Recent Posts

18 Δεκεμβρίου 2014

Η αστερόεσα του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
O ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΜΑΥΡΟΥΛΗΣ ΟΜΠΑΜΑΚΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ KERATISTAN
 Θεσσαλονίκη 19-12-2014
Τον βλέπετε; Άάά καλά δείτε τον! Είναι ο μαυρούλης τους ο Ομπαμακος! Ένα από τα πάμπολλα τσανάκια του εβραϊκού ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΥ ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ, που δουλεύει κι αυτός, όπως και οι υπόλοιποι ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ και ΔΗΘΕΝ ηγέτες της γιγάντιας εγκληματικής οργάνωσης ΣΙΩΝ α.ε., για να συλλέγουν τον πλούτο και το χρήμα, και να βουλιάζουν οικονομίες λαών, βάζοντας τον κοσμάκη να φαγώνονται αναμεταξύ τους! κι εν συνεχεία τα ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ των Δήθεν ΣΟΦΩΝ της ΣΙΩΝ να το παίζουν ειρηνοποιοί με τις επίσης μαριονέτες τους, που τις έχουν μέσα στον Ο.Η.Ε.!!! Και καταστολείς με το ΝΑΤΟ και τις λοιπές εγκληματικές τους οργανώσεις C.I.A. – F.B.I. – M.I.T. – Κ.Υ.Π. - K.G.B. και μύριων άλλων υποτακτικών τους δολοφονικών οργανώσεων, που για τ’ αφέντη το ψωμί! που είναι το γνωστό παντεσπάνι! πουλάνε ακόμη και την ίδια τους την μάνα! προκειμένου να του δείξουν πόσο πειθαρχημένα ΖΩΑ είναι!
Κι αιματοκυλούν λαούς! κλέβουν ασύστολα τον απροστάτευτο κοσμάκη! και συνεχίζουν να καταδυναστεύουν τις κοινωνίες των λαών στο όνομα του Ιουδαίου ΣΑΤΑΝΑ!!! Που την παγκόσμια πρωτεύουσα της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με το ληγμένο 666, καθώς είναι και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ!!! φρόντισαν να την κάνουν στην Αστανά του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ. Για να στεγάσουν εκεί όόόλους τους εν ζωή ΔΗΘΕΝ ηγέτες κρατών από τα προτεκτοράτα τους των 77 τριγωνικών τους φεουδαρχικών ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ!!!
Κι αυτοί μετά να δρέψουν τους καρπούς της καταστροφικής τους παγκοσμιοποίησης! Για να τους ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΟΥΝ, να τους ΠΑΣΣΑΛΩΣΟΥΝ και να τους ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΝ με εντολή ΘΕΟΥ!!! σύσσωμα και τα 77 Κ.Ι.Σ. που κουμαντάρουν όόόλα τα ΕΠΙΟΡΚΑ δημοσιο-υπαλληλάκια τους, μέσα στο αχανές KERATISTAN τους. Καθώς φρόντιζαν επιμελώς να κτηνώνουν τις κοινωνίες των λαών για την δόξα του επτακέρατου ΣΑΤΑΝΑ τους ΣΑΜΑΕΛ! που τον έχουν κι άγαλμα στην Νέα Υόρκη, σύμβολο της ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και ΥΠΟΤΑΓΗΣ των λαών στα μιάσματα του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ!!!
Τονίζουμε μέσω της κοινοποίησης μας αυτής αν κάνας γνωστικός Εβραίος ή κάνα μασόνι του Ιουδαίου κερατά, έχει αντιρρήσεις για τα γραφόμενά μας, μας καλεί στα ιουδαϊκά τους δικαστήρια, για να του ανακοινώσουν οι ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΕΠΙΟΡΚΕΣ δικαστίνες τους, αλλά και ο ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΣ εισαγγελέας τους, ποιοι απ’ αυτούς πηγαίνουν για ΨΑΡΟΤΟΡΟΦΗ, και ποιοι γίνονται ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ!!! με εντολή της Π.Ε.Ν.Ε. και του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




  Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ
ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΡΑΒΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΙΠΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ


Ο ΟΜΠΑΜΑ ΧΕΙΡΟΦΙΛΑ ΤΟΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ
ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΥΡΗΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ


ΑΠΟΤΙΟΝΤΑΣ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ Ο ΟΜΠΑΜΑ
ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου