Recent Posts

2 Δεκεμβρίου 2014

ΧΟΣΝΙ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ ο δολοφόνος της ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
ΑΘΩΟΣ  Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ!!! ΧΟΣΝΙ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ
ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΙΩΝ α.ε.
 Θεσσαλονίκη 2-12-2014
Τα υποτακτικά ΖΩΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ έβγαλαν απόφαση κατά παραγγελία του αφέντη τους Εβραίου ΑΛΗΤΑΡΑ μέσα στην αίθουσα των Αιγυπτιακών δικαστηρίων του Καΐρου! για τον ομογάλακτο αδερφό τους ΧΟΣΝΙ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ, που κατά την εξέγερση της Αραβικής Άνοιξης ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ για λογαριασμό του Εβραίου (Γιαχουντή) δυνάστη, στην πλατεία Ταχρίρ του Καΐρου, αναρίθμητους διαδηλωτές για την δόξα της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. και του ληγμένου 666 τους, που είναι και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ!!! ΚΙ όπως λέει και μια σοφή ρήση ¨Κόρακας κοράκου μάτι ΔΕΝ βγάζει ΠΟΤΕ!!!»
Είναι δυνατόν τα μασόνια οι δικαστές, να βγάλουν απόφαση κατά του ομογάλακτου αδερφού τους, που στον πόλεμο των επτά ημερών έπαιρνε το αεροπλάνο του και μαζί με τα λοιπά μασόνια της Ιορδανίας! της Συρίας! της Σαουδικής Αραβίας! και του Λιβάνου! ρίχνανε τις βολές τους στου Καραγκιόζη Ιουδαίου τον γάμο! Και ο τότε νεοδιορισμένος τους Καντάφι στην ΛΙΒΥΗ κρατούσε τα μπόσικα. Για να το παίζει και ο μονόφθαλμος Μοσέ Νταγιάν ΜΑΓΚΑΣ στα ΑΟΜΜΑΤΑ μασόνια τους και ΜΕΓΑΣ στρατάρχης των ΤΣΟΓΛΑΝΩΝ Εβραίων!
Όπως εξακολουθούν να το παίζουν και τώρα με τον ζόρικό τους, τον Νεντανιάχου, και διάδοχο του ΑΡΧΙΜΑΚΕΛΑΡΗ Αριέλ Σαρόν, που δεν μπορεί να καταλάβει κι αυτός ο έρμος, γιατί ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ  ΘΕΟΣ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!! δεν τους αφήνει να κατεδαφίσουν το τέμενος του ΑΛ ΑΚΣΑ!!! Κι επιμένουν τα ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ του Ιουδαίου ΚΕΑΡΑΤΑ να δημιουργούν συνεχώς προβλήματα στους πιστούς Μουσουλμάνους που θέλουν να προσευχηθούν στον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ!!! υπομένοντας τους προπηλακισμούς και τις ύβρεις των ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ Σιωνιστών! σηκώνοντας τα χέρια προς τον ουρανό και φωνάζοντας με οργισμένη φωνή το ΑΛΛΑΧ ΟΥΑΚ ΜΠΑΡ!!! (ο Θεός είναι μεγάλος).
Τώρα εσείς μασόνια του Ιουδαίου κερατά λέτε ο Θεός να κοιμάται όρθιος; και να μην αντιλαμβάνεται το τι κάνουν τα ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΝΤΙΣΜΕΝΑ εβραιόπουλα; Που σας παραμυθιάζουν πως ο μπαμπάς τους ο Θεός ΔΕΝ ασχολείται με τα εγκόσμια; και πως αυτούς τους έχει αφήσει στη γη να συλλέγουν με τα υποτακτικά ΚΤΗΝΗ (ζωάδια) όλο τον πλούτο της γης;
Είδατε τι έπαθε ο υποτακτικός τους Σαντάτ στην παρέλαση των Ενόπλων Δυνάμεων της Αιγύπτου το 1981; Τον ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ επί τόπου μια και ήταν ο ΛΕΚΕΣ του Αραβικού κόσμου! Όπως είναι στο πρόγραμμα και ο μαφιόζος σημερινός τους πρόεδρος ο Αμπντέλ Φατάχ αλ ΣΙΣΙ, να έχει κι αυτός την ίδια τύχη και να φιγουράρει ο σκελετός του μέσω ΠΙΡΑΝΧΑΣ μαζί με το κέρινο ομοίωμά του στην Αστανά του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ, που είναι και η πρωτεύουσα του ΣΑΤΑΝΑ των ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ Σιωνιστών της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!! που η παντοδυναμία τους έχει ΛΗΞΕΙ κι ΕΠΙΣΗΜΩΣ από τις 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ του 2012!!!
Αν στην απίθανη περίπτωση κάνας Εβραίος ή κάνα μασόνι του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ αμφισβητεί τα γραφόμενά μας, τον περιμένουμε στα άλλοτε ιουδαϊκά τους δικαστήρια με ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ δικαστίνες δικές τους στα έδρανα! όπως και ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ δικό τους εισαγγελέα! Φέρνουν και τους ΜΑΤατζήδες τους δικούς τους εκεί! μπουκάρουν και όλα τα υπόλοιπα μασόνια του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ για να κάνουμε μια ωραία ατμόσφαιρα εκεί μέσα και ένα ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ για να αντιληφθούν όόόλα τα ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. αλλά και οι υπερασπιστές τους, κατά πού τους έχει προγραμματίσει ο Θεός να οδεύσουν μέσω της Π.Ε.Ν.Ε. άλλοι στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ! άλλοι στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ! οι the BEST δήθεν ηγέτες στην Αστανά του ΣΑΤΑΝΑ! και τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!! στις 77 πρωτεύουσες των Κ.Ι.Σ. και φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ!!!

      Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου