Recent Posts

4 Δεκεμβρίου 2014

Ήταν όνειρο τρελό ο ναός του ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ!



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΓΙΟΚ!!! ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!! ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΜΑΚΕΤΑ
ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ
 Θεσσαλονίκη 4-12-2014
Τα γκουντουρντισμένα εβραιόπουλα εξακολουθούν να έχουν στόχο την ανοικοδόμηση του ναού του Σολομώντος, καθώς από το 70 μ.Χ. τους έχει κατεδαφίσει τον ναό τους οριστικά και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ μέσω του Ρωμαίου αυτοκράτορος ΤΙΤΟ!!! Κι εν τούτοις τα ζωντόβολα του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ, δεν εννοούν να καταλάβουν γιατί ο μπαμπάς τους ο Θεός ΔΕΝ τους επιτρέπει να στήσουν τον θρυλικό ναό τους στην Ιερουσαλήμ της ΑΔΟΥΛΩΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ. Κι έχουν σκυλιάσει πεισματικά, προκειμένου να κατεδαφίσουν το τέμενος του ΑΛ ΑΚΣΑ για να τον ξαναστήσουν, και να χρισθούν εν συνεχεία κι επισήμως παντοκράτορες στο αχανές KERATISTAN τους!
Το πρώτο το συγύρισμα  με την κατεδάφιση του ναού τους το 586 π.Χ. το φάγανε από τον Ναβουχοδονόσωρα, εξορίζοντάς τους στην Μεσοποταμία, το σημερινό και πολύπαθο ΙΡΑΚ. Υποσχέθηκαν στον μπαμπά τους τον Θεό στα πενήντα χρόνια εξορίας που ήταν, πως θα γίνουν καλοί άνθρωποι και δεν θα κάνουν βρωμοδουλειές κατά των συνανθρώπων τους. Τους το επέτρεψε ο Θεός, σαν αγαθιάρης που είναι, και τους άφησε να τον ξαναστήσουν. Μα η διαολιά που είχαν μέσα τους, δεν τους άφηνε σε ησυχία. Συνεχώς αποπατούσαν πάλι μασόνια, με στόχο να χρισθούν οι επίγονοί τους κάποτε παντοκράτορες αφού πρώτα καταφέρουν να κτηνώσουν όόόλες τις κοινωνίες και τους λαούς της γης!
 Μα ο παιχνιδιάρης μπαμπάς τους Θεός τους έστειλε υπό μορφή Θεανθρώπου τον Γιο του τον Χριστό! Με την πρώτη ευκαιρία που βρήκαν τον σταυρώσανε έμμεσα! Παραμυθιάζοντας και τον μπαμπά τους τον Θεό πως την βρωμοδουλειά την κάνανε οι Ρωμαίοι και απέφευγαν να του πουν αυτό που διέδιδαν με την τότε εγκληματική τους Μοσσάντ, πως η Παναγία ήταν γκόμενα του Ρωμαίου στρατιώτη Πανδήρα! Οπότε και ο γιος της ήταν μπάσταρδος! Μυαλό ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ από ΚΛΟΥΒΙΟ εβραϊκό κεφάλι! Εέέ και ο μπαμπάς τους ο Θεός, καθώς πίστευαν ότι είναι αχμάκης (αγαθός), το σφύριξε στον Ρωμαίο αυτοκράτορα να πάει να τους τον κατεδαφίσει τον ναό, μαζί και με ένα σχετικό συγύρισμα για να ξεχαϊβανέψουν!
Τα χρόνια πέρναγαν και το 361 μ. Χ. επί αυτοκράτορος Ιουλιανού του Παραβάτη, βρήκαν την ευκαιρία να επιχειρήσουν να τον ξαναστήσουν! Μα ο παιχνιδιάρης μπαμπάς τους, τους άναβε φωτιές μέσα στα θεμέλια του ναού και τους έβγαζε περίεργες αναθυμιάσεις, με αποτέλεσμα να πεθαίνουν όλοι όσοι ασχολούνταν με την ανέγερση του ναού! Τα τότε γκουντουρντισμένα εβραιόπουλα, σαν ΤΣΑΚΜΑΚΙΑ που ήταν, το κατάλαβαν πως ο μπαμπάς τους ο Θεός δεν θέλει να τον στήσουν, κι εγκατέλειψαν την ιδέα!
Οι βρωμοδουλειές των Εβραίων συνεχιζόντουσαν στο διάβα των αιώνων, ώσπου το 628 μ.Χ. τους στέλνει τον αυτοκράτορα του Βυζαντίου τον Ηράκλειο να τους εκτοπίσει από την Παλαιστίνη με ένα παραδειγματικό σφάξιμο, για τις ραδιουργίες που έφτιαχναν. Αλλά αυτοί σαν ζώα που είναι οι Εβραίοι, δεν τον ξεχνάνε τον Ηράκλειο και ακόμη και οι σημερινοί Εβραίοι στις προσευχές τους φροντίζουν να υπενθυμίζουν στον Θεό, πως τα κόκαλα του Ηράκλειου να φροντίζει πάντα να ΤΡΙΖΟΥΝ!
Κι αγνοούν το συγύρισμα που τους έκανε ο Τζένγκις Χαν το 1223-1227 που  τους ξεκλήρισε 3.500.000 Εβραίους από την βρωμερή τους φάρα καθώς και την συγγενική τους την φυλή τους Χάζαρους με 20.000.000 ξεκληρισμένους. Τα γιαταγιάνια και οι κόσες των Μογγόλων δουλέψανε άριστα και μάλιστα με παραδειγμαιτκό τρόπο για τον άφρονα αυτόν λαό! Που τα ανήμπορα παιδάκια τους τότε τα δέσανε χειροπόδαρα, τα ξάπλωσαν κάτω και πήγαν από ποδοβολητά αλόγων τηρώντας και ο Μογγόλος Τζένγκις Χαν την υπόσχεσή του προς τον Θεό πως τα μικρά εβραιόπουλα δεν θα πάνε από σπαθιά Μογγόλων! Γι’ αυτό και Θεός φρόντισε να κοσμεί στην πρωτεύουσα της Μογγολίας την Ουλάν Μπατόρ το γιγάντιο μαυσωλείο του τότε κοσμοκράτορα Τζένγκις Χαν με το γιγάντιο άγαλμά του!
Στον Μεσαίωνα τους επιφύλαξε ένα παρόμοιο συγύρισμα ο παιχνιδιάρης Θεός από τους εξοργισμένους ευρωπαϊκούς λαούς με την πανούκλα της εποχής που θέριζε τους ευρωπαϊκούς λαούς, διαδίδοντας πως οι Εβραίοι μόλυναν τα πηγάδια που όπου τους εντόπιζαν τους Εβραίους, τους ξεκλήριζαν.
Και φτάσαμε εν έτει 1939 να βάζουν τον 3ο ιουδαϊκό τους ΡΑΪΧ και τα λοιπά συμμαχικά μασόνια τους να τους κάνουν κι αυτούς κράτος στην Παλαιστίνη, μην γνωρίζοντας οι έρμοι ότι ο μπαμπάς τους ο Θεός τους έβαλε να είναι περιστοιχισμένοι από το ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ISLAM! που το τέλος τους είναι πολύ διδακτικό και άριστα παραδειγματικό αφού τους έβαλε να χτίζουν επί χρόνια στην Αστανά του Καζακστάν την παγκόσμια πρωτεύουσά τους που είναι του ΣΑΤΑΝΑ, μεταφέροντας τα the BEST GOIM μασόνια τους καθώς και τον προκάτ ναό του Σολομώντα τους, που δεν προλαβαίνουν να τον στήσουν, αλλά η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που διαδέχεται την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ, έχει επιφορτιστεί στον χώρο της πυραμίδος που έχουν στήσει οι Εβραίοι, να μοστράρει και η μακέτα του ναού του Σολομώντα τους! για να παραδειγματίζονται και οι επερχόμενες γενεές από το πάθημα αυτού του ΑΦΡΟΝΑ, του ΑΠΛΗΣΤΟΥ, του ΒΑΡΒΑΡΟΥ, του ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥ, και ΑΙΜΟΣΤΑΓΟΥΣ λαού! γινόμενοι το παράδειγμα προς αποφυγήν, καθώς αυτός ο Θεός τον πλανήτη αυτόν τον έφτιαξε όχι για κτήνη μασόνους αλλά για νοήμονα όντα!  εδραιώνοντας την κοινωνία δικαίου με ανθρώπινο πρόσωπο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου