Recent Posts

19 Δεκεμβρίου 2014

Επιχείρηση ΣΚΟΥΠΑ της ΣΙΩΝ α.ε. από τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ!!!




Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
Η ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΟΕΙΔΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
 Θεσσαλονίκη 20-12-2014
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                                                          gr_imth@yahoo.gr 
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                                             protodikeio-thes@otenet.gr
ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                                             pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                                                  cybercrimeunit@hellenicpolice.gr

Σίγουρα θα αναρωτιέστε όόόλοι σας, πως για να ξεβρωμίσει ο πλανήτης των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ από το εβραϊκό σιωνιστικό ΑΛΗΤΑΡΙΟ και τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!! να βάλει το χέρι του, και ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!! και ως είθισται να λέγεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, σας θυμίζουμε το γνωστό «ΧΩΡΙΣ ΕΜΟΥ! ΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕ ΠΟΙΕΙΝ ΟΥΔΕΝ!!!» Κι αφού ο Θεός τους άφησε να καταδυναστεύσουν την ανθρωπότητα επί αιώνες, και να κτηνώνουν τις κοινωνίες, τους άφησε ακόμα και να κατασκευάσουν τα GOIM της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ και την παγκόσμια πρωτεύουσά τους! του ΣΑΤΑΝΑ, στην Αστανά του Καζακστάν, για να θυμίζει στις επερχόμενες γενεές την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ του ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ, που είναι και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ με το ληγμένο 666 τους!
Αποφάσισε αυτός ο Θεός να αρχίσει τώρα την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ! και να φροντίσει αυτός ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ!!! να του κατασκευάσουν οι νοήμονες πλέον άνθρωποι την πόλη του ΦΩΤΟΣ!!! που είναι ποια άλλη; από την πόλη της ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ! παγκόσμιας πρωτεύουσας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ! της ΝΕΑΣ ΓΡΑΜΜΟΓΡΑΦΗΣΗΣ! της ΝΕΑΣ ΣΚΛΗΡΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ! και της ΝΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!
Η ιστορία άρχισε το 2003 δίδοντας αυτός ο Θεός 30.000 ευρώ σε ένα ανθρωπάκι του για την ανέγερση του ιδρύματος της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ, αυτής που σώζει και όόόλο τον κόσμο από την σιωνιστική ΠΑΝΟΥΚΛΑ! Προτείνοντάς του να πει στους αρμόδιους, δήμαρχο, και Δεσπότη της περιοχής ότι τα χρήματα αυτά τα δίδει ένας ανώνυμος συνδημότης τους. Τα χρήματα αυτά αντί να αναλωθούν για την κατασκευή του ιδρύματος, πήγαν στην τσέπη του αόρατου Εβραίου δυνάστη, πουλώντας ακόμη και το οικόπεδο που υποτίθεται ότι θα αναγειρόταν το εν λόγω ίδρυμα.
Την επόμενη χρονιά το 2004 στις 8 Νοεμβρίου, μετά την λήξη της θείας λειτουργίας στον ναό των ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ της Άνω Πόλης της Θεσσαλονίκης μπήκε μέσα στο ιερό αυτό το ανώνυμο ανθρωπάκι και είπε στον δέσποτα Άνθιμο Ρούσσα, πως ο Απόστολος Παύλος το 51 μ.Χ. πήγε στην Πνύκα και είπε στους Αθηναίους σχετικά για τον Άγνωστο Θεό! Ακούγοντας και οι λοιποί παπάδες που έλεγε του δέσποτα πως αυτές τις ημέρες δέσποτα θα σας επισκεφθώ στις 12-11-2004 στην Μητρόπολη σας για να σας πω μερικά πράγματα κι εγώ για τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ!!! χαμογελώντας όλοι τους και μην αντιλαμβανόμενοι το τι θα του κόμιζε του δέσποτα και για την δεύτερη επιταγή των 30.000 ευρώ.
Αλλά αυτή την φορά ήταν για τον ναό της ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ – ΑΛΚΑΪΝΤΑ που η επιταγή είχε και όρους που ο Θεός θα τους έλεγε το τι ναό θέλει! Ναό της ΑΛΚΑΪΝΤΑ;  ή ναό του ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ; Καθώς ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ το είπε ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ χτυπώντας πρωτίστως από μόνο του το πλήκτρο της γραφομηχανής ΣΤΑΥΡΟ! πριν από το ποσόν των 30.000 ευρώ και μπλόκαρε και το πλήκτρο! Για να τους γράψουν οι όψιμοι παντοκράτορες κανονικά τόσο το ανθρωπάκι του Θεού! όσο και τον ίδιο τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ!!! και να εξαργυρώσουν την επιταγή στις 19-11-2004 καθώς η επιταγή είχε ανοικτό αποδέκτη και η ημερομηνία σημαδιακή 17 Νοέμβρη! όπως και η προηγούμενη του 2003! Ακολούθησαν διευκρινιστικές οδηγίες από το ανθρωπάκι του Θεού, καθώς εξαργύρωσαν οι μαφιόζοι την επιταγή πριν από τις 6/2/2005 οπότε τώρα έπρεπε να βγουν το βράδυ των Χριστουγέννων δύο δίσκοι για κάνα φράγκο τόσο για το ίδρυμα της Παναγίας ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ όσο και για τον ναό των ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ της ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ-ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ
Αναγκάστηκαν από την εβραϊκή ΜΑΦΙΑ να στείλουν διαπραγματευτή της Ε.Υ.Π. που είναι και η θυγατρική της εγκληματικής οργάνωσης της Μοσσάντ του Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικής Βαλκανικής τους ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ. Οι διαπραγματεύσεις μετά από ημέρες περιήλθαν σε αδιέξοδο! Κι έτσι αφού το βράδυ των Χριστουγέννων ΔΕΝ βγήκαν οι εν λόγω δίσκοι για κάνα φράγκο, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ την επόμενη ημέρα 26-12-2004 το δεκαπλό χτύπημα στον Ινδικό ωκεανό από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, που εκείνο δεν ήταν τσουνάμι όπως δώσαν εντολή να πουν τα ζωντόβολα Εβραιόπουλα στα παπαγαλάκια δημοσιογραφάκια τους, που παραπληροφορούν τις κοινωνίες. αλλά ήταν ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤΙ, ξεκληρίζοντας 300.000 πορνόβιους παραθεριστές και φτιάχνοντας τις επιχειρήσεις των Ιουδαίων ΜΠΑΖΑ!!!
Τώρα γνωστοποιεί το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ μέσω του διαδικτύου και στέλνοντας τα σχετικά e-mail και στους υποτακτικούς φορείς του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ, πως με ΕΝΤΟΛΗ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ πρέπει να παραδώσουν όόόλες τις θυγατρικές επιχειρήσεις τους, μαζί και με την γιγάντια ΣΙΩΝ α.ε. στην Π.Ε.Ν.Ε. και το βράδυ των Χριστουγέννων του 2014 που γίνεται τα ξημερώματα η λειτουργία σε όλες τις εκκλησίες, πρέπει να ανακοινώσουν οι ΛΕΥΙΤΕΣ δεσποτάδες τους στο εκκλησίασμα πως τα χρήματα ΒΡΕΘΗΚΑΝ και ΔΕΝ χρειάζονται να βγουν οι δύο δίσκοι για κάνα φράγκο! Καθώς τώρα είναι πάμπολλα και μάλιστα είναι σε ράβδους ΧΡΥΣΟΥ που οφείλει το εβραϊκό ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ 2.760.000.000.000.000 και ολογράφως για να μάθουν να το προφέρουν σωστά δύο τετράκις εκατομμύρια, επτακόσια εξήντα τρισεκατομμύρια! για να το εμπεδώσουν οι πάντες! Κι εν συνεχεία να οδεύσουν και οι επιθυμούντες μαφιόζοι συνεργάτες, μαζί με τα  αφεντικά τους, εκεί που τους προγραμμάτισε ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!! για μια κοινωνία δικαίου με ανθρώπινο ΠΡΟΣΩΠΟ!!!
Σημείωση: κατωτέρω σας παραθέτουμε απόσπασμα από την επιστολή που παρεδόθη  στις 12-11-2004 ιδιοχείρως στον Λευίτη δέσποτα Άνθιμο Ρούσσα, με τις ΣΑΦΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
 



-4-

Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο και απίθανο, το ίδρυμα των απανταχού Θρακών το θέλει ο Θεός να φτιάχνεται με τα κλεμμένα χρήματα, που μας καταδυναστεύουν κάθε μέρα οι Εβραίοι, από τα ναρκωτικά, τις πορνείες, τις προστασίες, τις μίζες, τις απάτες, και τα ξετινάγματα των οικονομιών όλων των εθνών. Γι’ αυτό και πέφτουνε τα πρόστιμα από τον Θεό, γιατί με πενταροδεκάρες και με τον δίσκο των εκκλησιών δεν γίνεται το γιγάντιο συγκρότημα της Παναγίας Κοσμοσώτηρας, γκοτζάμ σιωνιστική πανούκλα θα αφανίσει, να μην έχει και την επουράνια Αλ Κάιντα δίπλα της, τον ναό των Ταξιαρχών. Οπότε σας παραδίδω ένα πανομοιότυπο τσεκ, όπως το περσινό, αλλά αυτή την φορά με ανοιχτό αποδέκτη, που ο Θεός θα ορίσει κι εσείς μετά θα συμπληρώσετε πού θα σταλεί, με την σημαδιακή ημερομηνία το ένδεκα, που γι’ αυτούς συμβολίζει το Ιουδαϊκό Ισραήλ, για εμάς τα κέρατα του Σατανά, κι έτσι θα σεβαστούμε την επιθυμία του Θεού, όποια και να είναι, το τι θέλει να γίνει. Ναός των Ταξιαρχών δίπλα στο ίδρυμα της Παναγίας Κοσμοσώτηρας ή ναός του Σολομώντος στην Ιερουσαλήμ με καταλυτική ημερομηνία την 6η Φεβρουαρίου.
Εάν μέχρι τότε σβερκώσει τον εδώ πρόεδρο του Κ.Ι.Σ. και διοικητή της Βαλκανικής σιωνιστικής επαρχίας μας, που το Σινούκ το κατεβάσανε σαν να ήταν αγριοπερίστερο, τότε πρέπει να τα μαζεύουν από εδώ οι Εβραίοι και να του δίνουνε, κλείνοντας και τα μασονομάγαζά τους, που συμφορά έχουν προξενήσει στην σμπαραλιασμένη  οικονομία της υποτιθέμενης χώρας μας και οργή και αγανάκτηση που έχουν προξενήσει κατά των Ελλήνων πολιτών. Εάν όμως τον κρατήσει ζωντανό και δεν τον αποτελειώσει ναός των Ταξιαρχών δεν θα γίνει και τότε η επιταγή θα σταλεί προς το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο για τον ναό του Σολομώντος, με αντάλλαγμα να μπορούμε να ιδρύουμε κι εμείς τους αντιμασονικούς μας συλλόγους, να έχουμε το δικό μας κόμμα, γιατί όπως σας είπα και ο Ερντογάν της Ελλάδος κι αυτός μέσα στο κόλπο είναι. Επίσης να έχουμε τα δικά μας νοσοκομεία, τους δικούς μας δικαστές και τα δικά μας Πανεπιστήμια.
Με την ευκαιρία αυτή θα καλέσετε όλες τις πολιτικές μας χορεύτριες και ειδικά τον Κωστάκη τον Καραμανλή, που τον έχουν μάθει να χορεύει εβραϊκό οριεντάλ στου Λυκουρέζου την στοά, που λέει για τους νταβατζήδες, αλλά δεν τολμά να κάνει κουβέντα για τους αρχινταβατζήδες, καθώς και τον Στεφανόπουλο, που τον έχουν μάθει να ισιώνει κορδέλες σε εβραϊκά νεοαναγειρόμενα μνημεία, καθώς και τον κοντό τον Χριστιανό Στέλιο Παπαθεμελή, που παίρνει το ύφος του θλιμμένου υπηρέτη, που λέει ότι ο λύκος είναι μέσα στο μαντρί και τρώει τα πρόβατα αλλά δεν τολμά να πει ποιος είναι ο λύκος, αλλά και τις υπόλοιπες χοντροκομμένες μπαλαρίνες του υποτιθέμενου Ελληνικού Κοινοβουλίου, τι προτίθενται να κάνουν, που όλους αυτούς τους ετοιμάζουν να τους φορτώσουν σε ένα μεγάλο καράβι για να τους φουντάρουν στ’ ανοικτά του ωκεανού, ταΐζοντας τα ψάρια.
Και κάτι που δεν έχει προσέξει το εβραϊκό αληταριό, αλλά ούτε κι εσείς που σας θεωρούν πανέξυπνο και σας υπολογίζουν πολύ. Είναι το σήμα το δικό μου, που μου το έχει φτιάξει αυτός ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ και καλός Θεός. Έχει ένα τρίγωνο που μοιάζει με το τρίγωνο των Βερμούδων, που όποιος μπλέκει δεν ξεμπλέκει, έχει ένα λοξό μάτι που μοιάζει με το αγριεμένο μάτι του Θεού, έχει μια φωτιά που μοιάζει με την φωτιά των Ταξιαρχών, έχει κάποιες πολλές παράλληλες ρίγες που συμβολίζουν τους υπόλοιπους λαούς να συντάσσονται με την Ελληνική φυλή, που είναι η αιχμή του βέλους και προσέξτε τώρα καλά τα γράμματα. Δεν γράφει Στέφανος Χατζηϊωάννου κόμπανυ, αλλά Σωτήρ Χριστός Άρχων Κόσμου.
Για να δούμε λοιπόν, οι Εβραίοι θα σβερκώσουν τον Θεό, ή ο Θεός τους Εβραίους;

                                                                 Με σεβασμό και εκτίμηση
                                                                  Το ανθρωπάκι του Θεού
                                                                  Στέφανος Χατζηϊωάννου



 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου