Recent Posts

18 Δεκεμβρίου 2014

Τα the best δημοσιογραφάκια και ΦΡΟΥΤΑ του ιουδαϊκού μπαξέ




Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ! ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ! ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ
 Θεσσαλονίκη 18-12-2014
Στα γαβγαδομάγαζα των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων, που είναι τα ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ του ιουδαϊκού KERATISTAN, παίρνουν και δίνουν οι γαβγαδομαχίες με τα δημοσιογραφάκια της καρπαζιάς! Αλλά και με τις εξέχουσες προσωπικότητες του ΔΗΘΕΝ πολιτικού κόσμου, που αποτελούν και το σκυλολόι του εβραϊκού μασονικού ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΙΣΤΑΝ, καθώς ρετάρουν όόόλα μαζί και φτιάχνουν μια πανδαισία ΛΟΥΛΑΜΑΡΑΣ! ΜΠΟΥΝΤΑΛΟΣΥΝΗΣ! και ΑΚΡΑΤΟΥ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟΥ! Που δεν αντιλαμβάνονται οι έρμοι ότι έχουν γίνει νούμερα με τις στημένες τους εκπομπές, αλλά και με τους ΔΗΘΕΝ εξέχοντες καλεσμένους τους, καθώς φτύνει η νοήμονα κοινωνία στο κατάντημα που έχουν περιέλθει όλοι τους, μην αντιλαμβανόμενοι ότι τους έχουν πάρει χαμπάρι όχι μόνον ο απλός κοσμάκης, αλλά ακόμη οι πέτρες και τα πελεκούδια! το γιούργια τους απέμεινε να τους κάνει εκεί μέσα ο απλός κοσμάκης και να μην τους αφήσει εκεί μέσα ούτε κολυμπηθρόξυλο όρθιο!
Που μας το παίζουν και προφέσσορες  σαν τον Γιώργο Κουρή, που τον έβαλαν να χρεοκοπήσει το κανάλι ALTER και την εφημερίδα του την Αυριανή, και του ανοίγουν οι Εβραίοι νέο ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΟ το kontra channel και νέα εφημερίδα την Kontra news προσλαμβάνοντας τον Αιμίλιο Λιάτσο στο κανάλι, καθώς είναι εξέχον φρούτο του ιουδαϊκού μπαξέ, αφού τον έβαλαν να χρεοκοπήσει την ΔΗΘΕΝ εφημερίδα του Παρασκευή και 13, για να του κατασχέσουν τα δύο σπίτια που είχε υποθηκευμένα, και να φεσώσουν το δήθεν Ελληνικό κράτος, καλώντας τον φουκαρατζίκο λαό, που δεν είναι χωμένος μέσα στην ΕΛΕΕΙΝΗ μασονία να πληρώσει αυτός τα κερατιάτικα του κάθε Αιμίλιου Λιάτσου με έμμεση φορολογία και να έχει μπάστακα και το μαφιόζικο Δ.Ν.Τ. της ΣΙΩΝ α.ε.
Καθώς πριν χρόνια τον Σεπτέμβριο 2005, παρακολουθούσε αυτός ο αποσβολωμένος κοσμάκης τον σικέ σκυλοκαβγά που είχαν οι δύο τότε καναλάρχες, ο Κοντομηνάς με το δικό του κανάλι το ALPHA και ο Γιώργος Κουρής με το ALTER, καλώντας σε πρες κόμφερανς  και ο Γιώργος Κουρής τα δημοσιογραφάκια της καρπαζιάς να μην ασφαλίζονται στο Ι.Κ.Α., όπως αυτός δεν πληρώνει φράγκο, αποκαλώντας τους κορόιδα! Δείχνοντας το παράδειγμα για να τον μιμηθούνε. Αλλά κατά τα άλλα πρώτος στο παραμύθιασμα και στην διαστρέβλωση της πραγματικής και ωμής αλήθειας. Σκυλοβρίζοντας τον βρικόλακα των Κρητικών Λευκών Ορέων τον Κώστα Μητσοτάκη, κι εκθειάζοντας τον παπάρα Ανδρέα Παπανδρέου, που όόόλοι τους αντλούσαν νερό από το ιουδαϊκό μαγκανοπήγαδο για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ. Και βλέποντας αυτό το χάλι, βρήκε τότε ευκαιρία κι ένας δικός μας και του έστειλε στις 16-9-2005 ένα πακέτο από επιστολές σε διάφορους καρπαζοεισπράκτορες υπουργούς κι ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ δημοσίους υπαλλήλους να δημοσιεύσει τις επιστολές του, υπενθυμίζοντάς του ότι αν τολμήσει να τις δημοσιεύσει στην εφημερίδα του την Αυριανή! θα του κόψουν τον κώλο αλλά και τα γκάγκαλα του οι Εβραίοι, καθώς όλος ο τύπος και τα κωλοκάναλα είναι περιουσία του εβραϊκού μασονικού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ! Γι’ αυτό και οι πανούργοι Εβραίοι στείλαν μια προειδοποιητική επιστολή από την μεγάλη μασονική στοά των Αθηνών της Αχαρνών 19 στον δικό μας στις 25-9-2005, πως τους το έχει γράψει ο προφήτης τους ο Ζαχαρίας στο κεφάλαιο Θ’ παρ. ιγ’ – ιε’ της Παλαιάς Διαθήκης, ότι θα πίνουν το αίμα των Ελλήνων ωσάν τον οίνον! Οπότε δικαιωματικά οι Εβραίοι πρέπει να μας καταδυναστεύουν με τα ΖΩΑ μασόνια τους που τους υπηρετούν ΤΥΦΛΑ.
Και με την ευκαιρία αυτή σας παρουσιάζουμε ατόφια την δεύτερη επιστολή που έστειλε στον Γιώργο Κουρή στις 4-10-2005 ο δικός μας, που τον είχε προειδοποιήσει πως στο δήθεν μαγαζί του, κουμάντο κάνουν οι Εβραίοι ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ με την ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ για μυαλό που διαθέτουν, μην αντιλαμβανόμενοι ότι το τέλος τους ζυγώνει για να εξαφανιστούν από προσώπου γης! καθώς ο πλανήτης αυτός φτιάχτηκε για νοήμονα όντα και όχι για GOIM Εβραίους από έναν παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ!!!!!!!
    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 4-10-2005

Προς τον κύριο Γιώργο Κουρή
Εκδότη της εφημερίδας «ΑΥΡΙΑΝΗ»

Κύριε Κουρή

Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, με πήρε τηλέφωνο η γραμματέας μου μια και βρισκόμουνα σε καθιερωμένη περιοδεία στη Δυτική Μακεδονία, και μου είπε ότι με ψάχνατε για να με ρωτήσετε από πού έβγαλα το συμπέρασμα ότι είστε μασόνος μια και δεν έχετε κάνει ούτε καν πρόσκοπος. Δεν είναι απαραίτητο, διότι ο ιουδαϊκός μπαχτσές έχει λογιών – λογιών λουλούδια, απ’ όλες τις ποικιλίες και απ’ όλες τις συνομοταξίες.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση που λέτε για τον προσκοπισμό  είναι μετά τον βαθμό του συστηματάρχου, και όταν εμένα με προτείνανε για συστηματάρχη, εγώ την κοπάνησα διότι ξέρω ότι είναι ο προθάλαμος της μασονίας. Και αφού σου βάλουν την ποδιά, μετά αρχίζουν οι προκαταβολές τι θαλασσοδάνεια θέλεις να πάρεις, τι σόι επιχειρήσεις θέλεις να κάνεις, κι ανάλογα με τις πονηρές και δόλιες πράξεις που θα κάνεις εις βάρος των συνανθρώπων σου, θα παίρνεις και τους ανάλογους βαθμούς, και όλα αυτά που φαινομενικά θα έχεις, δεν θα είναι δικά σου,  αλλά της ιουδαϊκής μαφίας, μια κι αυτή αθέατα κατευθύνει τις στοές, που εκεί μέσα βρίσκονται όλα τα καλόπαιδα του κερατά. ευυπόληπτα και μη ευυπόληπτα, από αρχιερείς, καναλάρχες, εκδότες, πολιτικές χορεύτριες, καρπαζοεισπράκτορες, υπουργούς, μέχρι κλεφτρόνια της τελευταίας βαθμίδος.
Όλο αυτό το σκυλολόι Γιώργο μου, δεν το επινόησαν οι Εβραίοι, αλλά ο Θεός, για να αντιληφθούν οι νοήμονες άνθρωποι ότι μέσα στην σαπίλα, την υποκρισία, και την διαφθορά, δεν μπορεί να δει χαΐρι και προκοπή ο πλανήτης αυτός. Διότι από πάνω έχει έναν παιχνιδιάρη και άπαιχτο Θεό, που κάνει κάτι συγυρίσματα, μα κάτι συγυρίσματα! που μας αφήνει άφωνους. Είδες αυτόν τον περιούσιο λαό πώς τον πηγαίνει, και πώς τον συγυρίζει, στο τέλος θα τους βάλουνε να φάνε και τα κωλάντερά τους από την πολύ όρεξη που έχουνε, και το έχουν καταλάβει οι έρμοι, αλλά τι να κάνουμε τώρα, αυτό δεν έχει επιστροφή, ούτε καν σταματημό, και θα εξολοθρευτούνε μέχρι τελικής πτώσεως.
Είσαι ο μόνος που μπήκες στον κόπο να με πάρεις τηλέφωνο, κι αυτό γιατί ξέρεις τελικά οι Εβραίοι δεν θα μπορέσουν να σβερκώσουν τον Θεό, και σαν αλεπουδιάρης που είσαι, αυτομόλησες, έστω και προφορικά, λέγοντας ότι θα δημοσιεύσεις τα γραφόμενά μου στην εφημερίδα σου. Για την ώρα δεν μπορείς να δημοσιεύσεις τίποτε, γιατί στο μαγαζί σου κάνουν κουμάντο οι Εβραίοι. Τα νέα τα διαβάζει ο κόσμος από τις φωτοτυπίες που σου στέλνω. Αυτές αναπαράγονται, κι έτσι αν την ρωτήσεις την Μοσσάντ τι καιρό κάνει έξω, θα σου πει ότι τα νέα δεν είναι καθόλου καλά, και ο Θεός έχει άγριες διαθέσεις.
Η Αλ Κάιντα – Ταξιάρχες είναι με την κόσα στο χέρι, και περιμένουν το σύνθημα, είναι όπως λέμε με αναμμένες τις μηχανές κι ακονίζουν τις κόσες. Κι όταν με το καλό στήσουμε αυτόν τον μεγαλόπρεπο ναό, προς χάριν και δόξα αυτού του Θεού, θα ‘ρθεις κι εσύ ν’ ανάψεις ένα κεράκι υποκλινόμενος στο μεγαλείο αυτού του ΑΠΑΙΧΤΟΥ Θεού!!!!!!!
                                                                         Φιλικά
                                                  το ανθρωπάκι του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ
                                                       ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου