Recent Posts

10 Δεκεμβρίου 2014

Μερικές από τις θυγατρικές εταιρείες των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων!



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
IΔΟΥ ΟΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΜΑΣΟΝΟΕΙΔΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΦΕΣΩΝΟΥΝ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΛΑΩΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ Αγ. ΣΙΩΝ α.ε.
 Θεσσαλονίκη 10-12-2014
Σίγουρα οι γνωστικοί θα αναρωτιούνται, καλά, πώς γίνεται να ΚΛΕΒΕΙ το εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ και να μην το παίρνει χαμπάρι ο μπαμπάς του ο Θεός; Η απάντηση είναι πολύ απλή. Επινόησαν οι πρόγονοι τους να ιδρύσουν τις μασονικές στοές, για να αφοδεύουν ασταμάτητα μασόνια και να τα στεγάζουν εκεί μέσα τα υποψήφια ΖΩΑ των εβραϊκών ΣΤΑΒΛΩΝ! Για να ΚΛΕΒΟΥΝ αυτοί για λογαριασμό δικό τους! Δημιουργώντας OFFSHORE εταιρείες για να μεταφέρουν τα κλεμμένα μέσω των τραπεζών τους. Κι επίσης τα καζίνα για να κάνουν τις σχετικές καταθέσεις νόμιμα τα ΖΩΑ τους σ’ αυτά τα μαγαζιά, που την μπίλια της ρουλέτας την σταματούν όπου αυτοί θέλουν! Και να δουλεύουν παράλληλα και τον μπαμπά τους τον Θεό, πως αυτοί ΔΕΝ μπλέκουν σε βρομοδουλειές παρά τα GOIM μασόνια τους!
Και συνεχίζει ο μπαμπάς τους ο Θεός να τους παριστάνει τον αχμάκη! Και να νομίζουν ότι κοιμάται όρθιος! Μην αντιλαμβανόμενοι το τι τους μεθοδεύει! Και φυσικά για να λένε και στα ζαβλακωμένα μασόνια τους, πως ο μπαμπάς τους ο Θεός ΔΕΝ ασχολείται με τα εγκόσμια και μπορούν να κλέβουν άφοβα, καθώς οι Εβραίοι είναι ο εκλεκτός και περιούσιος λαός του! που φρόντισε αυτούς να αφήσει για διαχειριστές των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ επάνω στον πλανήτη, που τον έφτιαξε ο μπαμπάς τους Θεός για νοήμονα όντα!
Και φρόντισαν να γράψουν δυο διαθήκες, την ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ και την ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, μη γνωρίζοντας οι έρμοι πως ο παιχνιδιάρης μπαμπάς τους, τους έγραψε ένα ΚΟΡΑΝΙ το 570 μ.Χ. που έχει εκεί μέσα όόόλους τους νόμους του, και μια ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ στις 14-11-2013!
Κι αυτοί οι ζαβαλήδες Εβραίοι, που τον πλανήτη γη τον χώρισαν σε 77 τριγωνικές φεουδαρχικές ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ, συνεχίζουν να διαβάζουν ΤΑΛΜΟΥΔ  (πειθαρχία) για να έχουν πάντα ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλά στα ΚΛΟΥΒΙΑ τους κεφάλια! Που από την πολύ  την ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ τους το παίζουν παντοκράτορες, πριν λάβουν και το επίσημο χρίσμα κι απ’ τον μπαμπά τους τον Θεό! Που αυτός ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ φρόντισε όόόλη την λουλαμάρα στα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του να την μεταλαμπαδεύει, για να τους παίρνουν χαμπάρι όχι μόνο ο απλός κοσμάκης αλλά και οι πέτρες και τα πελεκούδια! για να μοστράρονται μέσω διαδικτύου όόόλα τα φρούτα του ιουδαϊκού ΜΠΑΞΕ, που είναι τα μασονοειδή απόβλητά τους, κι αυτούς τους Εβραίους με την Αγία τους ΣΙΩΝ  α.ε. και το ληγμένο 666 τους να τους καθιερώσει κι επισήμως ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ με σήμα το εξάκτινο αστέρι τους στα W.C. των δημοσίων αφοδευτηρίων του πλανήτη που τον έφτιαξε για νοήμονα όντα!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου