Recent Posts

2 Ιουνίου 2016

Τα ΣΗΜΕΙΑ των ΚΑΙΡΩΝ με καταστροφικές πλημμύρες

 

 ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.

ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ




Θεσσαλονίκη 2/6/2016


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Τέκνα των Σοφών σας Εβραίων προγόνων ! αυτά που σας συμβαίνουν τώρα τελευταία εκτός από τα ξεκληρίσματα και της ανατινάξεις αστυνομικών σας τμημάτων ! και μισθοφόρων ανδρείκελων που έχετε στην δούλεψη σας ! βλέπουμε σας πλάκωσαν τώρα και οι καταστροφικές σας πλημμύρες που είναι από την πολύ αγάπη που έχει ο μπαμπάς σας ο θεός τα GOIM σας ? Η είναι απλές συμπτώσεις ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ?

Ρέέέ σεις τι ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΝΤΙΣΜΑ είναι αυτό που σας έχει πιάσει ? έχετε κάνει όόόλον τον κόσμο άνω - κάτω ! και τα υποτακτικά και ΖΑΒΑΛΙΔΙΚΑ μασόνια σας έχουν χαζέψει με αυτά που σας συμβαίνουν ! παντού ΞΕΣΗΚΩΜΟΙ !!! στην Βενεζουέλα ! στην Αργεντινή ! στην Βραζιλία ! στην Γαλλία ! στο Βέλγιο ! στην Γερμανία ! και εχθές είχατε και μια εορταστική εκδήλωση στο Μογκαντίσου της ΣΟΜΑΛΙΑΣ ! που σας το έκαναν εκεί ΤΣΑΡΣΑΜΑ ΠΑΖΑΡ το εκεί κωλομάγαζο σας ! Να σας πούμε ότι για όόόλα αυτά που σας συμβαίνουν φταίνε οι ΑΥΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του μπαμπά σας του θεού ? που σας τα προγραμματίζουν ? η το έχετε καταλάβει από μόνοι σας ! ότι ΔΕΝ πρόκειται τελικά να την βγάλετε καθαρή για τους παράδες που ζητάτε πάλι για ΔΗΘΕΝ χρωστούμενα μέσω Δ.Ο.Υ. στο προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN και βγάζετε πάλι χρεώστη τον επικεφαλής μας και εκπρόσωπο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!! Γνωρίζετε ότι ο μπαμπάς σας ο θεός μας προγραμμάτισε μια προημιτελική αναμέτρηση στις 6-10-2016 και ο τελικός για τις 21-10-2016 !

Λοιπόν τι λέτε ? οι νομικοί σας σύμβουλοι θα τα καταφέρουν να σας βγάλουν αναμάρτητους ? και να επιπλέετε εσείς σαν τους ΦΕΛΛΟΥΣ ? ρίχνοντας το βάρος στα GOIM σας ? από την πολύ εξυπνάδα που έχετε όόόλοι σας ? η θα σας παραμαζέψoυμε εκεί μέσα εμείς του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ μαζί με τα ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ που θα μας μοστράρετε επάνω στα δικαστικά σας έδρανα ! Αλλά και τους αστεράτους συνεργάτες που τους έχετε φορέσει στις επωμίδες τους τα πορσελάνινα αστεράκια του αιμοσταγούς Βασιλιά σας ΔΑΒΙΔ !!! Ευκαιρία λοιπόν οι πάντες εκεί μέσα να μάθουν τον τελικό προορισμό τους και μάλιστα και με εντολή και του μπαμπά σας του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!



από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Σκηνές ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ με τις πρωτοφανείς πλημμύρες σε ΓΑΛΛΙΑ & ΓΕΡΜΑΝΙΑ 




Αδιάψευστες οι φωτο από τις πρωτοφανείς πλημμύρες στην ΝΕΒΑΔΑ του ΤΕΞΑΣ !!!


Αφροαμερικανοί σε απόγνωση από το άνοιγμα των ουρανών και την αναπάντεχη πλημμύρα που τους βρήκε !



   Τα έπαιξαν πάλι οι παντοκράτορες Εβραίοι από την χολιγουντιανή ανατίναξη που τους έκαναν μέσα στην πρωτεύουσα της ΣΟΜΑΛΙΑΣ & στο ξενοδοχείο ΑΜΠΑΣΑΝΤΟΡ ξεκληρίζοντας 13 επίλεκτα διοικητικά στελέχη της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ αλλά και σακατεύοντας πολλούς υποτακτικούς τους συνεργάτες !


Dimitris Miou Μαλακακο; Δεν θα σε γλυτώσουν ουτε αυτές οι αυλές δυνάμεις.. Θα σε γαμάνε ΚΑΙ αυτές μιας και παιζεις με τον πόνο τον ανθρωπων! 


Στέφανος Χατζής Ιωάννου Ωωωω καλως το καθαροαιμο ιουδαικο ΖΩΑΔΙ !!! που μας δηλωνει Δημητρακης Μιου ! και πιστευεις και εσυ με την ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ για μυαλο που εχεις ! πως με τα μασονειδη ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας που τα εχετε τοποθετημενα σε οοολες της δημοσιες και ιδιωτικες επιχειρησεις σας θα κατορθωσετε να αποφυγετε τους ΣΙΔΕΡΟΛΟΣΤΟΥΣ που σας εχει προγραμμματισει μεσα στις 77 Κ.Ι. ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ ο μπαμπας σας ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ !!! στις 21-10-2016 μεσω ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ για να σας τους ΦΕΡΜΑΡΟΥΝ στα οπιθια σας που να βγαινουν απο τα βωμολοχα στοματα σας ! Καθως τον βριζετε καθημερινα και τον αποκαλειτε αυτον τον μπαμπα σας τον θεο ΜΑΛΑΚΑ !!! Σφυρα τωρα τον ραββινο σας τον Μορδεχαϊ Φρυζη για να σου τα πει τα μελλουμενα το τι σας περιμενει μεσα σ αυτον τον πλανητη που ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ τον εκανε για νοημονα οντα και οχι για ΚΤΗΝΑΘΡΩΠΟΥΣ & ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ εβραιους αφεντες ! που το παιζετε ακομα παντοκρατορες με τα GOIM - ΖΩΑ μασονια σας ! Gege ? sersery taburu BUDALA Yahudi ! kalderim tsoglan ! tsiozuklarim !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου