Recent Posts

30 Ιουνίου 2016

Στο αεροδρόμιο Κεμάλ Ατατούρκ της ΤΡΙΠΛΗΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗΣ


 ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΛΗΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ



Θεσσαλονίκη 30-6-2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ
 
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
  Τέκνα των 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΙΩΝ της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. ΤΙΙΙ ΧΑΜΠΑΡΙΑ ? Στις 29-6-2016 πουουού ΚΩΛΟ να παρουσιασθείτε στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ ? για να μας πείτε εάν η ΕΛΛΑΣ είναι ακόμα προτεκτοράτο της Βαλκανικής Φεουδαρχικής σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ! Παρά δώσατε οδηγίες στην ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ εισαγγελίνα σας αρμόδια σε θέματα για την ΑΥΤΟΦΩΡΗ διαδικασία, που με την ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ μυαλό που έχει και αυτή σαν και εσάς ! του πρότεινε του εκπροσώπου μας, την ΜΗΝΥΣΗ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ να πάει να τα καταθέσει σε ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΟ GREKYLIKO αστυνομικό τμήμα ! που φροντίσατε μέσω του επίσης ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΟ σας που παρίστανε και αυτή την αστυνομικό φρουρό της ΔΗΘΕΝ εισαγγελέως ! να ΚΑΛΕΣΕΙ περιπολικό για να τον συνοδέψουν οι μπόντυγκαρντ Ελληναράδες κατά δήλωση τους αστυνομικοί, με τα αλεξίσφαιρα γιλέκα ! και να τον οδηγήσουν στο πλησιέστερα αστυνομικό τμήμα του Βαρδαρίου Θεσ/νίκης, για να μην πηγαίνει με τα πόδια ο εκπρόσωπος μας, ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΟΝΤΑΣ τον ο ένας από τους δυο Ελληναράδες αστυνομικούς, για να καταγγείλει εκεί αυτά που ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας θεός σας τα μοστράρει μέσω διαδικτύου ! για να σας διαβάζουν ακόμα και οι πιγκουΐνοι στην γη του ΠΥΡΟΣ !!!
Λες και τα ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ που έχετε επάνω στα δικαστικά έδρανα θα τολμούσαν να δώσουν εντολή να σας κλείσουν την ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΑ του Κεντρικού Ισραηλινού Συμβουλίου σας ! Καθώς οι πάντες δημόσιοι υπάλληλοι σας είναι τα υποτακτικά τσανάκια του εβραϊκού μασονικού σας ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ !!! Οπότε και ο εκπρόσωπος μας έδωσε για το τυπικό μέρος στον ανθυπασπιστή και αξιωματικό υπηρεσίας το ΦΙΡΜΑΝΙ που ορίζει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους εντός 60 ημερών ! έως τις αρχές Σεπτεμβρίου ! Διότι όσοι από αυτούς συλληφθούν να φέρουν οι Αριθμοί Φορολογικών τους Μητρώων τις γνωστές τελειούλες με τους μασονικούς τους βαθμούς ! δρομολογούνται για τις κρουαζιέρες που τους έχει προγραμματίσει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και με την έγκριση του μπαμπά σας θεού ! που τον κάνατε 1000 κομμάτια και τον μοιράσατε στα ΖΩΑ που σας υπηρετούν !
Γι’ αυτό και οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ που διαβάζουν την σκέψη σας έκαναν προκαταβολικά τρεις χολιγουντιανές ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙΣ βραδιάτικα στις 28/6/2016 μέσα στο αεροδρόμιο της Πόλης που το ονομάσατε προς τιμήν του μασονόσκυλου σας ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ για να σας θυμίζουν με αυτές τις τρεις ανατινάξεις όπως και στις 22/3/2016 στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών ! τον παιχνιδιάρη μπαμπά σας θεό ! τον γιο του που τον αποκαλείτε ακόμα Μπάσταρδο ! και το Άγιο Πνεύμα ! που μας μεταφέρει την κάθε πληροφορία για τα επερχόμενα συγυρίσματα που πρόκειται να ακολουθήσουν σε σας και τα GOIM σας ! για την ΔΟΞΑ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ! ο γιαλαντζί Μουσουλμάνος
σε ρόλο Σουλτάνας χορεύτριας των διαβολο-Εβραίων με τα 7 κέρατα του αρχιδιαόλου τους ΣΑΜΑΕΛ στις U.S.A. (άγαλμα της ανελευθερίας)

Βενιαμίν Νετανιάχου ! το εκλεκτό & περιούσιο τέκνο
της ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. και του ιουδαϊκού KERATISTAN

 Βλαδιμηρούτσκας ΠΟΥΤΙΝ ! ο Ζαβαλής νεροκουβαλητής της ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε. που βομβαρδίζει αβέρτα άμαχους για την ΔΟΞΑ του εβραϊκού KERATISTAN



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου