Recent Posts

23 Δεκεμβρίου 2014

Μασονία! η εγκληματική οργάνωση των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝ α.ε. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
 Θεσσαλονίκη 23-12-2014
Πριν χρόνια οι εξέχοντες συγγραφείς που κατά καιρούς γράφουν κι εκδίδουν στους εκδοτικούς οίκους βιβλία σχετικά για την μασονία με πηχαίους τίτλους, όπως «ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ» το 2006, που εξαντλήθηκε η πρώτη έκδοση και κυκλοφορούσε η δεύτερη έκδοση του Κώστα Πλεύρη, καθώς είναι εξέχον μασόνι του ΚΕΡΑΤΑ. Φροντίζοντας να του κάνουν και σικέ δικαστήρια οι Εβραίοι, για να δείξει το πόσο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ είναι! Όπως κι ένας άλλος ο Κώστας Τσαρούχας από την Λεπτοκαρυά Πιερίας, που του προλόγιζε το βιβλίο του ο Σεραφείμ Φυντανίδης, άάάλλο φρούτο του ιουδαϊκού ΜΠΑΞΕ! Με τίτλο «Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» 12η έκδοση το 2004, που στον πρόλογό του γράφει «Και εγένετο φως.. ενώ άλλοι μας ρωτούσαν «θα τολμήσετε να τα πείτε όλα;» και η έρευνα ξεκίνησε και κράτησε επτά ολόκληρες εβδομάδες και.. ακόμα ζούμε! Και τα γράφουμε όλα» Ενώ όόόλοι τους γράφουν για την ΤΥΦΛΑ τους την ιουδαϊκιά, καθώς είναι τσανάκια του συστήματος και του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ! για να την περνάνε ΖΑΧΑΡΗ μαζί με τα ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ αφεντικά τους, τους Εβραίους, που μετέτρεψαν τα δύο τρίτα του πλανήτη γη σε ΖΩΑ!!! ήτοι 4.600.000.000 GOIM, όπως σιβυλλικά τους αποκαλούνε όόόλους τους υποτακτικούς τους μασόνους στην Αραμαϊκή τους διάλεκτο! δηλαδή μεταφρασμένο στην Ελληνική τα GOIM λέγονται ζωάδια!
Καθώς οι προβατοτρόφοι πρόγονοι τους επινόησαν την μασονία! τους κοινώς ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ που κλέβουν για λογαριασμό της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. και για λογαριασμό της στοάς τους, αφού είχαν την φαεινή ιδέα οι ΣΟΦΟΙ της ΣΙΩΝ α.ε. να τους φορέσουν ποδιές, για να παριστάνουν  όλοι τους τις υπηρέτριες του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ. Επιλέγοντας από όλο το μασονικό δυναμικό που διαθέτουν τους χαρισματικούς ηγέτες που έχουν ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλά, καθώς για να φθάσουν στο άριστο επίπεδο απόδοσης τους, τους τραβάνε ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑ & ΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΑ τα οπίσθιά τους (φυστίκωμα) μέσα στα βαρέλια των μασονικών στοών, με την μεγάλη τρύπα στα πλάγια, για να αναρωτιέται και ο νοήμων κοσμάκης, γιατί έχουν οι ηγεσίες των ΔΗΘΕΝ κρατών πάρα πολλούς ΣΙΝΑΜΕΝΟΥΣ & ΚΟΥΝΑΜΕΝΟΥΣ; Απλούστατα για να θυμίζουν στους ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ Εβραίους που ασχολούνται με δουλειές του ΚΩΛΟΥ και τα κάναν ΣΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ σαν τα μούτρα τους!
Και ασφαλώς για να πούνε τελικά στον μπαμπά τους τον Θεό, που είναι και ο Θεός των ΠΑΝΤΩΝ!!! πως με τις βρωμοδουλειές του ΚΩΛΟΥ ασχολούνται μόνον τα GOIM (ζωάδια άνθρωποι). Και αυτοί σαν ανώτερα όντα να θέλουν να αυτοχρισθούν εν έτει 2014 και παντοκράτορες, οι σκατεάδες του ΚΩΛΟΥ και του W.C.!!! που τελικά ο ΑΓΑΘΟΣ (αχμάκης) Θεός ΔΕΝ τα χάφτει τα ιουδαϊκά τους μαϊμουτζιλίκια, καθώς φρόντισε να τους πάρουν χαμπάρι ακόμα και οι πέτρες και τα πελεκούδια! για να τους στείλει έμμεσα μέσω ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ τα 77 Κ.Ι.Σ. των φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ στα 77 ενυδρεία που τους περιμένουν για το γνωστό ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ και τα the BEST μασόνια τους στην Αστανά του Καζακστάν, που είναι και η παγκόσμια πρωτεύουσα του ΣΑΤΑΝΑ της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με το ΛΗΓΜΕΝΟ 666 τους, που είναι και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ!!! για ένα τέλος ΛΑΜΠΕΡΟ δίχως ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟ εβραϊκό λαό!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ


Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ
ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΪΚΙΑ



ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΓΩΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ α.ε.
ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΝΩ & ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου