Recent Posts

9 Ιουνίου 2016

Στις 7/6/2016 ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ 47 GOIM Τούρκων αστυνομικών



NEO ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ 47 ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ


Θεσσαλονίκη 9/6/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Τέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. σας μοστράρουμε φώτο από το προειδοποιητικό χτύπημα που σας έκαναν στις 7/6/2016 ΔΗΘΕΝ τρομοκράτες με την έγκριση του παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεού ! καθώς συνεχίζετε να παραμυθιάζετε τα GOIM – ΖΩΑ σας πως μόνο 13 σκοτώθηκαν και άλλοι 34 αστυνομικοί σακατεύτηκαν ! Καθώς όόόλα αυτά είναι απλές συμπτώσεις, που το νούμερο 47 των ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΕΝΩΝ αστυνομικών σας GOIM αθροίζει 11, όπως και το αεροσκάφος των Αιγυπτιακών σας αερογραμμών με τους 56 επιβάτες, που και αυτό αθροίζει 11, και σας το ΕΞΑΫΛΩΣΑΝ προς ΔΟΞΑ του παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεού ! Αλλά και ακόμη αν αθροίσετε και το δεκαμελές πλήρωμα θα καταλήξετε στον μαγικό σας αριθμό 66, που είναι του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ σας, που αθροίζει 12, θυμίζοντας τις 12 φυλές του Ιουδαϊκού σας Ισραήλ. Είδατε λοιπόν το τι πλάκες σας κάνουν αυτές οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ? που εσείς παρηγορείτε τα ΖΩΑ μασόνια σας πως δεν είναι με την παρέμβαση των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! αυτά που σας συμβαίνουν.
Καιρός λοιπόν να μάθουν και τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας, που τα έχετε μέσα στις δημόσιες υπηρεσίες αλλά και στον ιδιωτικό τομέα ! πως τα πάντα λειτουργούν με την έγκριση του παντοδύναμου και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ που δεν κοιμάται όρθιος όπως εσείς λέτε. Αλλά ασχολείται και με τα εγκόσμια ! Συνεπώς είναι ώρα ν’ αρχίσουν να μαθαίνουν και τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας, πως ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να την βγάλετε καθαρή από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ που καθοδηγούνται από τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ μια και ποδοπατά τον ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟ πρόγονό σας, ξεριζώνοντας του την ΒΡΩΜΕΡΗ ψυχή του ! προς ΔΟΞΑ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, όπως και του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

 Παραμυθιάζουν οι Εβραίοι τα μασόνια τους πως από αυτήν την άμορφη μάζα σιδερικών σκοτώθηκαν μόνον 13 και τραυματίστηκαν 34 αστυνομικοί

Η έκρηξη ήταν προσχεδιασμένη από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ σε αντίποινα
για τις θηριωδίες που διαπράττουν οι Εβραίοι με τα GOIM τους

 Απ’ όόόλη τη γύρω περιοχή έγιναν σμπαράλι οι τζαμαρίες
των καταστημάτων και σπιτιών από το ωστικό κύμα της έκρηξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου