Recent Posts

5 Δεκεμβρίου 2014

Ο Άγιος ΕΦΡΑΙΜ της Μονής ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
ΟΙ ΜΠΙΖΝΑΔΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΙΩΝ α.ε. ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΟΝΟΕΙΔΗ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ!!!
 Θεσσαλονίκη 5-12-2014
Ποιος είπε πως οι Άγιοι Πατέρες της ΣΙΩΝ α.ε. δεν δουλεύουν επ’ αγαθώ και υπέρ του ιουδαϊκού KERATISTAN τους! και για του λόγου το αληθές, δουλεύουν και για τον χωράρχη τους, τον πρόεδρο του Κ.Ι.Σ. τον Νταβίντ Σαλτιέλ, που τους επισκέπτεται τακτικά, και τυγχάνει να είναι και επίσημος πρόεδρος του ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΥ Βαλκανικού φεουδάτου, με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη της σιωνιστικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ, σε ένα από τα προτεκτοράτα και ΔΗΘΕΝ κράτη τους, όπως το σημερινό GREKYLISTAN!!! που όόόλες οι δημοσιο-υπαλληλικές μαριονέτες τους δουλεύουν  όπως το καλοκουρδισμένο ρολόι του σιωνιστικού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ!!!
Έτσι οι ρασοφόροι business men σαν τον Άγιο Εφραίμ, που τον κουβάλησαν από την Κύπρο να διευθύνει τις επιχειρήσεις της Μονής Βατοπεδίου! να πουλά και να αγοράζει για λογαριασμό της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. φιλέτα εκτάσεις! ακίνητα! και να διαπραγματεύεται για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ τον πλούτο του GREKYLISTAN αφού έχουν το δικαίωμα τα περιούσια ΔΗΘΕΝ τέκνα του Θεού  να τους χορηγούν ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ!!!  που τα κατασκευάζουν εν μία νυκτί, και να τα παρουσιάζουν εν συνεχεία στους αφελείς Έλληνες νομικούς που φοράνε μασονικές ποδιές, ότι είναι κληρονομιά απ’ τον μπαμπά τους τον Θεό! που μέσω σουλτάνου! μέσω αυτοκράτορος του Βυζαντίου! και μέσω της ΤΥΦΛΑΣ τους της ιουδαϊκιάς! ανήκουν στην τάχαμ μονή!
Εσείς τώρα οι γνωστικοί μασόνοι, που διαβάζετε αυτά που γράφουμε, τι λέτε; Τα μασά κάτι τέτοια ο παιχνιδιάρης μπαμπάς τους Θεός; Άλλο τόσο ΔΕΝ τα μασάμε εμείς του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, όπως και οι νοήμονες πολίτες. Και περιμένουμε να τον βγάλουν ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟ τον υποτακτικό τους άγιο Εφραίμ! Με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους, που τα έχουν επάνω στα δικαστικά έδρανα του άλλοτε ιουδαϊκού τους δικαστηρίου! Κι έτσι παμψηφεί είναι προγραμματισμένο να τον απαλλάξουν οι ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ δικαστίνες τους! μαζί με τον ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ εισαγγελέα τους! καθώς δεν ζημίωσε κανέναν με τις αγοραπωλησίες του ιουδαϊκού ΤΣΙΦΛΙΚΙΟΥ της Μονής Βατοπεδίου!
Αγνοώντας οι όψιμοι παντοκράτορες Εβραίοι ότι έχουν κληθεί να καταβάλλουν λογαριασμό μαμούθ! Για τις αυθαιρεσίες τους αυτές, που διοικούνται από 77 ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ Κ.Ι.Σ. ανά τον πλανήτη γη! και για το ποσόν των (2.760.000.000.000.000 ) ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, ΕΠΤΑΚΟΣΙΩΝ ΕΞΗΝΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ευρώ σε ράβδους ΧΡΥΣΟΥ!!! με εντολή της Π.Ε.Ν.Ε. και φυσικά του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!! που τον πλανήτη αυτόν τον έφτιαξε για ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ!!! κι όχι για προβατοτρόφους Εβραίους! και ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ, τα κοινώς ζωντόβολα μασόνια του ιουδαϊκού KERATISTAN!!!
    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου