Recent Posts

16 Δεκεμβρίου 2014

Ο Ιουδαίος ΦΑΡΑΩ είναι πλέον ΝΕΚΡΟΣ στο άλλοτε KERATISTAN



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΘΗ ΣΤΙΣ 15-8-2013 ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ

ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ

 

Θεσσαλονίκη 16-12-2014

Δεν κάνουμε πλάκα! Το Θαύμα έγινε!!! Και όποιος ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ αμφιβάλλει; μας καλεί σε οποιαδήποτε δικαστική αίθουσα του Ελληνικού πλέον δικαστηρίου να του το βάλουμε το θαύμα σε ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ!!! Που απεγνωσμένα ο Ιουδαίος Σατανάς τώρα θα αγωνίζεται μαζί με τα μασονοειδή απόβλητά του μέχρι να τον στείλει κι ο Θεός στο πυρ το εξώτερον, μέσω της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, βάζοντας αυτός ο πανούργος Γιαχουντής, όπως τον αποκαλεί όλος ο ισλαμικός κόσμος με αυτό το προσωνύμιο τα υποτακτικά του μασόνια να παριστάνουν άλλοι τους Βασιλόφρονες! άλλοι τους Εθνικόφρονες! άλλοι τους Σοσιαλιστές! άλλοι τους Κομμουνιστές! άλλοι τους Δημοκρατικούς! άλλοι τους Χριστιανούς! άλλοι τους Γιαχουβάδες! άλλοι τους αρχαίους Έλληνες! άλλοι τους Οικολόγους και τους φιλόζωους! Και όόόλοι μαζί τους Ελληναράδες. Αποφεύγοντας να κάνουν κουβέντα για τα αφεντικά τους που μέσω μασονικών στοών, τους επιλέγουν από ποιο πόστο θα παραπληροφορούν τις μάζες των λαών, και γενικά τον απροστάτευτο κοσμάκη, που πάντα αυτός ο κοσμάκης είναι ο κυρίαρχος λαός! που αυτός κρίνει! κι αυτός αποφασίζει ΝΟΕΡΑ! για το χάλι που έχουν φέρει οι αόρατοι και πανούργοι Εβραίοι μέσω των 77 Κ.Ι.Σ., που είναι και τα φεουδάτα των προτεκτοράτων κρατών τους, διοικούμενα στην ουσία από την κάθε μαφιόζικη ιουδαϊκή τους ΜΠΑΝΑΝΙΑ! στο αχανές KERATISTAN  τους!

Και τον βρίζουν ασύστολα αυτόν τον κοσμάκη μέσω των κωλοκάναλων τους, που δεν ξέρει να επιλέγει εξέχουσες προσωπικότητες και ψηφίζει πάντα πολιτικούς ΖΩΑ! που κλέβουν ασύστολα! του βάζουν φόρους! και τρώνε το καταπέτασμα σε συνεργασία με τα πανέξυπνα αφεντικά τους, τους Εβραίους, που αυτοί τους επιλέγουν για το ποιος λέει απ’ αυτούς τις καλύτερες παπάρες, σαν τον Ανδρέα Παπανδρέου! και τον Κώστα Μητσοτάκη!

Τους εκπαιδεύουν να είναι πάντα πειστικοί στους λόγους τους, ακόμη κι αν ξεστομίζουν όπως λέμε ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ! σαν αυτές που λένε τα δημοσιογραφάκια τους της καρπαζιάς στα βοϊδοκάναλά τους. Να πούμε και κανένα από τα αστέρια του; σαν τον Βερύκιο που λέει στον Σπύρο Καρατζαφέρη για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, «του Άκη το Ελληνικό Δημόσιο (οι Εβραίοι) του πήρε και τα σπίτια που είχε, μετρητά στις τράπεζες ο Άκης ΔΕΝ έχει! Οπότε μέχρι τον Μάρτιο του 2015 ο Άκης (ο νεροκουβαλητής τους) θα είναι έξω!»

Να πάρουμε μερικούς από τους αναρίθμητους παπαγάλους των Εβραίων, όπως τους Πρετεντέρη, Τσίμα, Χατζηνικολάου, Λιάτσο, Τράγκα, Παπαχελά, καθώς και όόόλους τους λοιπούς καρπαζοεισπράκτορες εκδότες των εφημερίδων και των καναλαρχών, που σαν τα μινικόσκυλα  του ιουδαϊκού καναπέ γαυγίζουν ρυθμικά, όπως και ο λοιπός επαρχιακός τους τύπος αλλά και οι δήθεν καναλάρχες των περιφερειακών καναλιών, που κάθε παρουσίαση τους με τους καλεσμένους  γίνεται από τις μασονικές στοές τους, το τι θα πούνε, για να κρατάνε πάντα σε λήθαργο τον αφελή τηλεθεατή, παραμυθιάζοντάς τον όπως αυτοί νομίζουν!

Και για να ευθυμήσετε όλοι σας, σας παρουσιάζουμε διαλόγους με έναν περιφερειακό καναλάρχη , που καλούσε ένα απλό μέλος του κινήματός μας από την Πέλλα Γιαννιτσών, να βγει στο κανάλι του και να πει ότι έχει να πει, ανοιχτά πλέον ον κάμερα! Για να λάβει απάντηση καταπέλτη από τον δικό μας. λέγοντάς του, ότι εάν έρθει στο κανάλι του, οι Εβραίοι θα δώσουν εντολή στην Δ.Ε.Η.  να κατεβάσουν τον διακόπτη και όλη η πόλη της Κατερίνης να βυθιστεί στο σκοτάδι!

 Όπως και παλαιότερα στις 23-2-2005 καλούσε τον μέγα δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, που τότε ήταν στα χάι του, και τον παρουσίαζαν οι Εβραίοι ως τον μέγα δημοσιογράφο που ξεσκεπάζει το σύστημα! Του είχε γράψει του Μάκη, τότε αυτό το απλό μέλος μας που έχει τσαγανό, να καλέσει όλα τα νταβραντισμένα κι επίλεκτα κωλομάσονα  του Ελληνικού Κοινοβουλίου, καθώς και τους πιο έγκριτους νομικούς της εβραϊκής μαφίας, να είναι παρών και ο αστεράτος φεουδάρχης του Κ.Ι.Σ. της Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ, και με τους όρους που αυτοί θα επιλέξουν, το πώς θα κάνουν την συζήτηση εκεί μέσα στο πλατώ του καναλιού! Κι ο δικός μας μόνος του, χωρίς παρέα και υποστήριξη, όπως του έλεγε του Τριανταφυλλόπουλου! Τονίζοντάς του ότι μετά την τηλεοπτική εκπομπή, όσοι κατορθώσουν να βγούνε ζωντανοί από εκεί μέσα και πάνε αλώβητοι στα σπίτια τους, και δεν λιντσαριστούνε από την οργισμένη κοινωνία! την επομένη ημέρα όσοι θα επιζήσουν από το πάνελ, θα καθόταν να τον χέσουνε!

Ο Μακούλης Τριανταφυλλόπουλος δεν τόλμησε να τον καλέσει και ΛΟΥΦΑΞΕ! γιατί θα πάθαιναν μεγάλο ΠΑΤΑΤΡΑΚ!!!

Για λοιπόν απολαύστε πρόσφατους διαλόγους με τον καναλάρχη και βγάλετε τα συμπεράσματά σας το τι καθεστώς υπηρετούν όλα τα κανάλια αλλά και ο έντυπος τύπος! που υπηρετούν όόόλοι μαζί το εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ!!!


    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Σήμερα Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 στις 21:00 η εκπομπή "Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ" που επιμελείται και παρουσιάζει ο Θεόδωρος Στεφάνου.Μαζί μας ο γνωστός ερευνητής Γιώργος Πάλμος!
Το κανάλι μας είναι ελεύθερο με απεριόριστο όριο θεατών.Για να μας δείτε πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο
http://www.livestream.com/olympostvhellas και όσοι θέλετε να μας βρείτε στο facebook πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.facebook.com/groups/keraynos/
  • Στέφανος Χατζής ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΘΟΔΩΡΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ & ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ εφαρμόζοντας την τακτικη του μονολογου των εβραιων ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ !!! Δεν χρειαζεται να μου πεις τιποτε ! αλλωστε και τα ΧΑΙΒΑΝΙΑ ακομα καταλαβαινουν ! γιατι αν κανετε διαλογο , θα σας κοψουν τους ΠΑΡΑΔΕΣ !!! και ετσι ΜΑΜΑΛΙΝΚΑ ΓΙΟΟΟΟΚ !!! Αaa Giasia !!!
  • Nikolaos Paliousis ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
  • Βασω Λαζαριδου Καλημέρα και καλή εβδομάδα ,από ότι βλέπω Στέφανε το σχόλιο σου δεν έχει κοπεί ,άρα άμα κάποιος φοβόταν μη του κόψουν τους "παράδες" θα το είχε κατεβάσει νομίζω ....
  • Γιάννης Εξουζίδης περι προδοτων. ακουστε αν οχι ολο, απο το 11.00 κ μετα!
  • Θεόδωρος Στεφάνου Στέφανος Χατζής αμα θες μας εξηγης τι ενοεις;Διοτι αν καταλαβα καλα λες οτι περνουμε χρηματα απο καπου;Και αν θες σε βγαζω ζωντανα στην εκπομπη το βραδυ να μου τα πεις και δημοσια....
  • Θεόδωρος Στεφάνου Και περι μονολογου...ο κ.Παλμος απαντα σε ΟΛΕΣ τις ερωτησεις του κοινου.....δυστυχως φιλε μου επειδη πολυς κοσμος βλεπει τις εκπομπες εδω εκανες φαουλ και εδειξες οτι εισαι προκατελημενος η καλυτερα βαλτος με αυτα που λες!!!
  • Antonis Stavrianos Στεφανε Χατζη εχεις αδικο.ισως αν εβλεπες τις εκπομπες ολοκληρες να αλλαζες γνωμη κυριως για τους εβραιους που ειπες.μετα δεν νομιζω να ζητησες ποτε να βγεις ζωντανα στην εκπομπη για να τους "ξεσκεπασεις" και να στο αρνηθηκε καποιος.εε.?? αντε βγες ζωντανα αν εχεις να πεις κατι εναντιον καποιου και μην πετας λασπη,δεν πιανει...
  • Στέφανος Χατζής Ωωωω !!! Θοδωρε τι βλεπω ? με καλειτε στο καναλι σας ? και ο φεουδαρχης της ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ του Κ.Ι.Σ. ο Ναβιντ ΣΑΛΤΙΕΛ τι λεει γι αυτο ? θα σας αφησει η εβραικη ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ να την κανουμε ? η θα σας κατεβασει στην καλυτερη των περιπτωσεων τον διακοπτη τις Δ.Ε.Η. και οοολη η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΘΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ στο σκοταδι ? Παρτε χαμπαρι οοολοι σας οι ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ εβραιοι ΔΕΝ την βγαζουν καθαρη ! καθως και τα μασονοειδη ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους !!! εκκρεμει αποφαση τις Π.Ε.Ν.Ε. για την δημευση οοολων των επιχειρησεων τις ΣΙΩΝ α.ε. και των θυγατρικων τους εταιρειων απο 21/2/2013 για ποσον 2.760.000.000.000.000 ευρω και για να μαθετε σωστα να το προφερετε το ποσον ειναι ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΚΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΤΑΚΟΣΙΑ ΕΞΗΝΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρω !!! ο φεουδαρχης ο Νταβιντ Σαλτιελ ελαβε το χαμπερι στις 26/2/2013 και σηκωθηκε και εφυγε μεσα απο τα δικαστηρια θεσ/νικης καθως ο ΕΠΙΟΡΚΟΣ τους προεδρος πρωτοδικων Παναγιωτης Παυλιδης τον καλεσε για βοηθεια !!! Λοιπον τι λετε ? ειστε για μια ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ αφου καλεσετε και τον εν λογω φεουδαρχη ? Το γαντι που μου πεταξατε κατω ! εγω το σηκωνω και ΔΕΝ κολωνω ακομα και αν μου παραταξουν την εγκληματικη τους μοσσαντ !!! Ααααιιιντε Θωδωρη ! κανονισε την συναντηση ! για να γελασει και ο καθε πικραμενος φουκαρας !!! θα περιμενω την προσκληση σου ! για ζωντανο διαλογο !!!
  • Θεόδωρος Στεφάνου Μα την εκανα ηδη....και οχι λογια....ΤΩΡΑ ....με την φατσουλα σου και δημοσια να δουμε εκει ποσο μαγκας εισαι...σε περιμενω!
  • Στέφανος Χατζής ποια μερα ? και ποια ωρα Θοδωρε ? θελω εβραιους !!! και οχι στο μπις μπιζε συναντηση !!! που μας το παιζουν παντοκρατορες και δηθεν ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ λαος του μπαμπα τους του θεου !!!
  • Θεόδωρος Στεφάνου στις 21:15 σημερα μεσω οοωοο σε βγαζω...και θελω να πεις ζωντανα αυτα που μας κατηγορεις.....
  • Θεόδωρος Στεφάνου Το Oovoo ειναι σαν το σκυπε....
  • Στέφανος Χατζής ο φεουδαρχης ο Νταβιντ Σαλτιελ τι λεει ? για την πρεμουρα αυτη που θελεις τωρα !!! εγω προτιμω το τετα-τετ και χωρις τριπλες !!! εισαι ?
  • Θεόδωρος Στεφάνου Καλα....κοτεψες εκτος οτι αυτα που λες ειναι αηδιες...καληνυχτα εχω και εκπομπη σε λιγο...αμα βαστας....ελα ζωντανα με την φατσα σου να τα πεις....κρυμενα ειναι μονο τα σκουλικια και οι εβραιοι......
  • Στέφανος Χατζής ΜΠΡΑΒΟ ΘΟΔΩΡΕ !!! αυτο που υπες με αρεσε πολυ !!! κανονισε τοτε απο βδομαδα συναντηση !!! αφου μου βαλεις απεναντι μου εβραιο !!! Αντε να δουμε θα την βγαλουν καθαρη !!! η θα με κανουν ΣΚΟΝΗ !!!
  • George Gerdakis είπες γράφεται με ει, βάλε τα κείμενα στο γούγλη, τα διορθώνει
  • Στέφανος Χατζής ΡΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΕ ΕΒΡΑΙΕ ? ειδες το τι κουδουνιστρα μυαλο που εχεις ? αφου σου το εχουμε πει ! τα γραφουμε ανορθογραφα για να τσιμπανε κατι αστροπελεκια σαν και εσενε ? Gege ?
    13 ώρες · Μου αρέσει!


    George Gerdakis το μουνί της μάνας σου μπάσταρδε
  • George Gerdakis το μ'##νί της μάνας σου μπάσταρδε
  • Στέφανος Χατζής ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!! ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ? ΟΥΟΥΟΥΣΤ τσογλανε του Ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ !!!
  • George Gerdakis Κοπρόσκυλα είναι ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΙ
  • Γιάννης Εξουζίδης ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ.
  • Στέφανος Χατζής παρτο χαμπαρι χαρουμενε εβραιε ? Georg Gerdaki ΔΕΝ την βγαζεις καθαρη !!! οι ΝΕΟΤΑΞIΤΕΣ σε εχουν μαρκαρισμενο απο παλαιοτερη συνομιλια μας !!! πας απο ΚΩΛΟΣΚΟΠΗΣΗ και ο σιδερολοστος βγαινει απο το βωμολοχο στομα σου ! για να σε βλεπουν και τα χαρουμενα μασονια σας και να τα πιανει ΤΣΙΡΛΑ !!! Δεν πιστευω να περιμενεις να σε γλυτωσει η εγκληματικη σας μοσσαντ ? Gege ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου