Recent Posts

17 Δεκεμβρίου 2014

Εκλογή προέδρου στο προτεκτοράτο της ΣΙΩΝ α.ε.



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΤΑ 300 ΤΣΙΟΥΑΟΥΑ (ΜΙΝΙΚΟΣΚΥΛΑ) ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΝΤΛ ΣΚΥΛΑΚΟ
ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ GREKYLISTAN ΤΗΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ

Θεσσαλονίκη 17-12-2014
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ                                 infopar@parliament.gr 
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                 protodikeio-thes@otenet.gr
ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                 pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                      cybercrimeunit@hellenicpolice.gr

Χαρούμενα μας Εβραιόπουλα του Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικής Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ, σήμερα τα βάλατε τα 300 μινικόσκυλα σας (τσιουάουα) να εκλέξουν τον ΠΟΥΝΤΛ σκυλάκο σας για ΔΗΘΕΝ Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN.
Αναλογιστήκατε άραγε ότι βρίσκεστε στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ; που ο μπαμπάς σας ο Θεός τον έφτιαξε αυτόν τον πλανήτη για νοήμονα όντα! κι όχι για ζώα μασόνια που έχουν ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλά μέσα στα ΚΛΟΥΒΙΑ τους κεφάλια! Και σας ρωτάμε ευθέως, ρε αστροπελέκια του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ! κάνει ΦΡΑΠΕ το κλούβιο σας κεφάλι; που μου θέλετε να μας το παίζετε παντοκράτορες και ΔΗΘΕΝ περιούσιος λαός του μπαμπά σας του Θεού! Ο μπαμπάς σας ο Θεός τι λέει για όλα αυτά; Τον ρωτήσατε; Γιατί εμάς μας είπε να μας παραδώσετε όόόλες τις επιχειρήσεις σας, καθώς και την γιγάντια ΣΙΩΝ α.ε. μαζί με το ζωικό σας βασίλειο! Τα κοινώς GOIM δημοσιο-υπαλληλάκια σας, για να τα αξιολογήσουμε ποια από αυτά έχουν μυαλό νοήμονος ανθρώπου και είναι συνεργάσιμα να τα αφήσουμε να απολαμβάνουν επίγειο παράδεισο. Τα υπόλοιπα που δεν θέλουν να προσαρμοστούνε  με την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και να μη θέλουν να ζήσουν την πραγματικότητα, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ να τα στείλουμε για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ! ταΐζοντας και τα ψάρια του ωκεανού για να μην μένουν κι αυτά νηστικά! Και όπως λέει και ο μπαμπάς σας ο Θεός «SAVURA μασόνια ΤΕΛΟΣ!!!»
Στις 15-12-2014 μας τόνισε ο μπαμπάς σας ο Θεός πως χρωστάτε έναν λογαριασμό ΜΑΜΟΥΘ στις νοήμονες κοινωνίες! και μάλιστα 2.760.000.000.000.000 ευρώ που έχει λογική υπόσταση! Και μας ανέλυσε το ποσόν που οφείλετε και από τις 77 φεουδαρχικές σας ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ ο παιχνιδιάρης πάντα μπαμπάς σας Θεός, που συνεχίζετε εσείς οι πανέξυπνοι Εβραίοι να τον αποκαλείτε ΑΓΑΘΟ (αχμάκη) και να τα λέτε πως κοιμάται όρθιος και δεν σας παίρνει χαμπάρι ο Θεός για τις βρωμοδουλειές που τα βάζετε να κάνουν τα ζαβλακωμένα και ζωντόβολα μασόνια σας. Καθώς τα αναγκάζετε να κλέβουν τον απροστάτευτο κοσμάκη! να βουλιάζουν οικονομίες λαών! και τον ΤΣΙΠΡΑΚΟ σας, να θέλετε να τον στείλετε να διαπραγματευτεί το χρέος. Το κοινώς μαύρο ΦΕΣΙ που φορέσατε εσείς στον απροστάτευτο Ελληνικό λαό, με τα μασονοειδή σας ΑΠΟΒΛΗΤΑ. Και ως είθισται να στέλνετε το αρχηγόπουλό σας στο ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ σας για διαπραγματεύσεις με τους δήθεν εταίρους και τους ΔΗΘΕΝ δανειστές! για το κατά ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΧΡΕΟΣ!!! που δημιουργήσατε σε συνεργασία με τα ομογάλακτα μασόνια σας.
Λοιπόν καιρός είναι να αφήσετε κατά μέρος τα ΜΟΥΧΛΙΑΡΙΚΑ σας, καθώς σας έχουν πάρει χαμπάρι οι πάντες. Τόσο ο μπαμπάς σας ο Θεός, όπως και ο απλός κοσμάκης κι ακόμα και οι πέτρες και τα πελεκούδια! Ποιον λοιπόν πάτε να δουλέψετε; Δεν το καταλαβαίνετε ότι γινόσαστε ΓΕΛΟΙΟΙ; Τους ΠΑΡΑΔΕΣ λοιπόν για να μην ξεχνιόμαστε! Που με βάση τα μασονοειδή σας ΑΠΟΒΛΗΤΑ, που έχετε αποπατήσει στον πλανήτη γη και μας τον έχετε βρωμίσει! είναι 4.600.000.000 Χ 600.000 ευρώ προς έκαστο μασόνι του ΚΕΡΑΤΑ, πρέπει να καταβάλλετε στην Π.Ε.Ν.Ε.  το ποσόν των 2.760.000.000.000.000 ευρώ, υπολογισμένο σε ράβδους χρυσού κι όχι σε χαρτονομίσματα του ΚΩΛΟΥ. Κι αυτό; με βάση τα λεγόμενα του μπαμπά σας, του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




ΤΑ 300 ΤΣΙΟΥΑΟΥΑ ΤΗΣ GREKYLIKIS ΒΟΥΛΗΣ



ΠΟΥΝΤΛ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ



ΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚ ΟΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου