Recent Posts

22 Δεκεμβρίου 2014

ΧΤΥΠΗΜΑ επιπέδου από τους ΤΑΛΙΜΠΑΝ της κοιλάδος ΠΕΣΑΒΑΡ



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕ ΤΑ 148 ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΟΣ ΠΕΣΑΒΑΡ




Θεσσαλονίκη 22-12-2014

Πέρασε σχεδόν μια εβδομάδα από τον κουρνιαχτό που τώρα έχει καταλαγιάσει, τόσο στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας με τους δύο νεκρούς της καφετερίας στις 16-12-2014, όσο και με το άγριο χτύπημα που έγινε την ίδια ημέρα στην Πεσαβάρ του Πακιστάν με 132 παιδάκια αστυνομικών, που υπηρετούν το εβραϊκό μασονικό ΑΛΗΤΑΡΙΟ και 16 δασκάλους και δασκάλες του σχολείου, καθώς μετετράπη σε εκατόμβη νεκρών, εις αντίποινα για τις ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ που διαπράττουν καθημερινά οι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ Εβραίοι με τα υποτακτικά τους GOIM (κτήνη) που τα έχουν σε όόόλα τα Σώματα Ασφαλείας του πλανήτη γη!

Κάτι ανάλογο είχε γίνει και στο παρελθόν με την προβοκάτσια που είχαν κάνει οι θρασύδειλοι Εβραίοι στο Μπεσλάν της Βόρειας Οσετίας, με τους πληρωμένους δολοφόνους των μυστικών υπηρεσιών της άλλοτε K.G.B., σκοτώνοντας τότε μισή χιλιάδα παιδάκια μέσα στο σχολείο τον Σεπτέμβριο του 2004, προκειμένου να ρίξουν το βάρος στους Τσετσένους αντάρτες, και να στρέψουν το μίσος των Ρώσσων Χριστιανών στους Μουσουλμάνους αυτονομιστές της περιοχής, που τους παρουσίαζαν με τον αρχηγό τους τον Τσετσένο στα κανάλια των ευρωπαϊκών χωρών.

Αυτή την φορά οι ΤΑΛΙΜΠΑΝ της κοιλάδος Πεσαβάρ χτύπησαν ΔΙΑΝΑ που λένε, ακριβώς στο υπογάστριο της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ, κι έστειλαν το διπλό μήνυμα τόσο στα αφεντικά Εβραίους, που το παίζουν παντοκράτορες στους πάντες, καθώς και σ’ αυτούς που υπηρετούν το μαφιόζικο ιουδαϊκό  ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΟ και την Αγία τους ΣΙΩΝ α.ε. Πως τα παιδάκια των υποτακτικών τους μασόνων, είναι η πρόγευση για τα δεινά που πρόκειται να επακολουθήσουν σ’ ολόκληρο τον πλανήτη και ειδικά στους Εβραίους, εάν δεν εξεγερθούν τα ίδια τα ΖΩΑ του ΣΤΑΒΛΟΥ κατά του Εβραίου ΚΕΡΑΤΑ και κατά του σαθρού συστήματος που υπηρετούν στους ΣΤΑΒΛΟΥΣ των μασονικών τους στοών, με το να διατηρούν την ΠΑΛΙΑ ΤΑΞΗ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ με το ληγμένο 666 τους.

Που κοντά στο νου είναι και η γνώση, η Αστανά του ΣΑΤΑΝΑ στο Καζακστάν τους περιμένει να τους φιλοξενήσει όόόλους τους υποτακτικούς the BEST  ηγέτες του σαθρού σιωνιστικού συστήματος στην μουσειακή αυτή παγκόσμια πρωτεύουσα, που κατασκευάστηκε με ΣΟΦΙΑ ΘΕΟΥ για να προβληματίζει τους τυχόν επίδοξους μιμητές, το τι τους περιμένει, γινόμενοι το παράδειγμα προς αποφυγήν οι Εβραίοι.

Και εκτελώντας την εντολή του Θεού μέσω Π.Ε.Ν.Ε. το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, για να παραδειγματίζονται και οι επερχόμενες γενεές από το πάθημα αυτών των θρασύδειλων ιουδαϊκών μιασμάτων μετά των μασονοειδών τους ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ!!!

Κατωτέρω σας παρουσιάζουμε σχόλια για να συναγάγετε τα συμπεράσματά σας, από δύο θρασύδειλους Εβραίους ΑΛΗΤΕΣ που προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τους τρομοκρατημένους Έλληνες της ομάδας ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, δείχνοντας βίντεο πώς κόβουν κεφάλια υποτακτικών μασόνων οι Ισλαμιστές, για να ξέρουν και οι πιο πολλοί που είναι μέσα στην μασονία το τι τους περιμένει! Κι αγνοούν το τι τους περιμένει αυτούς που παριστάνουν τους ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ, όπως ο Κώστας Ελληνοκύπριος και ο Korg Nikolas με το πιάνο του, υποδυόμενοι τους ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, που είναι οι αβανταδόροι του ιουδαϊκού συστήματος, όπως και οι λοιπές χορεύτριές τους, που τις έχουν μέσα στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ τους, που την αποκαλούν Βουλή των Γκρεκύλων, καθώς τους βάζουν όόόλους να εκλέξουν την νέα τους γλάστρα για πρόεδρο ΔΗΘΕΝ Δημοκρατίας! μέσα στο προτεκτοράτο τους της φεουδαρχικής Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ!

Καλώντας τους κι εμείς, του νομικού τιμ του κινήματος των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, που εκπροσωπούμε και την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, να παραδώσουν στην Π.Ε.Ν.Ε. το ποσόν των 2.760.000.000.000.000 ευρώ σε ράβδους ΧΡΥΣΟΥ, καθώς και όόόλες τις θυγατρικές επιχειρήσεις της γιγάντιας ΣΙΩΝ α.ε. μετα των μασονοειδών τους ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ!!! Αξιολογώντας αυτά τα GOIM τους ποιοι είναι χρήσιμοι και προσαρμόσιμοι με την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να συνεχίσουν ν’ απολαμβάνουν επίγειο παράδεισο! Οι υπόλοιποι που είναι ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ αντί να τους αποκεφαλίζουν οι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, να τους στείλουμε για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ!!! τους εκλεκτούς στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ συλλέγοντας τους σκελετούς τους! και την SAVURA στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας! είδατε λοιπόν για ποια αποστολή τα έφτιαξε αυτά τα ψαράκια και με τι ΣΟΦΙΑ ΘΕΟΥ;;; ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!



    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Η ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ

ΚΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ α.ε.




ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ 148 ΘΥΜΑΤΑ

ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ
  

ΤΕΛΙΚΑ ΔΥΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ

ΣΤΟ ΣΥΔΝΕΫ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ






Σημειώνουμε: η εν λόγω ομάδα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ έχει αποκλείσει κάθε ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ και την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, καθώς αυτοί εκπροσωπούν μόνον την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ, για να διασκεδάζουν τα ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΑ μαόνια τους, που έχουν ορκιστεί πίστη στον επτακέρατο ΣΑΤΑΝΑ – ΣΑΜΑΕΛ τους!

Καθώς και άλλες ομάδες 1) ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, 2) ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, 3) ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛ. ΠΟΛΙΤΩΝ, 4) ΟΜΑΔΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕΡΡΩΝ, 5) ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, 6) ΦΙΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΣΤΟΧΟΣ», 7) ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ… Σ’ ΑΓΑΠΩ….!!!, 8) Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ, 9) ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, 10) ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ, καθώς και πάρα πολλές άλλες.

Θαυμάστε τα ΖΩΑ του ιουδαϊκού ΣΤΑΒΛΟΥ, που οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ & ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ του Κ.Ι.Σ. ΔΕΝ έχουν ΚΩΛΟ να μας αντιμετωπίσουν στα ιουδαϊκά τους δικαστήρια του αχανούς KERATISTAN τους!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου