Recent Posts

15 Δεκεμβρίου 2014

Προκήρυξη εκλογών στο GREKYLISTAN



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
ΑΚΥΡΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ GREKYLISTAN ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ Η ΛΥΠΗΤΕΡΗ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ 2.760.000.000.000.000 ΕΥΡΩ
 Θεσσαλονίκη 15-12-2014
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                       minister@minfin.gr 
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ             protodikeio-thes@otenet.gr
ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ             pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                  cybercrimeunit@hellenicpolice.gr

Φροντίστε να πληροφορήσετε τα αφεντικά σας από το Κ.Ι.Σ. της Βαλκανικής φεουδαρχικής τους ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ, ότι για να σας βάλουν να εκλέξετε ΔΗΘΕΝ Πρόεδρο δημοκρατίας στο προτεκτοράτο τους το GREKYLISTAN, πρέπει πρώτα να περάσουν από το άλλοτε ιουδαϊκό τους δικαστήριο! για να τους ανακοινώσουν από τα δικαστικά έδρανα οι ομογάλακτες ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ αδερφές σας, μαζί με  τον ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ  εισαγγελέα σας, την ΛΥΠΗΤΕΡΗ με ένα χρέος ΜΑΜΟΥΘ των 2.760.000.000.000.000 ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, ΕΠΤΑΚΟΣΙΩΝ ΕΞΗΝΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, όχι σε χαρτονομίσματα του ΚΩΛΟΥ! αλλά σε ράβδους ΧΡΥΣΟΥ!!! για το φέσι που έχουν βάλει με την βοήθεια την δική σας, αλλά και των υπολοίπων ΔΗΘΕΝ Κοινοβουλίων του πλανήτη γη! στα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ! καταδυναστεύοντας ολάκερη την ανθρωπότητα για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής σας ΜΑΦΙΑΣ!
Με ΕΝΤΟΛΗ του μπαμπά τους του Θεού οδεύετε οι the BEST κι εκλεκτοί μασόνοι στην Αστανά του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ, που είναι και η παγκόσμια πρωτεύουσα του ΣΑΤΑΝΑ, της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, με την ληγμένη γραμμογράφηση 666, καθώς είναι και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Θεού σας ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ!!! και αφού πρώτα κάνετε την επιβεβλημένη κρουαζιέρα στον Αμαζόνιο ποταμό για το σχετικό ξεκοκάλισμα που σας περιμένει από τα ψαράκια ΠΙΡΑΝΧΑΣ! Για δε τα κέρινα ομοιώματά σας έχουμε φροντίσει να μεταφερθούν από το μουσείο της μαντάμ ΤΙΣΟ στο νέο και γιγάντιο μουσείο της Αστανά!
Για τις λοιπές ΜΑΝΤΑΜΙΤΣΕΣ που τυγχάνουν προϊστάμενοι υπηρεσιών έχουν αυτοί το δικαίωμα λόγω πρότερης έντιμης ΚΟΝΤΟΜΥΑΛΟΣΥΝΗΣ να δηλώσουν μεταμέλεια και να ζητήσουν απαλλαγή, προτείνοντας στη θέση τους Εβραίο ή Εβραία να τους αντικαταστήσει για την γνωστή ψαροτροφή! που επιβάλλεται ο σκελετός του κάθε ΕΠΙΟΡΚΟΥ να μοστράρει μέσα στο χωλ του γραφείου σε βιτρίνα, φυσικά με τον κατάλληλο φωτισμό! Κι αυτό; για να ξεχαϊβανεύουν οι αντικαταστάτες τους και να θυμούνται το πάθημά τους!
Για τους λοιπούς υπηρέτες του σιωνιστικού και σαθρού συστήματος, που επιθυμούν να ονομαστούν ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ και δεν διαθέτουν εξέχουσα θέση, έχουμε φροντίσει να σταλούν κι αυτοί για ψαροτροφή στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ καθώς είναι και η SAVURA του ιουδαϊκού συστήματος.
Όσον αφορά για τα περιούσια κι εκλεκτά τέκνα του Θεού, που σας το παίζουν παντοκράτορες στο αχανές KERATISTAN τους, με τα 77 Κ.Ι.Σ. των φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ η συνταγή είναι γνωστή κι επιβεβλημένη! Τους περιμένουν 77 υποθαλάσσια ενυδρεία, στις πρωτεύουσες των τριγωνικών τους ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ φεουδάτων! ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΟΝΤΑΙ! ΠΑΣΣΑΛΩΝΟΝΤΑΙ! και ΦΟΥΝΤΑΡΟΝΤΑΙ!!! προς ΔΟΞΑ του παιχνιδιάρη μπαμπά τους, και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!
Διευκρινίζουμε! Όποιο μασόνι του ΚΕΡΑΤΑ ή Εβραίος δυνάστης, από την οποιαδήποτε φεουδαρχική Μπανανία έχει καθαρό ΚΩΛΟ! και νομίζει ότι μπορεί να απαλλαγεί! μας καλεί εμάς του νομικού τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ενώπιον του άλλοτε ιουδαϊκού τους δικαστηρίου για να του ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ  πως η απόφαση της Π.Ε.Ν.Ε. που εκπροσωπεί την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ από τις 22-12-2012 καθώς και του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ είναι οριστική και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου