Recent Posts

23 Δεκεμβρίου 2014

Το μήνυμα του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ που εδόθη στους όψιμους παντοκράτορες



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΕΝ ΣΟΦΙΑ ΘΕΟΥ! Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ του 1960 ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΕΙΡΗΝΗ! ΑΓΑΠΗ! ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!


Θεσσαλονίκη 24-12-2014
Το 1960 ένας δημοδιδάσκαλος ονόματι Ιωσήφ Νικολαΐδης, έγραψε μια θεατρική οπερέτα κατ’ εντολή του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!! επιλέγοντας και τα πρόσωπα που θα ενσάρκωναν τους ρόλους από την ΣΤ’ τάξη του Α’ Δημοτικού Σχολείου των Φερρών. Με θέμα που έχει να κάνει με το χρήμα και γενικά τον πλούτο. Που ο πραγματικός πλούτος δεν είναι τίποτε άλλο, από το να έχεις μια σωστή και καλή οικογένεια, στον εφήμερο αυτό κόσμο, που η υποκρισία, η παλιανθρωπιά, η μοχθηρία, η απληστία, και η αφροσύνη, κυριαρχούν μέσα στον πλανήτη γη, που φτιάχτηκε από έναν ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ για νοήμονα όντα! και όχι για προβατοτρόφο λαό, που να χαϊντά τα ζωάδια του στα σιωνιστικά λιβάδια, βόσκοντας αυτά παράδες, και μετατρέποντάς τα μέσω της ΕΛΕΕΙΝΗΣ μασονίας, σε ένα απέραντο και αχανές KERATISTAN.
Στους ρόλους ο εν λόγω δημοδιδάσκαλος και συγγραφέας της θεατρικής οπερέτας Ιωσήφ Νικολαΐδης, τους επέλεξε έναν προς έναν, που η φυσιογνωμία του κάθε ενσαρκωτή του ρόλου να εκφράζει και τον χαρακτήρα του. Όπως τον πατριάρχη της οικογένειας που υποδυόταν τον μπάρμπα Πέτρο, να έχει φυσιογνωμία ήρεμου και καλοκάγαθου ανθρώπου, που τα ονόματα των παιδιών του, θύμιζαν πλούτο! Διαμάντης! Ασημίνα! Χρυσάφης! Ρουμπίνα! Μαλάμω! Και του μαφιόζου γκάγκστερ με την παρέα του, που πήγε να σηκώσει όλο τον θησαυρό του μπάρμπα Πέτρου με ανάλογη φυσιογνωμία, που θυμίζει τους σημερινούς μασόνους του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ!
Στον ρόλο της κουτσομπόλας του χωριού, έβαλε την καλύτερη! Με ένα στόμα μπιλμπίλι που λένε, που άρχιζε για να δημιουργεί και την κατάλληλη ατμόσφαιρα, με το χαρακτηριστικό Μαρήήή! Μαρή – Μαρή - Μαρήήή! που είστι μωρ μαρήήή! Κι γω η καψερή ούούλα τα σπουδαία νέα τα μαθαίνου τιλιφταία, ποιος παντρέφκι, κι ποιους χωρσι! Ποιος καλύβ να φκιας δεν μπόρσι… η κοινώς ντανταλούδα του χωριού, που συναγωνιζόταν τον δάσκαλο του χωριού, που ήταν και ο εκφραστής του ασυμβίβαστου και του επαναστάτη, που ο Ιωσήφ Νικολαΐδης, βρήκε τον εκφραστή του, καθώς στο τέλος της θεατρικής παράστασης τον έβαζε να λέει «Ωώώ, να μπορούσα να εμφυσήσω! να γίνω γίγαντας! και ν’ ακουστεί η φωνή μου στα πέρατα της γης! πως η αγάπη! η αλήθεια! η δικαιοσύνη! και η ειρήνη! θα λάμψουν στις καρδιές των ανθρώπων, για μια κοινωνία δικαίου με ανθρώπινο πρόσωπο! Λόγια ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ!!! Που ανατρέπει αυτός ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ, αυτά που έγραψαν οι προβατοτρόφοι ΣΟΦΟΙ της ΣΙΩΝ α.ε. στην Παλαιά τους Διαθήκη με τους προφήτες τους και το σοφό Ταλμούδ τους.
Θυμίζοντας πως μέσω διαδικτύου ο απροστάτευτος πλέον πολίτης, μπορεί να κάνει την ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του ατελώς στην αρμόδια δικαστική αρχή! Και σε εύλογο χρόνο να λαμβάνει την απάντηση για την ποινή που επιβάλλουν οι νέοι νόμοι της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ αν είναι να πάει ο εν λόγω ΕΠΙΟΡΚΟΣ υπάλληλος, που δεν έκανε σωστά την δουλειά του, για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ! ή να του επιβληθεί ποινή να προσφέρει κοινωνικές υπηρεσίες σε ευαγή και νοσοκομειακά ιδρύματα! Καθώς οι φυλακές ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ!!! Χαραμοφάηδες να τους στέλνουν από τις φυλακές με ελικόπτερο στα σαλέ της Ελβετίας, τύπου Παλαιοκώστα και λοιπών συνεργατών, να λαμβάνουν άδεις μετ’ αποδοχών τύπου Ξηρού, Μαζιώτη, νεροκουβαλητών της εβραϊκής μασονικής μαφίας ΤΕΛΟΣ!!! και τον Θεό ΔΟΞΑ!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

 
Σημειώνουμε λόγω εορτών σας παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα από την θεατρική παράσταση της οπερέτας του πολυτάλαντου συγγραφέα, μουσουργού, σκηνοθέτη και δημοδιδάσκαλου Ιωσήφ Νικολαΐδη.

Καθώς ο μπάρμπα Πέτρος κάλεσε τον δάσκαλο του χωριού να του γράψει ένα γράμμα σε έναν φίλο του, που βρισκόταν στο πέρα χωριό, για να συναντηθούνε και να τα πούνε σε κάποια κοντινή ζωοαγορά. Μπαίνοντας στην συγγραφή του γράμματος και η κουτσομπόλα του χωριού με το στόμα που δεν σταμάταγε και πήγαινε ροδάνι.

Δάσκαλος:   
Την συγγραφήν δεξάμενος 
χαράν ακαριαίως  
ένθα καρδία τη εμή 
εστώτι στιγμιαίως!

Κουτσομπόλα:    
Πήρα του γράμμας τσιλιμπίμ! 
κι η καρδιάμ φουρλάτσι 
ινσιχουζλούδκα να μπουμπνάει
κι θάρσα πως σταμάτσι!

Δάσκαλος:   
Τι τρωσκι μου τους πνεύμονες
συ κάθοδος το ρεύματι,                                 
κι εκ συγκινήσεως σφοδράς 
εμό κατέχοντι αίματι!

Κουτσομπόλα:  
Άντα σι γλέπου ρα ζιβζέκ 
σια κεί σια κατ στου ρέμα                                      
του τζιέριμ παρλαντίζιτι, 
κι χουρχουλάει του γιαίμα!

Δάσκαλος:   
Εν τόπω ζώων πωλήσεως 
ομού ας ευρεθώμεν,                                      
ένθα την χλόην δρέποντες, 
σφόδραν θα ευφρανθώμεν!

Κουτσομπόλα:  
Σια κει σια κατ στου χαϊβάν παζαρί 
να φκιάσουμι κι καμιά βόλτα                               
κι να βουσκήσουμι μαζί 
θα δυο γκατζιόλια χόρτα!


                                                                  Του δημοδιδάσκαλου Ιωσήφ Νικολαΐδη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου