Recent Posts

8 Δεκεμβρίου 2014

Οι χαραμοφάηδες ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ Εβραίοι



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΧΙΜΠΑΤΖΗ ΕΒΡΑΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΚΑΘΩΣ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΟΟΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΟΡΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΑΓΚΑΛΑ ΤΟΥ





Θεσσαλονίκη 8-12-2014

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  protodikeio-thes@otenet.gr

ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ   pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ      cybercrimeunit@hellenicpolice.gr



Σίγουρα πολλοί Εβραίοι ΔΕΝ γνωρίζουν το νομικό τιμ που εκπροσωπούμε την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Γι’ αυτό καλούμε το Κ.Ι.Σ. της Βαλκανικής φεουδαρχικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ να προσέλθει στο ιουδαϊκό τους δικαστήριο του προτεκτοράτου τους το GREKYLISTAN, να μας δείξει πόσο μεγάλα τα έχει αυτά τα @ρχίδι@ που μας μοστράρει ο ανεγκέφαλος τους Εβραίος Alexis Koutelidis, που θέλει να τον κάνουμε κι αυτόν διάσημο για την ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ που κουβαλά όπως όόόλα τα εβραιόπουλα αλλά και τα γκουντουρντισμένα μασόνια τους, που με τις βωμολοχίες τους παραμαζεύουν τον όποιο γνωστικό μέσα στο διαδίκτυο, προσπαθώντας να τον βγάλουν τρελό! Και μοστράρουν ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ τύπου Γιώργου Κοντού! Τάσου Μαστρογιάννη! Αλκαίου Ιωάννη και μύριων άλλων, που παροτρύνουν τον κοσμάκη να μην πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ, την ΔΕΗ, τα ασφαλιστικά ταμεία, και τα δάνεια που χρωστάνε, αλλά να υποβάλλουν μηνύσεις στα ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΑ που απονέμουν δικαιοσύνη κατά το δοκούν, αναλαμβάνοντας τα ομογάλακτα μασόνια να τα απαλλάσσουν από τους φόρους, και τους δασμούς, ενώ αυτοί που δεν είναι μέσα στην εβραϊκή μασονική μαφία να υπομένουν τα πάνδεινα από τον Εβραίο ΚΕΡΑΤΑ, που ο παιχνιδιάρης μπαμπάς του Θεός μας έδωσε γραμμή να του ΚΟΨΟΥΜΕ τα μεγάλα και βαριά γκάγκαλα του που μας τα μοστράρει, και να του τα δώσουμε να τα φάνε τα ΕΠΙΟΡΚΑ δημοσιο-υπαλληλάκια τους, που τα έχουν επάνω στα δικαστικά έδρανα! στα Σώματα Ασφαλείας! στον ιδιωτικό τομέα! στον σεβάσμιο εκκλησιαστικό τους κλήρο! καθώς και στο υπόλοιπο δημοσιο-υπαλληλικό μασοναριό τους!

Εάν κάνα μασόνι του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ, που διαβάζει την πρόσκλησή μας μέσω διαδικτύου ή κάνας θρασύδειλος ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ Εβραίος τύπου Alexi Koutelidi, αισθάνεται θιγμένος ότι διασύρουμε την ευυπόληπτη οικογένεια ΑΒΕΣΣΑΛΩΜ, τότε το μεϊντάνι των ιουδαϊκών δικαστηρίων είναι στην διάθεση του οποιουδήποτε ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ Εβραίου ΚΕΡΑΤΑ για να σας ανακοινώνουν τα ίδια τα πατσαβούρια σας, οι δικαστίνες που τις έχετε επάνω στα δικαστικά έδρανα την απόφαση του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ποιοι πηγαίνουν για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ και ποιοι ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΟΝΤΑΙ! ΠΑΣΣΑΛΩΝΟΝΤΑΙ! και ΦΟΥΝΤΑΡΟΝΤΑΙ!!! μέσα στις 77 πρωτεύουσες των φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ! Μην παραλείψετε εάν έχετε καθαρό ΚΩΛΟ να μας καλέσετε για να σας το επιβεβαιώσουμε κι αυτοπροσώπως, ενώπιον δικαστών και εισαγγελέων!!!

Σημείωσις: κατωτέρω παραθέτουμε όλους τους διαλόγους με τον προκλητικό ανεγκέφαλο Εβραίο Alexi Koutelidi.



    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ





ΟΙ 300 ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΚΕΡΑΤΑ




ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ



ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΑΦΙΑ

Ο Στέφανος Χατζής πρόσθεσε 4 νέες φωτογραφίες.
http://shaco-hamas.blogspot.gr/
Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΟΛΛΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ...
Δείτε περισσότερα


















 
  • Αρέσει στους Giorgos Manolakis, Δημητρης Δανιας και σε 3 ακόμη.
  • Alexis Koutelidis οφειλω να παραδεχτω οτι ο στεφανος και ο απαιχτος θεος με ξεσκεπασανε...ναι ειμαι εβραιος.θελω να παρακαλεσω το στεφανο και να ζητησω ταπεινα συγνωμη που τον προκαλεσα και τωρα οι απαιχτες αυλες δυναμεις με βρηκανε.ακομα αν ειναι και κανενας αλλος εβραιος να το πει τωρα γιατι ο στεφανος θα μας ανακαλυψει ολους και τοτε θα ειναι αργα.σε παρακαλω να μου χαραξεις τωρα το 555 γιατι απο τοτε που σε προκαλεσα μου εχει καει το σιντι,μου εχει εχει λιωσει το παγωτο στην καταψυξη και νομιζω οτι εξαφανιστηκαν μαγικα και κατι φυστικια που ειχα καβατζωσει για την μαυρη αγορα οταν θα ερχοταν ο υιος του μπαμπακα,ο αντιχρηστος στη γη.PLEASE stefan king i cant take it any more.αν διαβασεις αυτο το κειμενο τηλεφωνησε στον απαιχτο θεο οτι ΜΕΤΑΝΟΗΣΑ.please very much.
  • Alexis Koutelidis να εδω ειμαι με τα κοκκινα.
  • Στέφανος Χατζής Εσενα επιλεξαν οι εβραιοι του Κ.Ι.Σ. τις φεουδαρχικης σας βαλκανικης ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ να κανουμε διαλογο? καλα ρε ακομα δεν το καταλαβες οτι γινεσαι γελοιος ? ακομα και τα ΖΑΒΛΑΚΩΜΕΝΑ μασονια σας ? σε εχουν παρει χαμπαρι !!! και φτυνουν γι αυτα που γραφεις !!! ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ εβραιων ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ !!!
  • Alexis Koutelidis μολις εκανα μια διαπιστωση..δεν εχεις καθρεπτη.
  • Alexis Koutelidis ΟΥ 666 ΟΥ ΡΟΥΒΑΣ
  • Στέφανος Χατζής Ααααντε ρε ΟΥΣΤ !!! που εχεις μουτρα να εκπροσωπησεις το Ιουδαικο σου σοι !!! με μυαλο ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ ! απο το ΚΛΟΥΒΙΟ Σιωνιστικο σου κεφαλι !!!
  • Alexis Koutelidis προκαλω προκαλω μπας και με κανεις διασημο αλλα..μπα.ουτε στα τουρκικα δεν με μεταφραζεις,οχι σε 156 γλωσσες που ελεγες.εντωμεταξυ με τρωει το αριστερο..λες να ειναι οι αυλες δυναμεις που εχεις κονε..
  • Alexis Koutelidis ενταξει το εχω παρακανει..ενα αγαμητο παιδι εισαι..δεν σου την ξαναλεω..αλλα και συ μην τρελενεσαι αδερφακι..παιζουν και πορνες.
  • Στέφανος Χατζής ειδες τι ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ εχεις ? και μετα θα λες γιατι σου τρωει ο κωλος σου ? οταν οι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ σε εχουν προγραμματισει να πας απο ΚΩΛΟΣΚΟΠΙΣΗ με σιδερολοστο !!! μεσα σε ενα απο τα 77 ενυδρεια που σας περιμενουν για το γωστο ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ !!!
  • Alexis Koutelidis γουσταρω kinky boy
  • Alexis Koutelidis απο λουλαμαρα εγω αλλο πραγμα,οχι εσυ να μας το παιζεις τρελιτσα.εγω να δεις πως θα σε μουρλανω.
  • Στέφανος Χατζής Αντε να δουμε το τι γουσταρισμα θα κανεις οταν σε μαγκωσουν τα ιδια σας τα μασονια και σε βαλουν αυτα μεσα στο βαρελι της στοας σου για να σου ΛΟΥΣΤΡΑΡΟΥΝ τα οπισθια σου απο το πολυ αχτι που σε εχουν για τα χνερια που τα κανετε ! και τους το παιζετε παντοκρατορες !!! ουουουστ ρε χαμενε !!!
  • Alexis Koutelidis ετσι..βιτσια θελω..τρελανε μας καυλιαρη.
  • Στέφανος Χατζής Απο ΚΤΗΝΗ εβραιους σαν και εσενα τιποτε αλλο δεν εχετε να μας πειτε με το αφοδευτηριο κωλοστομα σας ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ του Ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ !!! ουουουστ ΑΠΟΒΛΗΤΑ της Αγιας σας ΣΙΩΝ α.ε. !!!
  • Alexis Koutelidis χαχαχα ενω το δικο σου ειναι διαμαντι χαχαχα γραψε κι αλλα,μπορω να σε ταπωνω ολη μερα,δεν κουραζομαι,αφεριμ.μπουνταλα,γκεγκε..
  • Alexis Koutelidis ακομα παντως ειναι νωρις,τρεχα μεταξουργιο.
  • Alexis Koutelidis 10 ευρουλακια ειναι ρε τσιγκουνη,και θα ξελαμπικαρει το μυαλο σου..
  • Alexis Koutelidis βασω σορρι ξεχασα οτι εσυ τα διαβαζεις.
  • Στέφανος Χατζής Πουσαι χαρουμενε ΑΛΗΤΑΡΑ εβραιε ? φροντισε να σε συμμαζεψει η εγκληματικη σας μοσσαντ που σας βαζει να κανετε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ το διαδικτυο !!! γιατι εαν ΔΕΝ σε συμμαζεψει ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ !!! εχουμε τον τροπο να σε συμμαζεψουμε !!! καθως η ανοχη της εβραικης σας τρελας εχει και τα ορια της !!! ο Αlkaidas !
  • Alexis Koutelidis αντε ντε,λογια λογια και τηγανιτα τιποτα.
  • Alexis Koutelidis φιλακια στον μπιλ λαντεν,στο τρελιαρικο μουσακι του.
  • Στέφανος Χατζής το σημα εφυγε !!! κανονισε τωρα την Ιουδαικη σου πορεια !!! γκουντουρντισμενε μου εβραιε ! ο Αlkaidas !
  • Alexis Koutelidis χαχα περιμενω να γινω διασημος.
  • Στέφανος Χατζής Σαν τον REGINA ROSA !!! με την εξαυλωση του Αλγερινου αεροπλανου με τους 118 επιβαινοντες !!! ρωτα τωρα τους παρακολουθουντες ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ σας για να σου το επιβεβαιωσουν !!!
  • Alexis Koutelidis ναι ναι,μονο να μου πεις ποτε για να μην πηδαω καμια μουσουλμανα εκεινη την ωρα.αντε βλακα ψυχακια μπουνταλα αλλαξε το ονομα σου σε αραβικο αμαν-μασγαμαν.και σε βαρεθικα σημερα,δεν ξαναπανταω.αυριο συνεχιζουμε το ρεζιλικι σου.
  • Στέφανος Χατζής Αααιιιντε ? Σφυρα ρε ΤΣΟΓΛΑΝΕ του εβραιου ΚΕΡΑΤΑ που μου θελεις να γινεις και διασημος ! τα ομογαλακτα αδερφια σου απο το Κ.Ι.Σ. της βαλκανικης ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ σας ! να ελθετε στο Ιουδαικο σας δικαστηριο για να σας ανακοινωσουν τα ΕΠΙΟΡΚΑ δημοσιο-υπαλληλακια σας την ΛΥΠΗΤΕΡΗ του μπαμπα σας του ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΗ & ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ !!! κατα που πατε για ΚΩΛΟΣΚΟΠΗΣΗ εσεις τα βωμολοχα εβραιοπουλα με τις ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλα ! καθως μαζι με σας & τα ζορικα μασονια σας !!! που μας το παιζετε ακομα παντοκρατορες μετατρεποντας σε τσιφλικατο τον πλανητη γη ! Και πουσαι ? μην μας φερετε χαρτι απο Ιουδαιο ΤΡΕΛΙΑΤΡΟ για να σας απαλλαξουν ? γιατι αυτο ΔΕΝ πιανει καν !!! ΚΑΘΙΚΙΑ του Ιουδαικου KERATISTAN !!! σας περιμενουμε μετα φανων και ΛΑΜΠΑΔΩΝ !!! Gege ? o Alkaidas !
    5 λεπτά · Τροποποιήθηκε · Μου αρέσει!


Στέφανος Χατζής Όπατις! τι βλέπω; Βρήκες ευκαιρία επειδή έλειπα σε ταξίδι, και μου μοστράρισες Ιουδαίε χιμπατζή Αlexi Koutelidi την κορμάρα σου την αραλίδικια για να δείξεις πόσο μεγάλα @ρχίδι@ έχει το Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικής Βαλκανικής σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ; στο προτεκτοράτο το GREKYLISTAN; Είδες η πολύ ανάγνωση του ΤΑΛΜΟΥΔ και της ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ τι ζημιά σας έχει κάνει; Σας έχει κάψει τον εγκέφαλο! Μάθε λοιπόν ΖΩΟΝ του ιουδαϊκού ΣΤΑΒΛΟΥ ότι είναι καιρός να πάτε όλοι οι Εβραίοι σε δικό σας Ιουδαίο ΤΡΕΛΙΑΤΡΟ για να σας πει τι ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ κουβαλάτε από τις ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλά που έχετε μέσα στα κλούβια σας κεφάλια! Καλά ρε, ακόμη θα κοιμάστε όρθιοι; Εδώ ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός έχει δώσει γραμμή στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να σας κόψουν τα ΓΚΑΓΚΑΛΑ ΣΑΣ που μας τα μοστράρετε, και να τα δώσει να τα φάνε τα @ρχίδι@ σας τα επίσης 300 ΖΩΑ που έχετε μέσα στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ σας, την ΔΗΘΕΝ Βουλή των Ελλήνων, καθώς και τα λοιπά ΕΠΙΟΡΚΑ ΖΩΑ που τα συντηρείτε στα σώματα ασφαλείας και του δικαστικού σας ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟΥ!!! Σφύρα τώρα την εγκληματική σας Μοσσάντ, μπας και μπορέσει να σας γλυτώσουν από το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!! που εκτελεί ΕΝΤΟΛΗ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!! Gege; Aferim!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου