Recent Posts

9 Ιουνίου 2016

Συγύρισμα επιπέδου μέσα στο ΤΕΛ - ΑΒΙΒ




 ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ

& ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΣΥΓΥΡΙΣΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΤΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΙΣΡΑΗΛ






Θεσσαλονίκη 9/6/2016


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr



Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

  Τέκνα των σοφών σας Εβραίων προγόνων που σας έγραψαν από την πολύ ΕΞΥΠΝΑΔΑ που τους διέκρινε, τα πρωτόκολλα της Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε.!!! προκειμένου να κατακτήσετε τον κόσμο ! Το ΤΑΛΜΟΥΔ !!! για να αποκτάτε πειθαρχία ! Και την ΠΑΛΑΙΑ & ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ σας, για να διασκεδάζετε τα GOIM-ΖΩΑ σας με την ιουδαϊκή σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ στο αχανές KERATISTAN σας !

 Τι ήταν πάλι το χθεσινοβραδινό που σας βρήκε στο Τελ-Αβίβ ? Αλλά και στην άτρωτη Ιουδαία σας ? Λέτε ρέέέ να έδωσε πάλι εντολή ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας θεός για εορταστικές εκδηλώσεις ? που παραμυθιάζετε τα ΖΩΑ τα μασονια σας, με της ηλιθιότητες σας πως ΔΕΝ ασχολείται ο θεός με τα εγκόσμια ! καθώς έχει αφήσει εσάς τους ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίους να παριστάνετε τους παντοκράτορες με τις 77 Κ.Ι.ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ σας ! Και την εγκληματική σας Μοσσάντ τι την έχετε ? αλλά και την διαβόητη σας ΣΚΑΤΑΤ !!! που προΐσταται σε όόόλες τις εγκληματικές σας οργανώσεις και παρακολουθεί τους παρακολουθούντες.

Καθώς στις 6-6-2016 μέσα στην ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΞΕΚΛΗΡΙΣΑΝ όπως στα μουλωχτά το περάσατε, λέγοντας πως 5 εκλεκτούς & επιφανείς ταγματασφαλίτες πράκτορες σας τους αποτελειώσαν σε καταυλισμό Παλαιστινίων προσφύγων ! Όόόλα αυτά τα αστροπελέκια του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ οι ΑΥΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του παιχνιδιάρη μπαμπά σας θεού τους πιάσανε πάλι στον ύπνο ! Κι έφαγαν το συγύρισμα μέσα στο άτρωτο ΔΗΘΕΝ ιουδαϊκό σας Ισραήλ ! Καιρός λοιπόν να αρχίσετε να μην παραμυθιάζετε & παραπληροφορείτε τα ΖΩΑ - GOIM σας που δεν τα έχετε αφήσει μυαλά στα ΚΛΟΥΒΙΑ τους κεφάλια από τα πολλά ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑΤΑ με της βοϊδόβουρτσες σας ! καθώς και για τα ΦΥΣΤΙΚΩΜΑΤΑ που τους κάνετε ! αλλά και τα ΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΑΤΑ των οπισθίων τους ! μέσα στα βαρέλια των μασονικών σας στοών με την μεγάλη τρύπα από τα πλαγιά !!!

Καιρός λοιπόν είναι να αρχίσετε να τους λέτε και καμιά αλήθεια ! πως την ευθύνη για τα χθεσινοβραδινά κτυπήματα ( 8-6-2016 ) την έχουν αναλάβει οι ΑΥΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου