Recent Posts

25 Δεκεμβρίου 2014

Κοινοποίηση για το κλείσιμο της σελίδος του κινήματος μας στο F/B


Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
ΚΑΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ


                                                                                     Θεσσαλονίκη 25-12-2014

ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ         cybercrimeunit@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                 protodikeio-thes@otenet.gr
ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                 pressoffice-gada@hellenicpolice.gr




Έχετε προθεσμία 24 ώρες να ανοίξετε την ιστοσελίδα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που μέσω του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΑΤΖΗ επικοινωνούμε με τα μασονοειδή απόβλητά σας! Καθώς πάρα πολλά είναι της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ θεού σας ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ, που σήμερα 25-12-2014 για έναν Ιουδαίο Ελληναρά της ομάδος ΟΛΥΜΠΟΣ, μας κλείσατε την ιστοσελίδα μας.
Και με την ευκαιρία αυτή ενημερώστε τα μαφιόζικα αφεντικά σας από τα 77 Κ.Ι.Σ. των φεουδαρχικών σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ, να υπογράψουμε εντός εβδομάδος πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, καθώς είναι και η πρωτεύουσα του Βαλκανικού φεουδάτου σας. Την παράδοση άνευ όρων όλου του χρυσού που κατέχουν, επίσης και όλων των θυγατρικών επιχειρήσεων της γιγάντιας ΣΙΩΝ α.ε.!!! καθώς και το ζωικό τους βασίλειο, που το απαρτίζετε όλοι οι ΕΠΙΟΡΚΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι τους, καθώς σιβυλλικά σας αποκαλούν GOIM  και σας εξουσιάζουν με την ληγμένη γραμμογράφηση 666.
Εν συνεχεία και ανάλογα με τον δείκτη νοημοσύνης που διαθέτετε να οδεύσετε εκεί που σας έχει προγραμματίσει ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

 από το νομικό τιμ του κινήματος των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου