγητη (ΜΑΥΡΗ) που λέμε και μια δεύτερη απόδειξη που ο Λιάκος Χρήστος του προσκόμισε 80 ευρώ στις 5-2-2008. Το κατήγγειλε στο Σ.Δ.Ο.Ε. αλλά δεν κουνήθηκε φύλλο, καθώς κι αυτοί είναι μέσα στο μασονικό εβραϊκό κόλπο!

Ξαναπαίτησαν μετά το 2009 να επισκευάσουν την μαρκίζα του μπαλκονιού του Μπέικου, και του Σιώπη Αργύρη να μονώσουν την ταράτσα της οικοδομής με ποσόν 3.000 ευρώ ΜΑΥΡΑ και αυτά που λέμε, καθώς ο εργολάβος πρότεινε να τον λαδώσει τον διαχειριστή με 200 ευρώ, που εν συνεχεία γίνανε 100 ευρώ. Στην πληρωμή επάνω είδε ο εργολάβος ότι ο διαχειριστής ΔΕΝ λαδωνόταν κι έγραψε το κατοστάευρω πίσω από την απόδειξη για να εξοικονομήσει χρήματα, για να φτιάξει μια πόρτα στο κλιμακοστάσιο του καλοριφέρ.

Τον Οκτώβριο του 2011, πουλήθηκε μέσω εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ το διαμέρισμα του 4ου ορόφου στον Μάτθιου Κώστα. Ο διαχειριστής ρώτησε το μεσιτικό γραφείο πόσο πουλήθηκε, και η απάντηση του ήταν πως αυτός δεν μεσολάβησε και τα ανέλαβε η εβραϊκή μαφία, που το παίζει αφεντικό στα δημοσιο-υπαλληλάκια του. Η ανακαίνιση στον 4ο όροφο άρχισε, κι έβγαλαν αρκετούς σάκους από μπάζα, μοστράροντας τους στο παράθυρο ενός Αθίγγανου Ρομά εξ Αλβανίας, που η εβραϊκή μαφία τον στέγαζε στο διπλανό ημιυπόγειο διαμέρισμα της διπλανής οικοδομής που το σφετερίστηκαν, καθώς ο ιδιοκτήτης πέθανε και δεν είχε κληρονόμους. Οργισμένος ο αθίγγανος που του έκλεισαν τον χώρο σε σημείο που παρκάριζε τα δύο οχήματά του, εξ αυτών το ένα AUDI TURBO μεγάλου κυβισμού και τσίλικο.



-2-

Που έτσι και το ακούμπαγε γάτα έβγαινε από το παράθυρο του ημιυπόγειου  ο ψευτοκαμωμένος μαυρούλης και την τσαλάκωνε την γάτα. Καθώς τον είχε η εβραϊκή μαφία να πουλά τα ναρκωτικά τους με τέσσερις μηχανές ντελίβερι. Και καθώς είχε γίνει ο Βεληγκέκας της γειτονιάς, θεώρησε καλό να μετακινήσει όόόλους τους σάκους των μπάζων στην πόρτα της οικοδομής, κλείνοντας και την είσοδο. Και στο κάλεσμα να μετακινήσει τους σάκους, αυθαδίασε, έβριζε κι έφτυνε, τακτικές που τους μαθαίνουν μέσα στις μασονικές τους στοές.

Ο διαχειριστής κάλεσε το 100 την Άμεσο Δράση, για να τον συμμαζέψει αλλά πού; Η Άμεσος Δράση έβγαζε πατάτες από τον φόβο της όταν έμαθε ότι πάει να πάρει τα στοιχεία του Αθίγγανου Ρομά εξ Αλβανίας, και μετά από παρέλευση μιας ώρας πήγαν στην οδό Δεληγιώργη 28 με μπουφάν, χωρίς διακριτικά, για να πουν στον διαχειριστή ότι ΔΕΝ κατόρθωσαν να του πάρουν τα στοιχεία, γιατί ο μασονικός βαθμός που φέρει ο ψευτοκαμωμένος Ρομά, Αλβανικής καταγωγής, είναι μεγαλύτερος από του υποστράτηγου διοικητή της αστυνομίας Θεσσαλονίκης! Κατάντια ΕΠΙΟΡΚΩΝ δημοσίων υπαλλήλων, που υπηρετούν την εβραϊκή μαφία μέσα στο προτεκτοράτο τους το GREKYLISTAN. Την επομένη τα στοιχεία εδόθησαν αναγκαστικά από το αστυνομικό τμήμα της Τούμπας Θεσσαλονίκης, πως είναι ο TRIMI KASTRIOT του XHELANTIN.  

Η εβραϊκή μαφία που παρακολουθεί τα πάντα, άκουσε μέσω κινητού, που παρακολουθούν τις συνομιλίες των πολιτών, πως ο διαχειριστής της Δεληγιώργη 28 τους πέτυχε τα χαράματα στις 5.30 π.μ. την ώρα που πήγαινε για δουλειά, με τα αλάρμ ν’ αναβοσβήνουν μιας μαύρης Μερσεντές να ξεφορτώνουν πακέτα. Κατάλαβε η εβραϊκή μαφία πως έπρεπε να τον μετακινήσει από το σημείο εκείνο, και να τον πάει σε άλλο, καθώς η υπόθεση με τον μαυρούλη τους τον Ρομά, είχε ΒΡΩΜΙΣΕΙ!

Ο διαχειριστής τον μήνα Νοέμβριο στις 15/11/2011, είχε κάνει αγορά πετρελαίου και κάλεσε τον νέο κάτοικο του 4ου ορόφου Μάτθιου να πληρώσει τα 200 ευρώ, που όλοι πληρώνουν ως πάγιο για την αγορά πετρελαίου. Την κορόιδα ο εν λόγω κύριος, προφασιζόμενος πως θα τα πληρώσει αργότερα. Τον Δεκέμβριο του 2012 βρήκαν ευκαιρία όόόλα τα μασόνια της οικοδομής και ξεσηκώθηκαν να πάρουν την διαχείριση μετά από 121 μήνες που τα διαχειριζόταν αφιλοκερδώς, ρίχνοντάς του και την ρετσινιά ότι καρπώθηκε 200 ευρώ από την πόρτα του κλιμακοστασίου, που τα είχε εξοικονομήσει από το λάδωμα που επιχείρησε να του κάνει ο εργολάβος, που έλαβε 2.900 ευρώ ΜΑΥΡΑ!

Ο διαχειριστής κάλεσε την Άμεσο Δράση να του υποβάλλουν μήνυση και να λύσουν τις διαφορές τους στα ιουδαϊκά δικαστήρια της φεουδαρχικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ! Τα ΕΠΙΟΡΚΑ αστυνομικά υπαλληλάκια του προτεκτοράτου τους του GREKYLISTAN πού κώλο; να προσέλθουν εγκαίρως! Και μετά από παρέλευση μιας ώρας όταν καταλάγιασε ο σκυλοκαβγάς που είχαν στην είσοδο της οικοδομής, εμφανίστηκαν κι αυτοί με μπουφάν και χωρίς διακριτικά, για να του πούνε να τα βρούνε μεταξύ τους! Έτσι τον Δεκέμβριο του 2012 παρέδωσε στην νέα διαχειρίστρια Ιωάννα Σιώπη και πλήρωνε ο πρώην διαχειριστής κανονικά μέχρι τον Μάρτιο του 2013 που γινόταν η αγορά του πετρελαίου!

Έκτοτε οι Εβραίοι πρότειναν στους τρεις Παπαγιαννόπουλο, Μπέικο, Σιώπη να βάλουν αέριο! καθώς επιδοτούνται! Κι έτσι ν’ αφήσουν ακάλυπτους τους υπόλοιπους της οικοδομής. Βρήκε ευκαιρία και ο Λιάκος από το ημιυπόγειο να μην πληρώνει θέρμανση και να θερμαίνεται ΔΩΡΕΑΝ, επικαλούμενος αυτό που τους μαθαίνουν μέσω των μασονικών τους στοών, να φεσώνουν τους συνανθρώπους τους, με οφειλή πετρελαίου 761,72 ευρώ, ολόκληρης της σαιζόν από 2012 έως 2013.

Η διαχειρίστρια Σιώπη Ιωάννα να αγνοεί και να παρακρατά το πάγιο των 200 ευρώ για την αγορά του πετρελαίου από το διαμέρισμα του ανωγείου, ότι αυτό θα είναι πάγιο για το ασανσέρ, που δεν χρεωνόταν πότε το ανώγειο με αναλογία δαπάνης ασανσέρ! Απειλώντας τον πως θα κόψουν και την παροχή ρεύματος με βάση την ιουδαϊκή νομοθεσία που έχουν και ΑΓΝΟΟΥΝ πως είναι υποχρεωμένοι με βάση και τον παλιό νόμο τον εβραϊκό να πληρώνουν συμμετοχή πετρελαίου το 30% για σώματα καλοριφέρ που ΔΕΝ έχουν θέρμανση!

Η καταγγελία είναι ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ και με βάση τους νόμους της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ κοινοποιείται στις αρμόδιες υπηρεσίες ΑΤΕΛΩΣ μέσω διαδικτύου στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και στην Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Και καλούνται τώρα σε εύλογο χρονικό διάστημα οι ΑΛΛΟΤΕ υπάλληλοι του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ να βγάλουν απόφαση ποιοι από αυτούς θέλουν να συγκαλύψουν την υπόθεση για να πάνε για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ, καθώς εκκρεμεί και απόφαση της Π.Ε.Ν.Ε. για ποσόν 2.760.000.000.000.000 ευρώ σε ράβδους ΧΡΥΣΟΥ και όχι σε χαρτονομίσματα του ΚΩΛΟΥ, δημεύοντας και όόόλες τις θυγατρικές επιχειρήσεις της γιγάντιας επιχείρησης ΣΙΩΝ α.ε. καθώς και όλο το ζωικό τους βασίλειο, τα κοινώς GOIM μασόνια δημοσιο-υπαλληλάκια τους, που επιβάλλεται να αξιολογηθούν με βάση τα δεδομένα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ για μια κοινωνία δικαίου με ανθρώπινο πρόσωπο και μάλιστα και με εντολή του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

Κατωτέρω παραθέτουμε και τις σχετικές αποδείξεις με την προειδοποιητική ενημέρωση, που για τους ιουδαϊκούς μασονικούς ψύλλους, είμαστε αποφασισμένοι το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να τους κάψουμε και το σιωνιστικό τους πάπλωμα, που τους κάλυπτε στο άλλοτε KERATISTAN τους!



    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ









.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου