Recent Posts

5 Δεκεμβρίου 2014

70 χρόνια από τα ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ του 1944

Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΟΙ ΡΑΔΙΟΥΡΓΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΕΧΝΑΣ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ! ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ GOIM ΤΟΥΣ
ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΛΑΟΙ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΟΣΥΝΗ & ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
 Θεσσαλονίκη 6-12-2014
ΘΑΥΜΑΣΤΕ!!! Τα ιουδαϊκά ΚΤΗΝΗ που τέχνας απεργάζονται για να διαιρούν λαούς, προκειμένου με τα υποτακτικά τους μασόνια, τα κοινώς GOIM, όπως σιβυλλικά τ’ αποκαλούν, για να βουλιάζουν οικονομίες λαών! και να καταδυναστεύουν με τα υποτακτικά δημοσιο-υπαλληλάκια τους, τον απροστάτευτο και φουκαρατζίκο κοσμάκη! Δείτε τι ΣΚΑΡΙΦΙΖΟΝΤΑΙ!
Δημιουργούν ανεργία σε όποια χώρα αυτοί γουστάρουν! Μεταναστεύοντας τις επιχειρήσεις των υποτακτικών τους μασόνων και ΖΩΝΤΟΒΟΛΩΝ της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε., αφού πρώτα κάνουν σικέ χρεοκοπίες με εικονικές επιταγές! και ΔΗΘΕΝ δάνεια από τις τράπεζες τους, για να τους μεταφέρουν σε γειτονικές χώρες. Κι έτσι μεταφέρουν και το ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΦΕΣΙ στο κάθε προτεκτοράτο τους και ΔΗΘΕΝ κράτος, για να έχουν πάντα σε ομηρία τους πολίτες της όποιας χώρας αυτοί επιθυμούν. Που διά μέσου των 77 Κ.Ι.Σ. των φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ διευθύνουν αόρατα τα ΚΤΗΝΗ τους, που σιβυλλικά στην Αραμαϊκή τους διάλεκτο τα αποκαλούν GOIM. Όπως το Διεθνές Νομισματικό τους Ταμείο – το ΝΑΤΟ – τον Ο.Η.Ε. – το ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους, καθώς και τους λοιπούς οργανισμούς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρος!
Κι αφού απέτυχαν στις διαπραγματεύσεις να τους πουλήσει γη ο Σουλτάνος της Οθωμανικής αυτοκρατορίας στην ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, έβαλαν τα υποτακτικά τους  GOIM σαν τον Ντολμέ Οθωμανό Μουσταφά Κεμάλ, που τον μετονόμασαν σε Κεμάλ Ατατούρκ, για να δημιουργήσουν τον ξεριζωμό Μικρασιατών, Ποντίων, Θρακών, και Θρακών της Ανατολικής Ρωμυλίας και να βάζουν τον μεθύστακά τους με το πούρο στο στόμα τον Τσόρτσιλ, να προδιαθέτει και τον ΔΗΘΕΝ Ο.Η.Ε. ότι είναι καιρός και οι Εβραίοι ΑΛΗΤΕΣ να έχουν κι αυτοί το δικό τους κράτος στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.
Κι έτσι τα οργάνωσαν αυτά τα ιουδαϊκά κτήνη με τις ραδιουργίες τους και με το 3ο ιουδαϊκό τους ΡΑΪΧ το 1939 να τους κάνουν με την κάθοδό τους το πολυπόθητο κράτος στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, καθώς αυτοί δεν έχουν κώλο να κάνουν πόλεμο, παρά να ΝΤΕΡΛΙΚΩΝΟΥΝ στα στρατόπεδα του ΝΤΑΧΑΟΥ, του ΑΟΥΣΒΙΤΣ, και του ΜΠΙΡΓΚΕΝΑΟΥ! για να την περνάνε ΖΑΧΑΡΗ εκεί μέσα. Παραμυθιάζοντας και τους αφελείς ότι τους κάναν οι γκεσταπίτες σαπούνια τους Εβραίους!
Κι αφού αιματοκύλησαν εκατομμύρια αθώο κοσμάκη, έζεψαν και τους ΔΗΘΕΝ Έλληνες στον ανούσιο πόλεμο του 1940, που έλαβαν το μήνυμα από τότε, με το έπος του Αλβανικού! και το ΟΧΙ του μπάρμπα Γιάννη ΜΕΤΑΞΑ!!! Για την κουτσουκέλα που τους έκανε και τους έκλεισε όόόλες τις μασονικές στοές στον Ελλαδικό χώρο για να μην ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ μασόνια, φρόντισαν αμέσως μετά και στρατολόγησαν Έλληνες και τους έστειλαν στην Μέση Ανατολή μέσω Τουρκίας. Τους βομβάρδισαν για το καλωσόρισμα από την Αγγλική βάση της Κύπρου ανοικτά της Κύπρου, το πολωνικό φορτηγό ΒΑΡΣΟΒΙΑ για να σκοτωθούν επάνω στο κατάστρωμα του πλοίου καμιά 30 άτομα και να τραυματιστούν αναρίθμητοι. Τους αποβίβασαν στην Χάιφα και τους μετέφεραν μέσω Παλαιστίνης από το Σουέζ της Αιγύπτου στην Αλεξάνδρεια, για να τους προετοιμάσουν να αφήσουν τα κόκαλα τους  σε ανούσιο πόλεμο στο Ελ Αλαμέιν με 176 νέα παιδιά! Να τρώνε την άμμο της ερήμου στην Κυρηναϊκή, στο Τομπρούκ, στην Βεγγάζη και στην Ελ Αλαγκέιλα κυνηγώντας τον Ρόμελ, για να τους μεταφέρουν στον Τάραντα της Ιταλίας και να αφήσουν στην μάχη του Ρίμινι άλλους 114 νεκρούς Έλληνες στρατιώτες της 3ης Ορεινής Ταξιαρχίας και τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ του 1944 να τους υποδεχτούν στον Πειραιά τα μασόνια κομμούνια τους, ξεκληρίζοντας άλλα 56 άτομα, που είχαν να δούνε την ψωροκώσταινα την Ελλαδίτσα από τις 6 Απριλίου του 1941, χωρίς καμιά επικοινωνία με τους δικούς τους, για το αν ζουν ή πέθαναν!
Και τα σιωνιστικά ΖΩΑ του Εβραίου ΚΕΡΑΤΑ να εξοπλίζουν τους αντάρτες στα βουνά για το επερχόμενο ΜΑΚΕΛΕΙΟ που τους οργάνωναν, να παίζουν τους Κομμουνιστές Εβραίους και τους Βασιλόφρονες του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ!!! Κι αφού έκαναν ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ την δήθεν χώρα των Ελλήνων, φρόντισαν να κατακυρώσουν τους Βορειοηπειρώτες στους Αλβανούς του Εμβέρ Χότζα για τον αγώνα που έκαναν το 1940 οι Έλληνες! να απελευθερώσουν την Βόρεια Ήπειρο με το έπος του 40! Κι εν συνεχεία να γεμίζουν τα ξερονήσια με νεροκουβαλητές αντιφρονούντες ΔΗΘΕΝ κομμουνιστές, που υπογράφοντας δήλωση μετανοίας, τους κάνουν αντιστασιακούς του γλυκού νερού! σαν τους ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ.
Να λέει και ο έρμος ο Χαρίλαος Φλωράκης, ο θρυλικός καπτάν Γιώτης! « Ρε παιδιά ένα είνι του κόμμα!» αφήνοντας να καταλάβουν οι γνωστικοί, πως από πίσω είναι το κόμμα της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ, που και σήμερα παίζει το παιχνίδι με τις ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΕΣ, που τις έχει μαντρωμένες μέσα στην στενή, και τις ΣΥΡΙΖΟΥΛΕΣ με τον Τσιπράκο τους να τον θέλουν για τον επόμενο σκυταλοδρόμο της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. που θα αντικαταστήσει τον Αντωνάκη τους τον Σαμαρά! Και με τα 300 + 1 μινικόσκυλα της ΔΗΘΕΝ Βουλής, να θέλουν να συνεχίσουν το παιχνίδι τους εις βάρος του απροστάτευτου Ελληνικού λαού για την δόξα της Αγίας ΣΙΩΝ τους και του ληγμένου 666 τους, που είναι και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ






Pantelis AthanasiadisΣτέφανος Χατζής


sitalkisking.blogspot.com

        

Στέφανος Χατζής Φιλε Παντελη ? Mας μοστραρησες ενα δημοσιευμα ! για τον εμφυλιο σπαραγμο !!! και ΔΕΝ σε βλεπω να εχεις διαθεση για κουβεντα ? να μας πεις γιατι αποφευγεις επιμελως να μας πεις ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ και για τους κατ ουσιαν ΠΑΝΟΥΡΓΟΥΣ εβραιους που κατευθυναν τα ΑΝΕΓΓΕΦΑΛΑ μασονια τους ενθεν & ενθεν ? κουμμουνιστας & εθνικοφρονες ? προκειμενου να κανουν ΣΜΠΑΡΑΛΙ εναν Ελληνικο λαο προς δοξα του Ιουδαικου KERATISTAN τους ? οπως κανουν και σημερα ΧΡΕΟΚΟΠΩΝΤΑΣ τις οικονομιες των λαων με τα ΑΝΕΓΓΕΦΑΛΑ και υποτακτικα τους μασονοειδη ΑΠΟΒΛΗΤΑ της κοινωνιας !!! που τα εχουν τοποθετημενα σε οοολα τα καιρια ποστα του πλανιτη γη ! χωριζοντας αυτον τον πλανητη σε 77 φεουδαρχικες ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ !!! καθως οοολοι ξερουμε πως φτιαχτηκε αυτος ο πλανητης απο εναν παιχνιδιαρη και ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ για νοημονα οντα !!! και οχι για τους προβατοτροφους εβραιους ! που διαθετουν ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΕΣ μυαλα !!! για να χαιντανε τα GOIM !!! ( κτηνανθρωπους ) μασονια τους !!! και να τα βαζουν να ΒΟΣΚΑΝΕ παραδες στα Σιωνιστικα τους λιβαδια !!! αυτα τα μασονοειδη & ανεγγεφαλα ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους !!! το ξερεις οτι οι ΕΠΙΟΡΚΟΙ δημοσιοι υπαλληλοι ( προισταμενοι υπηρεσιων ) εχουν προγραμματιστει να πανε για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ ??? Αferim ! masiala !!!
 
 

Pantelis Athanasiadis Θέτεις ένα εντελώς διαφορετικό θέμα.... Εγώ άλλα έγραψα.
Στέφανος Χατζής Για την ουσια του προβληματος μιλαμε Παντελη !!! τους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ εβραιους με τα 77 Κ.Ι.Σ .που ειναι και το ΑΠΟΣΤΗΜΑ μεσα στον πλανητη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !!! τι λες τωρα ? θα συνεχισουν να την βγαζουν καθαρη ? και μετα τις 11/11/2014 ??? Απαντα λοιπον !!!
Pantelis Athanasiadis Η ουσία που επικαλείσαι βρίσκεται σε εντελώς άλλο θέμα και όχι μέσα σε αυτό που έγραψα εγώ....
Στέφανος Χατζής ΜΠΡΑΒΟ Παντελη ? διπλωματικη απαντηση !!! να χαρω εγω εναν φιλο που ειμαι και Αhmakis !!! φοβασαι μηπως σε κακοχαρακτηρισουν τα ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του Ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ ? γι αυτο υπεκφευγεις ?
Pantelis Athanasiadis Δεν σε καταλαβαίνω... Βρίζεις τους Εβραίους και είναι δικαίωμά σου, αλλά έχεις ως Προφίλ την Παναγία, που ήταν Εβραία... Με μπερδεύεις

      

Στέφανος Χατζής Φιλε μου Παντελη αρχισες να τα λες ωραια !!! ΔΕΝ σου ειπαν οι εβραιοι ? πως πιο κατω απο το Διδυμοτειχο εχει μια Παναγια που την λενε ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ ? ειναι αυτη που ΣΩΖΕΙ οοοοολον τον κοσμο απο την Σιωνιστικη μασονικη ΠΑΝΟΥΚΛΑ που κατετρωγε ολες τις οικονομιες των λαων ? και πως στο Μοναστηρακι των Φερρων στηνεται η ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ? και ο Γκιαουρ Αντας μετονομαστικε σε ΠΑΡΑΝΤΑΙΑΝ ΠΑΡΚ ? και πως στον Εβρο ποταμο μετακομισαν ψαρακια ΠΙΡΑΝΧΑΣ ? για να ξεκοκαλιζουν ΕΠΙΟΡΚΑ μασονια ? Αααα ρε ΠΑΝΤΕΛΗ πολυ πισω εισαι ! κριμα που εισαι και απο τον ΕΒΡΟ !!! εγω θα σου τα μαθαινω αυτα ? ο φιλος σου ο Αhmakis !


Pantelis Athanasiadis Άσε με πίσω εμένα και προχώρα μπροστά εσύ....
Στέφανος Χατζής Να χαρω εναν φιλο Παντελη που εχω εγω !!! και πουσαι Παντελη για να μην ξεχνιομαστε ? ΣΦΥΡΑ στους χαρουμενους εβραιους ! και πες τους πως ο μπαμπας τους ο θεος τον ναο της ΑΛΚΑΙΝΤΑ τον εχει προγραμματισει να στηθει στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ !!! ΔΕΝ σε κανω πλακα ? το ξερει και η εγκληματικη τους μοσσαντ αλλα και η διαβοητη ΣΚΑΤΑΤ τους ? που παρακολουθει τους παρακολουθουντες ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ της !!! και εχει βγαλει ΤΣΙΡΛΑ απ την πολυ χαρα της !!! ο φιλος σου ο Αhmakis !

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου