Recent Posts

12 Δεκεμβρίου 2014

Θαυμάστε την ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ του εβραϊκού μεγαλείου



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦ. Θ’ παραγρ. ιγ’- ιε’ της ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ
ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣΑΝ ΤΟΝ ΟΙΝΟΝ & ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΑΣΣΟΜΕΝ ΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΚΩΛΗΚΕΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ



Θεσσαλονίκη 13-12-2014

Τα συμπτώματα της ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ και της ΛΟΥΛΑΜΑΡΑΣ των θρασύδειλων και αληταράδων Εβραίων σε όλο τους το μεγαλείο! Θαυμάστε κόσμε, ΜΠΟΥΝΤΑΛΟΣΥΝΗ σοφών της ΣΙΩΝ α.ε., που πίστεψαν πως ο Θεός του σύμπαντος είναι βλάκας! αχμάκης! (αγαθός) και πως κοιμάται όρθιος! Μην ασχολούμενος με τα εγκόσμια, παρά άφησε τους προβατοτρόφους και γιδοβοσκούς να κτηνώνουν τις κοινωνίες, αποπατώντας μασόνια σ’ όλα τα μήκη και πλάτη της γης, προκειμένου να στεφθούν παντοκράτορες με την ΤΥΦΛΑ τους την ιουδαϊκιά. Που από την πολύ ανάγνωση του ΤΑΛΜΟΥΔ και της ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ, έχουν κάψει τα κύτταρα του εγκεφάλου τους, κι απόκτησαν ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλά μέσα στο ΚΛΟΥΒΙΟ τους κεφάλι!
Και για του λόγου το αληθές σας μοστράρουμε δυο επιστολές ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ, που έστειλαν σε ένα μέλος του κινήματός μας, την μία στις 25-9-2005, που γράφουν ότι «ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣΑΝ ΤΟΝ ΟΙΝΟΝ» και την δεύτερη 29-11-2005 με καθυστέρηση ενός μηνός από την ημερομηνία που έλαβαν την απόφαση τα ομογάλακτα εβραιόπουλα στην Αχαρνών 19 των Αθηνών, αφού συγκεντρώθηκαν από όόόλο το Βαλκανικό φεουδάτο τους, για να βγάλουν απόφαση ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ και να την στείλουν και ταχυδρομικώς συστημένη στον υποψήφιο μεταστάντα, που όπως του γράφουν, αφού πρώτα τον στόλισαν με 11 υβριστικά προσωνύμια, στενοχωρήθηκαν πολύ που τον προγραμμάτισαν να βλέπει τα ραδίκια ανάποδα μέσα από τον τάφο του GREKYLISTAN τους.
Κι αυτό; γιατί τους είχε προειδοποιήσει κι ο δικός μας, ότι οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ στις 26-12-2005 τους μεθοδεύουν παρόμοιο συγύρισμα με του Ινδικού ωκεανού, που τους συνέβη πριν έναν χρόνο στις 26-12-2004, που τελικά ΔΕΝ ήταν εκείνο τσουνάμι αλλά ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤΙ, ξεκληρίζοντας 300.000 μπουρδελόβιους μασόνους. Καθώς και τις επιχειρήσεις των Εβραίων, κάνοντας τες μπάζα! Γι’ αυτό κι αυτοί δεν έχασαν την ευκαιρία και τα ξημερώματα της 27ης Δεκεμβρίου του 2005 έστειλαν τους ταγματασφαλίτες τους να του ξηλώσουν την εξώπορτα και να του συμμαζέψουν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές – εκτυπωτές και σκάνερ από το γραφείο του, για το που ΔΕΝ έπαθαν χνέρι οι Εβραίοι, όπως του Ινδικού ωκεανού.
Αλλά ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ τους Αρχάγγελος Μιχαήλ, παρότρυνε τον παθόντα να συντάξει ΜΗΝΥΣΗ κατά Ιουδαϊκού Ισραήλ, που την ίδια μέρα που θα την συντάξει, την ίδια μέρα θα ΣΒΕΡΚΩΣΕΙ τον αρχιμακελάρη των Παλαιστινίων, τον Αριέλ Σαρόν. Πράγματι, η μήνυση συντάχθηκε και κατατέθηκε  στις 5-1-2006, εξ ου και η ημερομηνία του ΣΒΕΡΚΩΜΑΤΟΣ του Σαρόν, που τους έκλεινε το μάτι και τους κούναγε το ποδάρι. Αλλά ο ΖΒΕΡΚΑΟΥΗ έλεγε θα τον έχω σβερκωμένο μέχρι να πούνε ήμαρτον οι Εβραίοι, καθώς και τα ΕΠΙΟΡΚΑ δημοσιο-υπαλληλάκια των ιουδαϊκών δικαστηρίων Θεσσαλονίκης! Αλλά αυτοί αντί να φέρουν την μήνυση στα δικαστικά έδρανα, τον παραμύθιασαν με το άρθρο 47 της παραγράφου 1 και με βάση τον ιουδαϊκό κώδικα που τους δίνει το δικαίωμα να μην κατανοούν το τι τους  ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ, έβαλαν την μήνυση στο συρτάρι τα δημοσιο-υπαλληλάκια των δικαστηρίων του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ, καθώς λαμβάνουν πάντα οδηγίες από το Κ.Ι.Σ. της Βαλκανικής φεουδαρχικής τους ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ!
Καλώντας τον και ο ανεγκέφαλος τους ταξίαρχος στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης Στέργιος Αποστολίδης στις 5-1-2006, την ημέρα που κατέθετε την μήνυση,  να τον προειδοποιήσει ότι ΔΕΝ θα είναι ακόμη για πολύ ζωντανός ο δικός μας και μέλος του κινήματός μας, κάνοντάς του ειρωνικό χαιρετισμό και ο δικός μας αυτόν τον Στέργιο Αποστολίδη, καθώς βρήκε την πόρτα του ανοικτή για να του πει με στόμφο «Στέργιο, ζωντανός είμαι ακόμα!!!»
Και θα είναι ακόμα ζωντανός, μέχρι να ολοκληρώσει την αποστολή του! να ξεπορτιάσει την εβραϊκή ΜΑΦΙΑ και από τις 77 φεουδαρχικές μπανανίες του ιουδαϊκού KERATISTAN  και μετά να επιστρέψει στην επουράνια βάση! που στην Αραβική διάλεκτο αποκαλείται ΑΛΚΑΪΝΤΑ!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου